web analytics
11:11 Dubbele getallen
Spiritueel

De twee dartelende vlinders in de tuin

 photo 123_zps2awb70i9.jpg

Ze zeggen dat je vlinders ziet als een overledene in de buurt dichtbij is…

Zo ging ik jaren geleden mijn tuin in, (ik had mijn zoon van school gehaald en daarvoor was er geen sprake van rupsen oid op de parasol…) en nog voor ik de schutting opende wist ik dat er iets bijzonders zou zijn als ik in de tuin zou komen.
Gewoon een voorgevoel.
Ik opende de deur en op de parasol in de tuin zaten wel 50!!!! Oranje vlinders…het was een pracht om te zien!

Heb nog nooit zoiets gezien of meegemaakt of ooit gehoord dat iemand dat meemaakte…ok behalve in een heel warm land waar veel vlinders zijn maar dit was…amazing!
Ook omdat ik het wist voor de tijd…
Ik zag dit duidelijk als een teken, de vlinders vlogen allen tegelijk plots omhoog de lucht in het was echt bijzonder om te zien en iets om nooit meer te vergeten. (Vlinders vliegen nooit zoals vogels in eens weg de lucht in ze kunnen alle kanten opvliegen of nog blijven zitten terwijl er sommigen wegvliegen maar niet allen de lucht in tegelijk~! OMHOOG!)
Ik weet dat dit een teken van mijn moeder was!

Eergisteren zaten we in de tuin te genieten en te praten en plots zag ik een wit vlindertje, heel schattig, aan hetvlinderdartelen in de tuin, er kwam er nog eentje bij en om elkaar heen fladderend, gaven ze een hele show weg in de tuin.
Het was zo mooi om te zien…en gewoon bijzonder.
Twee witte dartelende vlindertjes in de tuin, die om elkaar heen fladderden alsof ze aan het dansen waren!
Heel lief ook.
Vermoedelijk een berichtje van mijn oma en mijn moeder…dat ze samen zijn daar en blij zijn dat we het zo gezellig hadden saampjes hier in de tuin!
Natuurlijk ben ik een natuurliefhebster en kijk ik ook naar van alles in de natuur, wat niet eigenlijk?
Maar goed, een ander zal de vlinders misschien niet eens zien, danwel opmerken of denken oh 2 vlinders…maar ja, ik zag iets meer dan dat…
Omdat ik het bleef volgen in de tuin, en dan  zie je gewoon een heel mooi tafereeltje…

Lees ook eens:  Ineens kon hij piano spelen

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥