web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

EUROPA laat een bom vallen op Oekraïne, Biden vraagt ​​media om voor hem te liegen

Wij zullen geen mensen uitleveren om te sterven! Dat hebben vier landen tegen Oekraïne gezegd in antwoord op het verzoek van het land om de vluchtelingen terug te sturen waar ze vorig jaar zo aardig voor waren. Ze moeten ze in de strijd gooien om te sterven, alsjeblieft. Tsjechië heeft gezegd dat het dat niet zal doen, en dat geldt ook voor Oostenrijk, Hongarije en Duitsland. Polen is naar verluidt al begonnen hieraan te voldoen.

Lees ook:   Mandela effect uitleg door Max Loughan
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien