web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Burgers Ter Apel kunnen overlast AZC niet meer aan. Daarom richtten zij een burgerwacht op

Het is belangrijk om te begrijpen dat de situatie met vluchtelingen complex is, en het is niet hun schuld. Velen ondergaan moeilijke omstandigheden waarvan wij ons misschien moeilijk een voorstelling kunnen maken.

Het vluchten gebeurt niet zomaar; maar soms zijn het zelfs criminelen die hier binnenkomen. Dit onderstreept het belang van adequaat toezicht bij de binnenkomst van vluchtelingen. In het verleden was er een grondige screening voordat mensen een verblijfsvergunning kregen, wat meer controle bood.

In vroegere tijden, toen vluchtelingenwerk nog in de kinderschoenen stond en vooral steunde op vrijwilligers, werd er soms uitnodigend samengewerkt met de UN. Nu lijkt het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) een centrale rol te spelen, zij het met meer financiële middelen.

Recente berichten suggereren de betrokkenheid van bepaalde figuren zoals Soros bij de migratie naar de EU. Het is begrijpelijk dat dit zorgen oproept. Het gedrag van sommige nieuwkomers is ongepast en word ook niet  getolereerd in hun thuisland.

Belangrijk is echter dat we niet alle vluchtelingen over één kam scheren. Het is inderdaad essentieel dat de overheid zorgt voor goede screening en handhaving. Het sluiten van grenzen en het implementeren van controlemechanismen zoals in het verleden kan een oplossing zijn.

Laten we streven naar een beleid dat zowel humaan als effectief is, waarbij we ons richten op het bieden van hulp aan degenen die het nodig hebben, en tegelijkertijd zorgen voor de veiligheid van ons land.

Lees ook eens:  Twin towers 11:11...

En alles wat zich niet kan gedragen hier, of steelt, en erger uiteraard, hups meteen terug naar waar ze vandaan kwamen. Dit moet men niet accepteren zeg.
Kom nou!
Wij passen ons ook aan, als we in een ander land komen, of niet!?

 

Ja wie doet dit nu?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥