web analytics
11:11 Dubbele getallen

Hoe mensen werden gebruikt als ‘laboratoriumratten’ in de COVID-pandemie

https://www.theepochtimes.com/how-humans-were-used-as-lab-rats-in-the-covid-pandemic-dr-ryan-cole-on-fragmented-mrna-spike-messages-and-the-vaccine-ego_5300734.html

Hoe mensen werden gebruikt als ‘laboratoriumratten’ in de COVID-pandemie: Dr. Ryan Cole over gefragmenteerd mRNA, Spike Protein-berichten en het ‘ego’ van het vaccin

Zie video! Je hoeft geen mail te geven gewoon opnieuw loaden en dan video snel aanzetten 😉

 

“Hier zijn we drie jaar verder, met een virus dat is geëvolueerd tot iets dat voor de meeste mensen een verkoudheid is, injecties die zijn verlopen omdat de varianten die ze dekken allemaal zijn uitgestorven – ik bedoel, het is een absurditeit dat de injecties gelijk zijn. op de markt – en toch zien we nog steeds dat briljante artsen en opvoeders en wetenschappers worden aangevallen omdat ze simpelweg de waarheid verkondigen.”

Op de Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC)-conferentie vorige maand ging ik zitten met patholoog Dr. Ryan Cole om autopsies en overtollige sterftecijfers te bespreken die naar verluidt verband hielden met de mRNA-injectie, en om te onderzoeken wat er werkelijk is gevonden in de injectieflacons van deze injecties, evenals welke onderzoeken er worden gedaan om onderscheid te maken tussen spike-schade veroorzaakt door het virus en het vaccin.

“Er zitten twee gevaarlijke dingen in deze flesjes – dat is een lipidenanodeeltje en een gensequentie die ervoor zorgt dat je lichaam vreemde eiwitten maakt”, zegt Cole. “Toen een FOIA-verzoek werd ingediend bij het Europees Geneesmiddelenbureau, kwamen ze erachter dat deze flesjes slechts ongeveer 50 procent zuiver mRNA bevatten, wat betekent dat ze mogelijk kunnen coderen voor deze andere eiwitten waarvan we niet eens weten wat ze gaan doen.” Doen. En in plaats van te zeggen: ‘Ja, je moet je product zuiveren en verbeteren’, zeiden ze: ‘Oké, we verlagen de norm naar 50 procent.’”

Lees ook:   Republikein vergelijkt Covid-passen met nazi-Duitsland

We bespreken ook de merkwaardige opkomst van wat doktoren ’turbokankers’ noemen, en hoe ze zich mogelijk verhouden tot het genetische COVID-vaccin.

“Wat er gebeurt, zijn deze kankers die we gewend zijn te zien, hun groeipatronen en hun gedrag zijn volledig buiten hun karakter … Dus ’turbokanker’ is iets dat er niet was en opeens is het overal”, zegt Cole.

Hij is van mening dat een van de grootste tragedies tijdens de pandemie het verlies van nieuwsgierigheid is geweest, en hij vindt het tragisch dat zoveel mensen bang zijn om de consequenties te moeten betalen voor het vertellen van de waarheid.

“Alle doktoren en wetenschappers zijn het erover eens als je degenen censureert die dat niet doen. En dus betekent deze constructie in dialoog en vrijheid van meningsuiting om geen tegengestelde stem in het gesprek te laten komen, dat er geen wetenschap wordt bedreven. Als je het in twijfel kunt trekken, is het wetenschap. Als je het niet in twijfel kunt trekken, is het propaganda”, zegt Cole.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button