web analytics

Grabovoi-nummers

Hoe werken Grabovoi codes?

Grabovoi codes zijn getallenreeksen die corresponderen met bepaalde wensen, zoals de wens om af te vallen, om schoonheid te verkrijgen of om liefde te ontvangen. Ze bestaan al jaren en er zijn honderden codes. Door TikTok is deze manier van manifesteren trending geworden.

Alles is energie. In ‘theorie’ werken deze cheat codes omdat ze bepaalde trillingen afgeven aan het elektromagnetische veld van de aarde, om zo jouw wensen naar de juiste bestemming te leiden.

Deze Universe Hacking Codes zijn bedacht door de (controversiële) Russische paranormaal begaafde Grigori Grabovoi. Hij heeft er zelfs diverse boeken over geschreven.

bv.

 

Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd een arts.## Wat zijn Grabovoi-nummers? Grabovoi-nummers gebruiken Radionic-handtekeningen om verschillende gezondheidsproblemen te genezen. Ze zijn ontwikkeld door de Russische paranormaal begaafde Grigori Grabovoi met behulp van zijn Radionic-machine.

Voor degenen die de theorie en praktijk van Radionic niet kennen. Het is het concept dat de mens en alle levensvormen een gemeenschappelijke basis delen en dat ze allemaal met elkaar verbonden zijn binnen het elektromagnetische veld van de aarde. Alle levensvormen dragen hun eigen elektromagnetische veld, dat, wanneer het wordt vervormd, zal resulteren in ziekte en ziekte.

Radionics accepteert dat alles energie is en ziet organen, ziekten, problemen en remedies als hebbende hun eigen specifieke frequentie of vibratie. Deze factoren kunnen worden uitgedrukt in numerieke waarden of ‘Tarieven’ of in de vorm van geometrische patronen.

Deze cijfers geven aan hoe de behandelaar ziekten en problemen op afstand kan identificeren en behandelen. Wie is Grigori Grabovoi? Grigory Petrovich Grabovoi werd geboren op 14 november 1963 in Kazachstan. Het doel van de leer van Grabovoi is, volgens hemzelf, het doorgeven van de kennis van de Heer aan de mensen over de hele wereld om hen te redden van de mogelijke wereldwijde catastrofe, iedereen in staat te stellen perfecte gezondheid, fysieke onsterfelijkheid te bereiken en te herrijzen in hun fysieke lichaam, en zorgen voor de eeuwige constructieve en harmonieuze ontwikkeling van de hele mensheid. Hij bespreekt zijn capaciteiten in zijn driedelige boek The Practice of Control. De weg naar verlossing. Deze boeken leggen uit hoe de ontdekking van een creatief veld van informatie, of bewustzijnsenergie, alle informatie of objecten kan manifesteren die je wilt, evenals degenen die niet onderhevig zijn aan het ruimte-tijd continuüm, door deze informatie om te zetten in bekende geometrische vorm.

Lees ook:   Peuterschool bij bejaardenhuis!

Dit is de reden waarom Grabovoi-nummers kunnen worden gebruikt voor diagnose op afstand en regeneratie van materie binnen elke tijdsperiode door de transformatie van tijd in ruimtevorm. Hoe het te doen: Volgens Grabovoi heeft elke numerieke reeks een specifieke trilling, die het resultaat is van de optelling en interactie tussen de trillingen van elk nummer waaruit ze zijn samengesteld. Wat we moeten doen is ons verbinden met deze sequenties, zodat de trillingen een deel van ons leven kunnen worden. Elke numerieke reeks heeft al zijn doel. Eerst moet u de reeks en de bedoeling ervan activeren. Schrijf wat ik ga zeggen op een stuk papier en lees het hardop voor elke keer dat je een Grabovoi-numerieke reeks start: ” Ik (zeg je naam) ga de code activeren (zeg de naam ervan, bijvoorbeeld Abundance) op vandaag (vermeld de datum). Met het vertrouwen dat alles mogelijk is in dit proces van (zeg de naam van wat je gaat creëren, bijvoorbeeld Abundance).

Ik krijg onmiddellijk een oplossing voor problemen met deze codes met de hulp van de maker en met grote harmonie. Ik ben dankbaar voor mijn maker om me te helpen in dit proces en zegen me met mijn verlangen met 100% positieve resultaten met dit proces. Dank u, dank u, dank u.”

Vervolgens: – Visualiseer een glanzende zilveren of gouden bol van ongeveer 50 cm voor u, ter hoogte van het hart. – Visualiseer de numerieke reeks waarop u zich richt, ook helder binnen deze bol terwijl u naar de nummers luistert. Merk op dat sommige nummers spaties hebben. Ze zijn essentieel, dus zorg ervoor dat u spaties achterlaat wanneer dit wordt aangegeven.

Lees ook:   Baba Vanga's voorspellingen voor 2022 onthuld

-Herhaal de numerieke reeksen 28 keer achter elkaar. -Als je klaar bent, kun je deze bol verlaten. Laat het los tot in het oneindige, leg het in Gods hand of elke andere situatie die je vrede brengt. Stel je aan het einde voor dat je wens is opgelost en dat je met enorme vreugde aan dat verlangen deelneemt. -Stel je niet het probleem voor, maar de oplossing. -Luister indien nodig herhaaldelijk naar het nummer.

LD

https://www.youtube.com/c/GrabovoiNumbersSwitchwords/videos

Spotify

Genereer de nummers

https://www.healingnumbers.info/3783621

En hier ook nog meer codes

Nummer codes voor genezing!

Gerelateerde artikelen

Back to top button