web analytics
...
AngelWings

Visualisatie Healing

Visualisatie: Ga liggen op je bed of op een bank en ontspan Stel je voor dat je een netwerk boven je hebt , vastgehouden door je gidsen.

Dit netwerk is van gouddraad en bedekt met diamantjes in elk knooppunt van het netwerk. dit netwerk zal straks alle negatieve energie uit jouw lichaam wegnemen en blokkades aangeven, en als het kan meenemen. Stel je nu voor dat dit netwerk over jou heengaat, het trekt zich als het ware door jou heen, en voel hoe dit langzaamaan naar beneden trekt… overal neemt het negatieve energie weg. het zuivert alles wat het tegenkomt onderweg….

 Soms zul je voelen waar een blokkade is omdat het net dan even niet verder wil of kan, probeer dan toch om het netwerk hieroverheen te trekken, rustig aan.. Vraag van te voren als je dat wilt of het netwerk als het ziektes tegenkomt in je lichaam je hierop te wijzen…. vul zelf in hoe dat gebeuren moet. Als het netwerkt eindelijk onderaan bij je voeten komt zul je het verschil al merken, en als je in bed ligt zul je vaak al in slaap vallen….

 je gidsen zullen zorg dragen voor het netwerkt door het weg te brengen naar de kosmos en zo de energie laten zuiveren door hoger geplaatsen uit die wereld.. hierover hoef jij je geen zorgen te maken.

 bron Angel-wings

Lees ook:   911 I will overcome

Gerelateerde artikelen

Back to top button