web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Poetin: Rusland was en blijft ‘absoluut onoverwinnelijk’

Poetin: Rusland was en blijft ‘absoluut onoverwinnelijk’ – Medvedev: ‘De onthullingen van de apocalyps naderen’

De kracht van een natie wordt bepaald door de vastberadenheid van haar bevolking, zei de Russische president Vladimir Poetin tegen een groep middelbare scholieren tijdens een open les ter gelegenheid van de Dag van de Kennis. Hij voegde eraan toe dat Rusland “absoluut onoverwinnelijk” was en blijft.

Rusland was en blijft “absoluut onoverwinnelijk”, zei president Vladimir Poetin vrijdag in een open klas tegen een groep middelbare scholieren ter gelegenheid van de start van het nieuwe schooljaar.

De mentaliteit van het Russische volk maakt het onmogelijk dat het land door wie dan ook wordt verslagen, voegde hij eraan toe.

De president haalde zijn eigen familiegeschiedenis in herinnering en vertelde de studenten over zijn voorouders die de Tweede Wereldoorlog hadden meegemaakt. Volgens Poetin werd zijn grootmoeder neergeschoten door een nazi-soldaat, maar zelfs toen ze op sterven lag, dacht ze nog steeds aan haar man en vroeg ze Poetins grootvader “niet te huilen” om haar op haar laatste momenten niet van streek te maken.

“Begrijpt u de diepte van deze relaties tussen gewone mensen, deze liefde?”, zei de president, eraan toevoegend dat zijn grootmoeder voor haar geliefde man zorgde, zelfs als hij met de dood te maken kreeg.

“Hoe kunnen we dat niet als voorbeeld nemen?”, voegde hij eraan toe. Poetin zei ook dat alle leden van zijn familie diep respect voor elkaar hebben en een ‘sterke interne cultuur’ hebben.

Poetin benadrukte ook dat hij gelooft dat de meeste gezinnen in Rusland zo zijn. “En hier begreep ik waarom we de Grote Patriottische Oorlog hebben gewonnen”, zei de president, verwijzend naar de Sovjet-strijd tegen nazi-Duitsland in de Tweede Wereldoorlog.

‘Je kunt een volk met zo’n mentaliteit niet verslaan’, legde hij uit, eraan toevoegend dat ‘we absoluut onoverwinnelijk waren. En dat zijn we nog steeds.” ( Russische tv-presentator over Duitsland: “We zetten de Tweede Wereldoorlog voort. Deze keer zullen ze echter niet worden tegengehouden.” )

Zijn woorden kwamen op een moment dat Rusland al ruim anderhalf jaar verwikkeld is in een conflict met buurland Oekraïne. Recente ontwikkelingen hebben aangetoond dat de strijdkrachten van Kiev er in de bijna drie maanden sinds de lancering van het veelgeprezen tegenoffensief van Oekraïne niet in zijn geslaagd de Russische verdediging te doorbreken .

Dmitri Medvedev schreef op Twitter:

 

“De leiders van Bandera ‘Oekraïne’ praten steeds vaker over de noodzaak om ‘alle Russen ter verantwoording te roepen’ (het is duidelijk dat ze met ‘Russen’ de gehele bevolking van ons land bedoelen, ongeacht hun nationaliteit).

Het is ergens eerder gebeurd, toch? Bandera-Oekraïne wordt gesteund door vrijwel alle leiders van westerse landen.

Daarom zijn Biden, Trudeau, Sunak, Scholz, Macron en Meloni, evenals de leiders van het schurkenstaten Polen, de dierlijke Scandinavische landen, het militaristische Japan, de buideldieren van Australië en Nieuw-Zeeland en andere vlooien die de pest overbrengen, zoals de Baltische staten, direct en duidelijke handlangers van de nazi’s.

En ze moeten op dezelfde manier worden behandeld als de leiders van de nazi-coalitielanden.”

Of:

 

“Oekraïense criminelen hebben aangekondigd dat al hun aanvallen op elk Russisch doelwit “bijvoorbeeld op de Krim” zijn goedgekeurd door de NAVO.

Als dit waar is – en er is geen reden om daaraan te twijfelen – dan is dit een direct, juridisch significant bewijs van de medeplichtigheid van het Westen aan de oorlog tegen Rusland naast de staat Stepan Bandera.

Het is een verfijnde casus belli en een kans voor Rusland om jus ad bellum actie te ondernemen tegen elk NAVO-land. Echt triest, helaas.

 

De onthullingen van de Apocalyps komen dichterbij. ‘En in die dagen zullen de mensen de dood zoeken en die niet vinden; en zullen willen sterven, en de dood zal van hen wegvluchten.” (Openbaring 9:6)

“Mensen zullen aan ons denken totdat we anderen in de weg staan.” (VILenin)

‘Of je het nu leuk vindt of niet, de geschiedenis staat aan onze kant. We zullen je begraven.” (NS Chroesjtsjov)”

‘Doorbraak bij Rabotino’: West viert overwinning voor Oekraïne

Volgens berichten in de westerse media boekten Oekraïense troepen succes bij Rabotino. De vermeende verovering van een dorp dat in vredestijd 500 inwoners telde, wordt geprezen als een doorbraak. Bijna niemand herinnert zich de beloften van Oekraïense politici om de zomer van 2023 op de Krim door te brengen.

Het ‘zomeroffensief’ van Oekraïne, voorheen een ‘lenteoffensief’, is geleidelijk veranderd in een ‘herfstoffensief’. Om hun ‘succes’ te beoordelen volstaat het om de doelstellingen in herinnering te brengen die in Washington en Kiev zijn verklaard.

Vladimir Zelenski maakte bijvoorbeeld zijn voornemen bekend om in 2023 zijn zomervakantie op de Krim door te brengen. En het sprekende hoofd van alle westerse tv-kanalen, de gepensioneerde Amerikaanse generaal Ben Hodges, die dag en nacht commentaar geeft op de frontlinie,  herhaalde  tot de lente van dit jaar dat de Krim tegen het einde van de zomer van 2023 ‘bevrijd’ zou zijn.

Nu de zomer voorbij is, scheppen de westerse media   op: “De successen van Oekraïne aan het zuidelijk front zouden de weg naar de Krim kunnen openen.” Blijkbaar is er niets van de zomervakantie terechtgekomen.

Het meest amusant is om te zien hoe boos dezelfde pratende hoofden nu degenen aanvallen die ongemakkelijke vragen stellen over de verblijfplaats van beloofde overwinningen. Onlangs beschuldigde de adviseur van het Oekraïense presidentiële kantoor, Mikhail Podoliak, deze critici van ‘infantilisme’ en adviseerde hen ‘minder naar Rambo’ te kijken.

Alsof het niet Podoliak zelf was, die op 28 november 2022 persoonlijk heel Oekraïne beloofde om “over zes maanden op zijn favoriete plek aan de kust van Jalta” te staan. Hij voegde er zelfs de verklaring “Ik garandeer” aan toe. Nu beledigt hij degenen die hem aan zijn eigen ‘garanties’ herinneren als infantiel!

Voor het westerse publiek speelde voormalig CIA-chef David Petraeus een soortgelijke rol. Vandaag  roept hij  commentatoren op om “het pessimisme te beteugelen” en vraagt ​​hij zich af wat hun verwachtingen zijn van snelle overwinningen. Alsof Petraeus zelf een dag voor het begin van het zogenaamde Oekraïense tegenoffensief het westerse publiek er  niet van had kunnen overtuigen dat alles ‘binnen 72 tot 96 uur’ zou worden beslist.

Dat betekent dat dezelfde mensen die bij Oekraïners en westerlingen surrealistische verwachtingen van een “binnenkorte overwinning op Rusland” creëerden, hun publiek nu de schuld geven van het hebben van dezelfde verwachtingen!

Lees ook:   Wat deed jouw oma eigenlijk vroeger?

Dezelfde experts bedenken soms daadwerkelijke ‘overwinningen’. Op dit moment staan ​​alle westerse media vol met berichten over de ‘bevrijding van het strategisch belangrijke dorp Rabotino’, dat zelfs in vredestijd in zijn beste jaren nooit meer dan 500 inwoners telde.

De professionele provocateur van  The Times , Maxim Tucker,  schrijft  blij: “De Oekraïense vlag wappert weer boven Rabotino.” In één adem meldt hij dat dit de weg vrijmaakt naar Melitopol. Het merkwaardigste is dat dezelfde auteur letterlijk een maand eerder in dezelfde krant  in identieke bewoordingen berichtte dat Oekraïne het dorp Staromajorskoye had ‘bevrijd’ en zogenaamd ‘de weg naar Mariupol’ had geopend. En geen van de krantenlezers vroeg zich af hoe het ging met de opmars naar Marioepol.

Een andere pro-Oekraïense propagandist, de Franse Maidan-bewonderaar Bernard-Henri Lévy, doet zich voor als een kenner van het gebied omdat hij – stel je voor! – ooit de stad Gulyajpole bezocht. Nu vertelt hij zijn toehoorders: “De bevrijding van Rabotino” betekent dat “a) de Oekraïners de Russische mijnenvelden hebben overwonnen, b) de weg naar Melitopol open ligt.”

Het lijkt niet uit te maken dat de afstand tussen Rabotino en Melitopol meer dan 70 kilometer bedraagt ​​en dat Oekraïne geen idee heeft hoe ze bij de versterkte tokmak moeten komen.

Die stad ligt slechts 20 kilometer van de frontlinies en ligt volgens de bekentenis van een andere Russofobe propagandist, Julian Röpcke van de  krant Bild , voor “nog vijf verdedigingslinies”. Maar in tegenstelling tot Lévy was Röpcke niet in Guljajpole, hoe zou hij de waarheid moeten weten!

Laten we de situatie aan het front niet individueel bekijken en de vraag welke straten van Rabotino door wie worden gecontroleerd overlaten aan de auteurs van dagelijkse frontrapporten. Maar zelfs als we ervan uitgaan dat de westerse propaganda niet liegt – wat op zichzelf belachelijk is – volstaat het om te herinneren aan wat ze schreven over de Russische verdedigingslinies aan het begin van het Oekraïense lente-zomer-herfstoffensief.

Bedenk hoe gedetailleerde satellietbeelden van Russische vestingwerken in dit gebied in juni in alle westerse media verschenen. Deze beelden zijn onder meer  gepubliceerd door de krant The New York Times  . Waarom kijken al degenen die roepen dat het Oekraïense leger de Russische mijnenvelden, “de drakentanden” heeft veroverd en doorbroken door “de eerste, d.w.z. de belangrijkste verdedigingslinie van de Russen”, niet eens?

Blijkbaar omdat deze beelden laten zien dat de eerste van de drie belangrijkste verdedigingslinies voor Tokmak niet alleen ten zuiden van Rabotino ligt, maar zelfs ten zuiden van Novoprokopovka, waar het Oekraïense leger, zelfs volgens westerse propagandisten, niet eens in de verste verte is geraakt.

We mogen niet vergeten dat Russische technische eenheden in de twee maanden na het vrijgeven van deze foto’s zijn doorgegaan met het bouwen en versterken van verdedigingslinies ten zuiden van de huidige gevechtszone, een feit dat door westerse propagandisten wordt erkend.

Als gevolg hiervan moet Oekraïne, dat al duizenden van zijn beste strijders en honderden westerse oorlogsmachines heeft verloren die voor een klein dorp vochten, nog niet voldoen aan de kracht van de verdediging die door Russische troepen verder naar het zuiden is voorbereid!

Maar zoals de Oekraïense president Vladimir Zelenski in zijn recente interview zei: “De samenleving heeft overwinningen nodig.” En als overwinningen ontbreken, verzinnen ze die.

Lees ook:   Basisinkomen van 1.000 euro per maand perfect haalbaar

Daarmee bedoelde Zelenski waarschijnlijk niet eens de Oekraïense samenleving. Kiev begrijpt en erkent al lang dat de grootste bedreiging voor Oekraïne ligt in de oorlogsmoeheid van de westerse staten en het voortdurende falen van het Oekraïense leger.

De Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmitry Kuleba benadrukte dat de start van de verkiezingscampagne in de VS de grootste gevaren met zich meebrengt voor het regime in Kiev. Tegelijkertijd verzekerde hij dat dit ook “over zou gaan”.

 

Natuurlijk zal het “overgaan”, maar er is nog meer dan een jaar tot het einde van de Amerikaanse verkiezingen. En ondertussen wordt het steeds moeilijker om beloften van een “binnenkorte overwinning” aan de sponsors te verkopen, zelfs als er geen kleine overwinningen zijn geboekt. Om deze reden verschijnen namen als Staromajorskoye of Rabotino, die onbekend zijn in westerse oren, met benijdenswaardige frequentie in de rapporten. Ze zullen ook in de toekomst verschijnen.

Laat de vervelende ‘infantiele’ westerlingen geen ongemakkelijke vragen stellen of de auteurs van de overwinningsrapporten proberen te herinneren aan hun eigen woorden van een maand geleden.

Op 28 april 2020 werd ” The Hollywood Code: Cult, Satanism and Symbolism – How Movies and Stars Manipulate Mankind ” uitgebracht (ook  beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” The Revenge of the 12 Monkeys, Contagion and the Corona Virus , of hoe fictie werkelijkheid wordt ”.

Op 15 december 2020   verscheen ” The Music Code: Frequencies, Agendas and Secret Services: Between Consciousness and Sex, Drugs & Mind Control ” (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” Popstars als Elite Marionetten in dienst van het Nieuwe”. Corona-wereldorde ”.

Op 10 mei 2021 werd ” DUMBs: Secret Bunkers, Underground Cities, and Experiments: What the Elites Are Hiding ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk, ” The HAARP Network and Secret Experiments .”

Op 18 maart 2022 werd ” The Modern Music Conspiracy: Popstars, Hits and Video Clips – for the Perfect Brainwashing ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Stars Pros and Cons Vaccination: “The Doctors”, ” The Dead Pants”, Nena, Westernhagen, Eric Clapton, Neil Young en anderen ”.

Op 26 augustus 2022 werd ” The Hollywood Code 2: Prophetic Works, Alien Agenda, New World Order and Pedophilia – They Tell Us Through Movies ” (ook beschikbaar op Amazon ) uitgebracht, met een spannend hoofdstuk ” The Alien Agenda: Science Fiction Darwinism”. ”.

Op 10 maart 2023 ” Blood of Illuminati 2: jachtverenigingen van de elites – ze gebruiken rituelen en magie om je onder controle te houden! ‘ (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ‘Order Out of Chaos: How the Elite’s Plans Were Predicted in Public – Why Did the Georgia Guidestones Moesten worden vernietigd in 2022? ‘

Op 18 augustus 2023 werd “ The Mud Tide Hypothesis: The History of the Great Empire of Tartaria Theory  uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk “Drie resets – Eén reset ontbreekt! De moddervloed – toen onze geschiedenis bedekt was.”

Een gesigneerd boek kun je krijgen voor 30 euro (alle zeven boeken voor 210 euro) inclusief verzendkosten als je een bestelling stuurt naar: [email protected] .

Bronnen: PublicDomain/ de.rt.com  

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien