web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / ToekomstReincarnatie

Titan Oceangate onderzeeër Tarot/intuïtief lezen

Ik heb het gevoel dat ze zijn overleden… Ik heb ook het gevoel dat dit een karma uit een vorig leven is dat verband houdt met de Titanic… Iedereen die betrokken is bij dit project en de 5 passagiers hebben een connectie uit een vorig leven met de Titanic… Levenslessen hebben niet plaatsgevonden t leren Geschiedenis herhaalt zich…

@corrinaedwards6592

Dat is wat ik oppikte. Karma uit vorige levens.

 

@sinlou6518

@corrinaedwards6592 Echt?? Jij pikte dat ook op, ik pikte ook levensverzekeringen op… hebben deze mensen, de passagiers, een verklaring van afstand getekend om te gaan en een levensverzekering…

@almostteatime6758

​ @sinlou6518 Ik zag een geïnterviewde man die eerder op deze expeditie ging en hij zei dat je een verklaring van afstand moet ondertekenen waarin staat dat je weet dat je zou kunnen sterven

@eyeeluna6684

Ja, wat raar is, is dat de vrouw van de CEO van OceanGate, die de vermiste Titanic-toeristenonderzeeër bestuurde, afstamt van een rijk stel uit New York dat verdronk op de Titanic toen het beroemde schip in 1912 een ijsberg raakte.

@iheartbeingalive2274

Misschien moesten hun zielen naar een paar andere zielen daar beneden gaan, zodat die andere zielen kunnen oversteken?

@alj2301

Toen ik vroeg hoe het zou worden trok ik de ‘Door to Spirit’ kaart. Ze zijn definitief overleden en ik hoop alleen dat het eerder vroeger dan later was vanwege de angst die ze zouden hebben gevoeld. Ik ben het ermee eens dat een site zoals de Titanic zijn eigen energie heeft en dat het niet noodzakelijkerwijs welkom is om op een toeristische manier behandeld te worden. Mogen ze rusten in vrede. Veel vragen die van alle kanten beantwoord moeten worden maar of de antwoorden er komen is een tweede.

Lees ook eens:  Automatisch schrift met Diana, prinses van Wales, over Kate...

@cm9859

Het is zo droevig. CEO was hebzuchtig. Zijn onderzeeër had geen goede veiligheid en luchttoevoer. Hij was gewaarschuwd. Een collega van hem waarschuwde hem. Hij wilde niet luisteren en ontsloeg in plaats daarvan deze expert. De CEO haalde deze groep neer, sommigen waren potentiële investeerders. CEO was niet eerlijk over de veiligheid van dit experimentele vaartuig. Er waren veel problemen en lukrake lichten en bedieningselementen, een beetje in elkaar gezet om kosten te besparen. De CEO wilde dat investeerders geld inlegden om de veiligheid van de onderzeeër te verbeteren en anderen te bouwen om mensen neer te halen voordat corrosie en algen Titantuc verslechterden. Hij was op zoek naar investeerders om als eerste onderzeeërs op deze manier naar de Titantic te laten gaan, om veel geld te verdienen voor zichzelf en investeerders.

@loveu8910

Ik heb het gevoel dat ze misschien gevoelens hadden om niet te zinken. De miljardair had een vriend die met hem mee zou gaan, maar hij vond het niet veilig genoeg en ging niet. ik vraag me af of de mensen voor dit soort gebeurtenissen voorgevoelens of intuïtieve dromen zouden hebben om zichzelf ervan te weerhouden te gaan. Heel verdrietig Bedankt voor de reading.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥