web analytics
...
U.F.O

UFO Sightings Beautiful Object

Hele bijzondere ufo’s
Misschien fake,… of niet.

UFO-waarnemingen Mooi object. Bekijk deze geweldige UFO eens. De UFO lijkt twee lampjes te hebben. Een aan de onderkant en een aan de bovenkant. Degene aan de onderkant lijkt te knipperen. De UFO lijkt ook een transparante cirkelvormige kern te hebben. Dit zijn uitstekende UFO-beelden.

De bron en zijn collega’s zagen deze UFO toen ze klaar waren met hun nachtdienst. Oké, nu naar de UFO met Blue Energy die wordt gebruikt. De bron beweert dat ze blauwe energie aan het testen waren. Er is een stealth die de UFO volgt tijdens het filmen. Die beelden hebben we echter niet ontvangen. We hebben net de beelden gekregen van een satelliet die het filmde.

Hoewel we dit beeldmateriaal gisteren net hebben ontvangen, is het duidelijk dat het beeldmateriaal van een latere datum is gekomen en wie weet of het is gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke staat. We zullen hierover positief bewijs moeten zeggen. © iUFOSightings. Onze laatste UFO-waarneming komt naar ons toe vanuit North Carolina.

Deze UFO is gefilmd door een drone boven een schoolplein. Deze beelden zijn uit de hand gelopen. De gebruiker beweegt de drone naar boven en zodra hij hem naar de UFO beweegt, verliest de drone de controle en crasht. Was het een EMP-explosie? Wie weet, behalve de gebruiker, is $ 1500 uit de drone die crasht.

Dit beeldmateriaal is bijna te mooi om waar te zijn en we gaan zeggen dat het in de lucht hangt op deze film, niet bedoeld. Bedankt voor het kijken, vergeet niet te abonneren. Elke dag nieuwe video !!! Abonneren: Was het een EMP-explosie? Wie weet, behalve de gebruiker, is $ 1500 uit de drone die crasht. Dit beeldmateriaal is bijna te mooi om waar te zijn en we gaan zeggen dat het in de lucht hangt op deze film, niet bedoeld. Bedankt voor het kijken, vergeet niet te abonneren. Elke dag nieuwe video !!! Abonneren: Was het een EMP-explosie? Wie weet, behalve de gebruiker, is $ 1500 uit de drone die crasht.

Lees ook:   Inzoomen op mars en de maan...

Gerelateerde artikelen

Back to top button