web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Hoe wist men dat de pandemie fake was?

DE PANDEMISCHE WAARHEID: Ontdek hoe Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Ghebreyesus, Christian Drosten, Alex Azar, Ralph Baric, Peter Daszak, Klaus Schwab, Rockefellers, Rothschilds, BlackRock samen met regeringen en politici een valse pandemie gebruikten om de mensheid de oorlog te verklaren.

De pandemie was jaren van tevoren gepland om veel doelen te bereiken. Door middel van live pandemische oefeningen zoals Event 201 zouden ze in staat zijn om wereldwijd in elk land op aarde een frauduleuze pandemie te creëren.

De pandemie ging nooit over de volksgezondheid, het ging over het bereiken van verschillende doelen.

Hoewel het virus gevaarlijk was, was het niet gevaarlijker dan de griep en kon het worden behandeld met veilige vroege behandelingen zoals Ivermectine, vitamine D, C, zink en andere vroege behandelingsmethoden.

Onze regeringen over de hele wereld handelen niet in het belang van de mensen, maar staan ​​onder controle van wereldwijde bedrijven zoals Pfizer, BlackRock en NGO’s zoals de (WHO) Wereldgezondheidsorganisatie en (WEF) World Economic Forum, die samen bekend zullen staan ​​als “Mr. Global”.

Lees ook:   Ouders in nood ivm Jeugdzorg?

Ze gebruiken WEF-getrainde politici om hun doelen te bereiken, zoals Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Jacinda Arden, Ursula von der Leyen en anderen. Ze veranderden de definitie van een pandemie, zodat het geen ernstige ziekte en overlijden wereldwijd zou hoeven te omvatten, maar alleen wereldwijde gevallen of ziekte.

Om de gevallen te bereiken die ze nodig hadden om de pandemie te verklaren, gebruikten ze een frauduleuze PCR-test die nooit was ontworpen om als diagnostische test te worden gebruikt.

Door middel van angst, propaganda en 97% valse PCR-gevallen verklaarden ze een pandemie en bevalen ze lockdowns, sociale distantiëring en maskering, die allemaal nooit op wetenschappelijke gegevens waren gebaseerd. maar waren instrumenten om angst in te boezemen en de bevolking onder controle te houden.

Klimaatverandering wordt nu op dezelfde manier gebruikt. Covid-19 is ontwikkeld in de VS na ontvangst van een besmettelijke kloon WIV1-CoV Spike-eiwit uit Wuhan, China. Het werd vervolgens opzettelijk op de wereld losgelaten.

Anthony Fauci heeft deze Gain of Function opzettelijk gefinancierd toen het illegaal was om dit te doen. Ralph S. Baric creëerde SARS-CoV-2 aan de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill en loog tegen de wereld.

De WHO wordt gecontroleerd door de Bill and Melinda Gates Foundation samen met GAVI, de grootste vaccindistributeur ter wereld. Er was nergens ter wereld een oversterfte. Het was medische wanpraktijken die onnodige sterfgevallen veroorzaakten. Patiënten werden beademd en kregen het dodelijke medicijn Remdesivir voor winst en om meer doden en angst te creëren.

Vóór de pandemie VS Patenten tonen SARS-CoV-2 en de Covid-vaccins waren al gemaakt en klaar om op de wereld te worden ingezet. Door gebruik te maken van angst, controle en het blokkeren van veilige vroege behandelingen injecteerden ze miljarden nietsvermoedende onschuldige mensen met gentherapeutische experimenten die hen nooit echte wettelijke geïnformeerde toestemming gaven, wat een criminele schending is van de Code van Neurenberg.

Lees ook:   Wat PVV eigenlijk wil

 

Elke invasieve medische ingreep is een lichamelijk letsel of een criminele batterij, tenzij de patiënt er uitdrukkelijk mee instemt en zijn toestemming ongeldig is zonder echte geïnformeerde toestemming.

Er was nooit behoefte aan deze dodelijke vaccins, we hadden veilige vroege behandelingen en er was nooit een pandemie, alleen een PCR-testpandemie. De vaccins zijn volledig ineffectief en zeer gevaarlijk.

Via een klokkenluider in de VS is het aantal sterfgevallen na vaccinatie in de VS ruim 500, 1000 en groeit elke dag sinds de uitrol van het vaccin.

Wereldwijd meer dan 20 miljoen. Er zijn ook ernstige bijwerkingen zoals neurologische aandoeningen, trombose, myocarditis en auto-immuunziekten. De vaccins beschadigen het immuunsysteem.

De CDC wist dat de vaccins de dood en ernstige bijwerkingen veroorzaakten en hield dit voor de wereld verborgen. De pandemie werd gebruikt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en om een ​​wereldregering onder de Verenigde Naties vast te stellen met digitale ID en digitale valuta voor iedereen.

Ze gebruiken oorlogen, pandemieën en klimaatverandering om deze doelen te bereiken, tenzij we ons verenigen en ze nu stoppen.

De CDC wist dat de vaccins de dood en ernstige bijwerkingen veroorzaakten en hield dit voor de wereld verborgen. De pandemie werd gebruikt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en om een ​​wereldregering onder de Verenigde Naties vast te stellen met digitale ID en digitale valuta voor iedereen.

Ze gebruiken oorlogen, pandemieën en klimaatverandering om deze doelen te bereiken, tenzij we ons verenigen en ze nu stoppen. De CDC wist dat de vaccins de dood en ernstige bijwerkingen veroorzaakten en hield dit voor de wereld verborgen.

Lees ook:   Ziekenhuizen, men doet een V & D Tje

De pandemie werd gebruikt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en om een ​​wereldregering onder de Verenigde Naties vast te stellen met digitale ID en digitale valuta voor iedereen. Ze gebruiken oorlogen, pandemieën en klimaatverandering om deze doelen te bereiken, tenzij we ons verenigen en ze nu stoppen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien