web analytics

Ken deze toepassingen van koffie

Ken deze toepassingen van koffie

a19c845500dcc05410fccdff4a8d6dac AnGel-WinGs.nl

Profiteer van alle toepassingen van koffie 

  1. HUIDSCRUB
   Het koffiedik (dat je misschien over hebt van het koffiedik dat je ’s ochtends hebt gemaakt) kan worden gebruikt om het op je huid te verdelen en een natuurlijke exfoliator te maken die cellulitis helpt verminderen. Het idee is om een ​​handvol koffie te nemen en deze te mengen met een badgel, crème of kokosolie (om te voorkomen dat de geur van koffie volledig wordt geïmpregneerd) en deze over het beoogde gebied te verspreiden, zachtjes en in een cirkelvormige beweging op de huid. Sommigen raden aan om dit mengsel gedurende 15 minuten met plastic te verzegelen. Probeer het en herhaal deze tip gedurende 2 weken dagelijks. U zult de resultaten zien
  2. VERBETER DE KWALITEIT VAN UW MEUBILAIR
   Gebruik de gemalen koffie met een vochtige doek en veeg deze af op uw houten meubels. Het zal het uiterlijk versterken en ze een ongeëvenaarde glans geven
  3. MAAK JE HAAR HELDER Als je nog een kop koffie over hebt, doe die dan in je haar! Gebruik het bezinksel van de koffiebonen op je hoofdhuid en wrijf gedurende 3 minuten. Laat deze bereiding nog 10 minuten rusten, spoel af en je zult het resultaat zien.
  4. VERMIJD SLECHTE GEUREN
   Koffie verwijdert slechte geuren uit zowel het lichaam als het huis. Als u in aanraking bent geweest met ingrediënten zoals knoflook, ui of vis, was dan uw handen met koffiedik en spoel af met heet water. Als u sterke geuren in uw koelkast wilt vermijden, bewaar dan een blootgestelde hoeveelheid gemalen koffie in een klein bakje om de slechte geur van de koelkast te verminderen.
  5. INSECTAFWEREND
Lees ook:   Kerrie massala

Een beetje koffiedik zal het ongedierte van mieren, spinnen en kakkerlakken uit uw huis verjagen. Je hoeft alleen maar het gemalen koffiepoeder te verspreiden in de gebieden waar je merkt dat er insecten zijn en ze zullen snel verdwijnen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button