web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Zelensky kondigt ‘geen verkiezingen meer’ af in Oekraïne tot ‘grote reset’ in 2030

President Volodymyr Zelensky heeft verklaard dat er geen verkiezingen meer zullen zijn in Oekraïne totdat de ‘Great Reset’-agenda wereldwijd volledig is uitgevoerd.

In een verbazingwekkende bekentenis aan de  BBC gaf Zelensky toe dat zijn termijn van vijf jaar, gepland voor voltooiing in 2024, simpelweg voor onbepaalde tijd zal worden verlengd totdat de WEF-agenda is uitgerold en Oekraïne toetreedt tot de NAVO.

Zelensky maakte vorige maand soortgelijke opmerkingen aan  The Washington Post  over de aanstaande parlementsverkiezingen, die eveneens worden uitgesteld tot het einde van de oorlog.

“Als we de staat van beleg hebben, kunnen we geen verkiezingen houden”, verklaarde Zelensky ademloos.

“De grondwet verbiedt verkiezingen tijdens de staat van beleg. Als er geen staat van beleg is, dan zullen er (verkiezingen) zijn.”

Naturalnews.com meldt: Ruslan Stefanchuk, de huidige voorzitter van het Oekraïense parlement, herhaalde eerder deze maand vrijwel hetzelfde toen hij verklaarde dat een verklaring van staat van beleg het houden van verdere verkiezingen verbiedt tot het moment dat deze ten einde loopt.

“De Oekraïense wetgeving bepaalt dat het onmogelijk is om tijdens de staat van beleg verkiezingen te houden”, zei hij. “En dit is logisch.”

Als er tijdens de afkondiging van de staat van beleg nog verkiezingen in Oekraïne zouden plaatsvinden, dan zou dat kunnen leiden tot het uiteenvallen van de staat, waar onze vijand op zit te wachten”, voegde Stefanchuk eraan toe.

Lees ook eens:  Zelenski deed een genereus aanbod na Poetins woorden over vrede

“Daarom denk ik dat de meest correcte en verstandige beslissing is om direct na het einde van de staat van beleg verkiezingen te houden.”

Houd in gedachten dat het Zelensky zelf was die de staat van beleg afkondigde. Sindsdien heeft Zelensky niets anders gedaan dan zijn macht te consolideren, onder meer door de belangrijkste oppositiepartij van Oekraïne, genaamd het Opposition Platform – For Life, te verbieden zetels te bekleden. Daarvoor had de Opposition Platform – For Life-partij 44 zetels in het Oekraïense parlement.

Zelensky verbood naar verluidt ook 10 andere oppositiepartijen om zetels in het Oekraïense parlement te bekleden, en nationaliseerde alle media in Oekraïne onder staatscontrole.

Jarenlang hebben velen zich zorgen gemaakt dat hetzelfde naar Amerika zou komen. Men geloofde dat het mogelijk was tijdens de Barack Hussein Obama-jaren, en sommigen vermoedden dat misschien de staat van beleg zou worden afgekondigd onder Donald Trump. Nu ziet het ernaar uit dat Joe Biden degene is die hier in Amerika een Zelensky trekt om te voorkomen dat hij in 2024 uit het Witte Huis wordt gezet.

Het is zonneklaar dat Pedo Joe enorm impopulair is, zelfs onder democraten. Hij werd ook onwettig in het Witte Huis geïnstalleerd door middel van een gestolen verkiezing en een staatsgreep, hoewel hij de oppositie, Republikeinen en sommige Democraten, nog steeds niet heeft verboden zetels in het Congres te bekleden.

Lees ook eens:  Geïmplanteerde microchip, Klaus Schwab, World Economic Forum en The Great Reset

Het enige dat nodig is, is één groot valse vlag-incident voordat het Biden-regime de staat van beleg afkondigt. Dan zijn alle weddenschappen uitgeschakeld wat betreft de verkiezingen van 2024.

Het Biden-regime probeert de oppositie al te verbieden via zijn enorme censuurindustrieel complex, dat probeert het eerste amendement en de vrijheid van meningsuiting online uit te wissen. Dit zou snel kunnen escaleren tot een volwaardige politiestaat, in Zelensky-stijl, waardoor Biden en zijn trawanten voor onbepaalde tijd in Washington, DC kunnen blijven.

Er zijn aanwijzingen dat de hernieuwde malaria-angst misschien genoeg zal uitgroeien tot een incident met een valse vlag om Pandemie 2.0-beperkingen op te leggen. Als dat gebeurt, is de kans groot dat het Biden-regime van de gelegenheid gebruik zal maken om alle oppositie het zwijgen op te leggen en de “grote man” tot ver in de nabije toekomst in het Witte Huis te laten zitten als de marionet van de deep state.

Bron

Zegt genoeg toch?
Great reset is een enge sekte waar teveel mensen met teveel macht zich in bevinden en denken dat het nog goed is ook!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥