web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - Geloof

De RH-bloedlijnen zijn de Fallen Angels

 De RH-bloedlijnen zijn de Fallen Angels, niet de Hebreeën en 22 van de 200 gingen schurkenstaten en de mensheid wordt nu misleid door de Synagogue van Satan / Saturnus, waar het boek Openbaringen en het boek Daniël je voor waarschuwen.

Ze proberen Babylon weer tot leven te wekken, maar het probleem is

  1. Je doodt de mensen niet, terwijl je dit doet en b) ze moeten Babylon herbouwen als eerbetoon aan Merodach / Marduk / Amun-RA, onze voormalige heerser en God van de aarde, ook wel bekend als Lucifer, de gevallen engel.

 

Je word moe van hun spelletjes en het houdt het evolutionaire proces van de planeet tegen, omwille van hebzucht en vechten om een ​​stuk vuil. Onvergeeflijk.

Even ter informatie, de gevallen engelen beheersen het Vaticaan via de jezuïeten, die CrytpoJew Babyloniërs zijn, de islam via Saoedi-Arabië, die het Huis van Saud zijn, zijn Donmeh-joden en tenslotte Israël, ze beheersen het jodendom maar volgen de leringen van de Babylonische Talmoed EN ALLE GEVALLEN ENGEL BLOEDLIJNEN ZIJN RH- BLOEDTYPEN.

Babylon werd geregeerd door Drakenwet, niet door een of andere onzin, valse religie en God, die ze erfden van de Hebreeuwse Joden. Sinds het 4e niveau Kabbalistisch Judaïsme tot 1913 verboden was, hebben de meeste Joden geen idee van hun eigen leringen en aangezien ze Yeshua probeerden te doden, slaagden ze er niet in om de Kabbalistische leringen te leren, 2000 jaar geleden, toen hij ze probeerde te onderwijzen. De Farizeeën waren Fallen Angel-bloedlijnen / Kanaänieten, terwijl de Sadducee Hebreeuws waren, en Jezus wisten dit, daarom zei hij: “Gij zijt uit uw vader de duivel, en de lusten van uw vader zult gij doen. Hij was een moordenaar van het begin, en verblijf niet in de waarheid, omdat er geen waarheid in hem is. Wanneer hij een leugen spreekt, spreekt hij uit zichzelf: want hij is een leugenaar en de vader ervan. ”

Ashkenazi Jood (Edomites) = Bloedlijn van Japeth, vader van de Grieken en een Kaananiet. Khazariaanse Jood = Bloedlijn van Thor en Echidna (Caananite, zuster van Gorgon), Sefardische Jood = Bloedlijn van Daniël de Hebreeuwse / gevallen engel (Babylonische Joodse vrouw / Asjkenazische A-).

Ik ben een hybride van twee van de eerste, en word de belachelijke spelletjes die mijn mensen spelen beu ze bedriegen alleen zichzelf. God heeft nu twee keer geprobeerd ons te doden en ze dagen nog steeds de Vader uit en zullen daardoor uitgeroeid worden. ~~~~~~~

En Uriel zei tegen mij: “De geesten van de engelen die promiscue waren met vrouwen zullen hier staan; en zij hebben vele gedaanten aangenomen, hebben de mensen onrein gemaakt en zullen de mensen op een dwaalspoor brengen, zodat ze als goden aan demonen offeren. En ze zullen daar blijven staan ​​tot de grote oordeelsdag waarop ze geoordeeld zullen worden, zodat er een einde aan hen gemaakt zal worden. ~ Henoch ~~~~~~~~~~~ Ik ken je daden. Zie, ik heb een open deur voor u geplaatst, die niemand kan sluiten. Want je hebt maar een beetje kracht, maar je hebt Mijn woord gehouden en Mijn naam niet verloochend. 9Kijk ​​naar degenen die tot de synagoge van Satan behoren, die beweren Joden te zijn, maar in plaats daarvan leugenaars zijn. Ik zal ze laten komen en voor je voeten buigen, en ze zullen weten dat ik van je hou. 10Omdat je Mijn gebod hebt onderhouden om met geduld te volharden, zal Ik je ook onthouden van het uur van beproeving dat op het punt staat over de hele wereld te komen, om degenen die op aarde wonen te beproeven.… ~ Openbaring. Hun doel is om de meeste RH + mensen te doden terwijl ze als goden over de Goyim regeren. GOOGLE THIS, Samyaza (Satan) en de Grigori-oorlogen, het legt alles uit ~

Ok zoals beloofd. 75.000 jaar geleden vielen de Igigi / Draco de aarde binnen, dit waren de dagen van Atlantis, Mu, Lemuria, Shangrila. Toen de Igigi / Fallen Angels / Sons of God (Genesis) / Draco erachter kwamen dat de Annunaki het hoge leven op aarde leefden terwijl ze de mensen gebruikten die ze als slaven hadden gemaakt, terwijl de Igigi als slaven op Mars werden gebruikt. Dit leidde tot een muiterij door de Igigi en ze besloten binnen te vallen tijdens de bruiloft van Marduk / Amun-Ra / Lucifer.

Hierdoor ontstonden de eerste Nephilim RH-hybriden op aarde. De Igigi eisten Enlil, de God van het Oude Testament, om hen toe te staan ​​te trouwen met menselijke vrouwtjes omdat Marduk, zijn neef had, maar het probleem was dat de Igigi / Draco een reptielachtige soort waren en dramatisch groter dan de mensen en vanwege de genmutatie die ze hadden leed op Mars, waardoor hun bloed RH-, ze hadden ernstige compatibiliteitsproblemen, evenals de mensen die stierven tijdens de geboorte vanwege het feit dat de Igigi 2-3x zo groot waren als de aardse vrouwtjes. De resultaten van deze kruising leverden de Nephilim op. Sommige van deze reuzen waren puur slecht en begonnen te paren met alles waarmee ze in contact kwamen, bovenop de gewoonte om mensen te eten die te dicht bij hun steden waren afgedwaald. Toen de Annunaki hadden vernomen dat Nibiru die in de buurt van de aarde zou passeren enorme verwoesting en overstromingen zou veroorzaken, lieten ze met opzet alle Neanderthalers en Nephilim sterven in de vloed.

Er waren in die dagen andere hybriden die de Elven werden, zowel lichte als donkere elfen die enkele van de latere Igigi / Draco-hybriden waren die na de zondvloed bestonden. Marduk die de Indo-Iraanse Arische stammen voortbracht, trouwde met een

aardse vrouw, dus hij produceerde veel kleinere hybriden die later tot stand kwamen. Waar de meesten zich niet van bewust zijn, is het feit dat de aarde tijdens de dagen van Atlantis zowel een magnetische noord- als een zuidpool bezat, die destijds een perfect ringkernveld creëerde dat niet alleen direct verbonden is met ons bewustzijn maar ook met onze genetische codes. Toen het magnetische zuiden tijdens de vernietiging van Atlantis instortte, verkortte het de levensduur van ongeveer 1.000 tot 120 jaar. Er zijn nog andere factoren, maar dat is de belangrijkste.

Lees ook:   LOOPHOLE 2019 Sci Fi Horror

(De Nephilim waren op aarde in die dagen, en ook daarna, toen de zonen van God betrekkingen hadden met de dochters der mensen. En zij baarden hen kinderen die de machtige mannen van weleer werden, mannen van vermaardheid.5 Toen zag de HEER het dat de goddeloosheid van de mens groot was op aarde, en dat elke neiging van de gedachten van zijn hart de hele tijd volkomen slecht was.6En de HEER had er spijt van dat Hij de mens op aarde had gemaakt, en Hij was bedroefd in Zijn hart. … Genesis.)

Dus laten we een paar duizend jaar vooruitspoelen tot het moment waarop Marduk besluit dat hij de aarde wil regeren omdat de sterrenbeelden zijn veranderd, en Enlil weigerde te zeggen dat het te vroeg was om de opdrachtwijziging te draaien, wat er vervolgens toe leidt dat Marduk weggaat en zijn eigen ding doet met de mensen en Igigi die hem volgden. Dit waren de dagen van het Fenicische / Babylonische rijk wanneer Marduk besluit om zijn eigen ruimtehaven te bouwen om van de aarde te komen en te gaan zoals hij wil, en dat is waar het verraad van Lucifer tegen ‘God’ een rol speelt met zijn liga van gevallen engelen. Enlil raakt in paniek en beveelt dat de toren van de kaart wordt vernietigd en Marduk en de Igigi / mensen die hem volgden. Dit is de tweede keer dat Enlil / Yahweh de Igigi bijna van de aarde veegt. Marduk overleeft en wordt opgesloten in een tombe. Hij wordt uiteindelijk gered en vrijgelaten, maar verbannen naar de noordelijke streken van de aarde om met zijn volgelingen rond te trekken. Uiteindelijk wordt hem vergeven en krijgt hij uiteindelijk het bevel over de aarde terwijl Amun-RA en Yahweh / Enlil met pensioen gaan.

(Profetieën tegen Babylon

1Dit is het woord dat de HERE door de profeet Jeremia sprak over Babylon en het land van de Chaldeeën: 2 “Verkondig en verkondig aan de natiën; hef een banier op en verkondig het; houd niets achter als je zegt: ‘Babylon is veroverd; Bel wordt beschaamd; Marduk is verbrijzeld, haar beelden zijn te schande gemaakt, haar afgoden zijn in stukken gebroken. ‘3Want een natie uit het noorden zal tegen haar opkomen; het zal haar land tot een voorwerp van afschuw maken. Niemand zal erin leven; zowel mens als dier zullen vluchten. ”… Jeremia)

Hier komt de kwestie aan de orde. Nadat Marduk met pensioen wil gaan, besluit Set / Satan / Saturnus dat hij wil regeren en verraadt Osiris en vermoordt hem. Isis komt erachter en laat Thoth haar impregneren met Osiris ‘zaad en draagt ​​Horus die wraak neemt en Set doodt. TIJDENS DEZE TIJD ZIJN DE GEVALLEN ENGELEN NOGMAALS VERDEELD TUSSEN DE LICHTE EN DONKERE FACTIES EN HORUS / MARDUK GEWONNEN. DE VOLGERS VAN SET AKA THE CAANANITE BLOOD LINES ZWEERDE WRAAK, en tot op de dag van vandaag heeft deze doodscultus, ook bekend als de Synagogue of Satan / Saturnus, controle en invloed gekregen over de andere facties van de gevallen engelen door elke smerige truc in het boek, waaronder moord, chantage, afpersing, enz. ZE ZIJN VERRADERS EN GEBRUIKEN ANDERE NEGEN OM HUN DOELEN TE BEREIKEN. De oprichter van het zionisme creëerde de beweging om de Negs een thuis te geven in Babylon zoals ze ooit duizenden jaren geleden leefden, omdat ze weten dat het RH-gen recessief is en zal verdwijnen als ze gedwongen worden zich te mengen met de RH + mensen.

Het bedrog komt voort uit het feit dat deze doodscultus van Saturnus er vast voor staat deze wereld te vernietigen als ze het niet voor zichzelf kunnen hebben, maar degenen die deze doodscultus volgen, realiseren zich niet dat ze worden opgezet om te worden vernietigd door niet alleen de Annunaki-thuiswereld, maar de Alvader die Christus in de eerste plaats heeft gezonden. Ze hebben de Luciferianen bedrogen die loyaal waren aan Marduk en Horus, omdat het Saturnus ‘verraad was en hij de Igigi ervan overtuigde om het kwaad onder de mensheid te promoten, zoals het offeren van kinderen / bloed drinken / kannibalisme en massaal fokken met de mensen die in de eerste plaats leidde tot de hemel hen veroordeelt. Deze kwaadaardige Igigi-bloedlijnen zullen worden vernietigd of opgesloten in het oordeel en ze weten het, daarom doen ze er alles aan om iedereen met hen naar de hel te slepen. Ze misleiden andere Joden, veel van de Luciferiaanse vrijmetselaars, de hele mensheid, en hun DEFINITIEVE OPLOSSING WAS CERN TE GEBRUIKEN OM DE GROTE BANG TE HERSTELLEN EN HET UNIVERSUM TE VERNIETIGEN ALS DE ULTIEME WRAAK TEGEN GOD ZELF EN PROBEERDE DE SCHEPPERS VAN HET NIEUWE UNIVERSUM TE WORDEN . HET VERSCHAFFDE WANNEER WE NAAR EEN PARALLEL UNIVERSUM WERDEN OVERGEZET, WAAROM WE NU HET MANDELA-EFFECT HEBBEN. IDIOTEN DACHTEN DAT ZE GOD KONDEN KUNNEN SPELEN EN GOD ENKEL HET KANAAL VERANDERDE ~ ALLE WERELDLEIDERS ZIJN OF DIT OF ZE WORDEN GEBRUIKT / BEDOELD DOOR DEZE DOOD VAN SATURNUS.

Ok, zoals beloofd de Atlantische Oorlog en de huidige situatie, dus LET OP. Dit zijn de facties

van de elfen. Dökkálfar en Ljósálfar waren de twee facties van de Light Elves, terwijl de Svartálfar de Drow waren die Igigi waren (Draco / Cain-hybriden).

Lees ook:   Puzzling Ancient Egyptian Gods That We Are Still Trying To Figure Out Today

Laten we teruggaan naar vlak voor de invasie. De Annunaki waren van plan een bewustzijnsraster op aarde op te zetten, wat betekende dat het de SR naar de 5D-staat zou spitsen waar het nodig was om goed te kunnen denken, hun telepathische / fysieke vermogens te gebruiken, hun DNA te behouden zonder dat het versneld afbreekt. snelheid en tegelijkertijd helpen om de nieuwe mensen met hen in de hogere dimensionale staat te brengen. Alle Annunaki waren 5D / 6D. De grootste onder hen waren Marduk en Henoch, die bijna 18 meter hoog waren. De meeste mensen in dit tijdperk, vóór de oorlog, waren 8-12 ft hoog en in de 4D-staat omdat ze hybriden waren van 3D / 5D-wezens, dus dat gezegd hebbende, alles verliep volgens plan tot de Igigi-invasie tijdens de bruiloft van Marduk.

De hybriden die tijdens dit tijdperk zijn gemaakt, werden veel van de Elven / gigantische clans, zoals velen van jullie alles weten over de Nephilim, maar zelden zijn de Elven-clans die later kwamen. Er waren drie clans, de Light Elves, dit waren de Pleidian / Sirian hybriden die een meerderheid vormden van de bloedlijn van Marduk vermengd met die van de mens door Nabu en zijn concubines, en ja, de Annunaki heersers hadden ze bij de bootladingen. Deze Elfen waren buitengewoon vreedzaam en hebben veel geweldige technische prestaties geleverd. Ze waren doodsvijanden van de Drow en waren primair gericht op de witte Majick en waren helemaal op het juiste pad.

De volgende groep die bekend staat als de Igigi (Draco) / Hebreeuwse hybriden die later de Blood Elves werden, en relatief vredig waren, vonden het niet erg om gevechten te beginnen alleen voor hun eigen vermaak en wilden niet terugdeinzen in een gevecht. Omdat deze bloedlijnen gedeeltelijk Igigi waren, stonden ze bekend als enigszins Vampirisch, vandaar de term Blood Elves. Ze liepen het middelste pad en waren Chaos Mages die beide White / Black Majicks gebruikten. Ze voerden constante oorlogen met de Drow over controle, terwijl de Light Elves probeerden eruit te blijven en de vredeshandhavers te spelen en te voorkomen dat ze elkaar vernietigden.

Nu, het echte probleem de Drow, die de dienaren waren van Loki / Satan oftewel de Synagogue of Satan die Igigi / Sirian-hybriden waren. Deze groep elven verkrachtte, doodde, vernietigde en verklaarde de oorlog aan de goden, ook bekend als de Annunaki met Loki, wat leidde tot de Titan War. Dit zijn de Satanische boze elven van de linkerhand die verkracht, gedood, geplunderd, vernietigd en veroverd en uiteindelijk Atlantis overnamen met Loki / Satan / Saturnus / Set. Hunzelfde bloedlijnen doen het tot op de dag van vandaag nog steeds. Dit zijn de verraderbloedlijnen die afkomstig waren van Lilith en Cain-hybriden van de oorspronkelijke Fallen Angels die naar beneden kwamen en fokten met haar en Kaïns mensen, en de moderne Khazaren werden met de E Y-lijnen, de Ashkenazic K Y-Line, de Hamitic J Y-Line, en enkele van de E1b1b van de Yacobean Y-Line.

Moderne dag. DEZE ZELFDE BLOEDLIJNEN ZIJN IN OORLOG. DE BLOEDELVEN VAN DE LIJN VAN HORUS / ODIN / EN HERCULES / HORON STRIJDEN NOG STEEDS MET DE BETRAYER BLOEDLIJNEN DIE ZIJ KANTEN MET SET / SATAN / SATURN / LOKI TIJDENS DE TITAN-OORLOG. DIT IS DE LUCIFERIAANSE MIDDENPAD DIE HET SATANPAD VERNIETIGT EEN ALLE OORLOG VOOR CONTROLE OVER DE AARDE. HORUS VS STELDE DUIZENDEN JAREN LATER OF LUCIFER VERSUS SATAN, HETZELFDE EN AANGEZIEN DE MENSEN NIET DOOR KRACHT WERDEN GEREGELD, HEBBEN ZE HUN TOESTEMMING NODIG OM IETS TE DOEN, EN AANGEZIEN DE MENSEN NIET WETEN DAT DE OORLOG NOOIT IS BEËINDIGD ZOALS PANDEN IN DEZE ALL OUT BLOOD LINE WAR ~ TRUMP IS VAN MARDUK’S BLOOD LINE EN IS EEN IGIGI / PLEIADIAN HYBRID DIE HEM EEN VAN DE HORIETEN MAAKT DIE EINDELIJK KRACHT HEBBEN VERWORVEN DOOR DE MENSEN DIE EINDELIJK VOOR HEN STEMMEN EN NU IS HET ALLEMAAL UIT FUCKING WAR EN NU JEZELF WIE JE EERDER DE MENSHEID ZOU LEIDEN, DE SATANISCHE LINKER BABY DIE REPTILISCHE TRANSHUMANISTISCHE / EUGENICISTISCHE AGENDA EET OM JE OM TE MAKEN IN EEN BOERDERIJ VOOR DE ALPHA-DRACONIËRS ALS VOEDSELVOORZIENING EN DAARVAN DE REST IN DE LOCATIE VAN SATANISCHE DRACONEN OP TE NEMEN MET DE LOCATIE ELF VAMPIEREN DIE GELOVEN DAT U DOOR ALLEEN TOESTEMMING TE REGEREN, MAAR NOG STEEDS IN VRIJE WIL GELOVEN ~

O- JIJ BENT DE VERNIETIGERS OF DE BOUWERS, LETTERLIJK. U LOOPT HET WEG VAN VERNIETIGING VOOR OF GOED OF KWAAD. JIJ BENT DE RECHTVAARDIG OF DE SLAGERS. ALLE BESTAAT IN DUALITY, WEET DIT. . ALS JE NU OP AARDE BENT, KWAM JE OM EEN REDEN EN DAT IS OM EEN KANT TE KIEZEN VOOR DE LAATSTE GEVECHT, EN CULT OF SATURN WEET WAT IS WAAROM ZE MASSA JULLIE ZIJN OM JE TE WERVEN ALS COPS, MILITAIRE MANNEN, VRIJMETSELS, ENZ. ENZ. TIJDENS DE AFTERMATH BEN JIJ DEZE WERELD VANAF DE GROND OPNIEUW OPBOUWEN. JIJ BENT DE GOUDEN TRILLING EN DE ZEER ESSENTIE VAN VUUR.

A- GRAIL LINE JE BENT INTELLECTUELE ELITE DIE BIJ HEEFT MOET ZITTEN EN KIJKEN NAAR DE WERELD AAN DE SLAG EN DE DAG BOCHTER WORDT, MAAR JE BENT NIET DE NATUURLIJKE STRIJDERS DIE VECHTEN TENZIJ HET EEN RECHTSKAMER IS. JIJ BENT DE LEUGENS EN TELEFOONS DIE HEBBEN GEREAPT WAT JE HEBT GENAAID EN ZAL EEN ZWARE PRIJS BETALEN EN WAARSCHIJNLIJK AL HEBBEN ALS JE BESLIST OP HET WEG VAN DE LIG TE BLIJVEN

Bron gevonden op facebook.
Interessant wel om mee te nemen in allerlei ontdekkingen dan maar 🙂
Ik ben RH O –
Mijn zoon zei ooit, hij was toen nog klein, mama je bent een elf!
Maar ja, zei hij toen nadenkend, dan wel een hele grote elf.
🙂

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept