web analytics
11:11 Dubbele getallen

Voor de BBB stemmers….

Voor de aanhangers van BBB
Dit bericht is gekopieerd en op waarheid onderzocht. Dit moet u weten over BBB. Concludeert u zelf maar.
Vier jaar terug is BBB opgericht door Caroline van der Plas, in samenwerking met reclame bureau ReMarkAble uit Deventer, dat bestaat sinds 1995. Met deze steun werd in 2021 de onbekende landbouwjournalist Caroline gekozen tot lid van de Tweede Kamer. Het was de doorbraak van BBB, Caroline dochter van van een Deventer wethouder, noemde zichzelf boerin zonder boerderij.
Ze volgde het advies van het reclame bureau en dus doen alsof ze de aansluiting zocht bij de belevingswereld van de ‘gewone burger’. Twee directieleden van ReMarkAble ( Wim Groot Koerkamp en Henk Vermeer) hebben zitting in het bestuur van BBB waaraan ze ook donaties hebben gedaan. Tot voor kort waren BBB en ReMarkAble overigens gevestigd op het zelfde adres. Totdat dit aan het licht kwam en bekend werd gemaakt via DoorbraakEU en Adformatie.
Onder de klanten van ReMarkAble bevinden zich Biotech – bedrijf Monsanto en hun moederbedrijf, het chemie- en farmaconcern Bayer. Beide bedrijven zijn deels eigendom van Bill Gates.
Zowel Monsanto als Bayer zijn steunpilaar van het WEF. Het gaat om bedrijven die een revolutie in de voedselvoorziening van de hele wereld hopen te realiseren, waarbij risico’s voor de volksgezondheid er niet toe doen.
Bill Gates, als oprichter van Microsoft, met een vermogen van $150 miljard, heeft zich sinds 1994 opgewerkt tot grootste bezitter van landbouwgrond in de VS. Hij heeft duizenden Amerikaanse boeren ‘uitgekocht ‘ d.w.z van hun grond verjaagd.
Gates heeft drastische plannen met de voedselproductie in de wereld.
Voor Gates is Nederland een interessant wingewest en van Nederlandse expertise maakt hij graag gebruik.
Met toestemming van Rutte is hij actief in het coördinerend centrum voor wereldwijde voedsel- innovatiehups ‘ in Wageningen,dat is opgezet door het WEF. Nederland is door Rutte aangewezen als centrale proeftuin en het gevaar Gates neemt met de dag toe. Hij wil de COVID injecties vervangen door heimelijke toevoeging van actieve stoffen aan het voedsel. Hij investeert in genetische gemodificeerde gewassen, synthetische voedsel en robots.
Hij is groot aandeelhouder van Pfizer, Heineken, Unilever, Coca-Cola, General Foods, Kellogg’s, Procter & Gamble. In Afrika heeft hij een afzetmarkt gevonden voor geïmporteerd zaad van grote bedrijven, waarmee de traditionele bio bedrijven werkloos zijn gemaakt. Nu worden Monsanto en Bayer door Caroline binnen gehaald in het Haagse machtscentrum, waar Bill Gates al een warme plaats heeft verworven.
Een andere uitleg,die politieke onafhankelijkheid toeschrijft aan deze piepjonge partij die onbekend en onbemind was,maar in een klap de allergrootste kon worden, vergt meer fantasie en onnozelheid dan bovengenoemde constatering .De duizenden bilboards en de hele BBB campagne in het land moeten dan ook een fortuin hebben gekost, en rara waar is dat kapitaal nou toch vandaan gekomen…
Lees ook:   Georgia Guidestones verbonden met actuele zaken
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button