web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

WTF? Wetenschappers Waarschuwen Dat Eieren Ervoor Zorgen Dat Duizenden Mensen ‘Plotseling’ Bloedstolsels Vormen! LOL!

Wetenschappers waarschuwen nu het publiek dat het consumeren van eieren bloedstolsels, beroertes en hartaanvallen kan veroorzaken. Volgens een nieuwe studie verhoogt een voedingsstof in eieren het risico op bloedstolling. Express.co.uk rapporteert: De studie uitgevoerd door Cleveland Clinic suggereerde dat choline het bloed vatbaarder zou kunnen maken voor stolling. Choline wordt soms verkocht in vrij verkrijgbare voedingssupplementen.

Het wordt beschouwd als een essentiële voedingsstof die algemeen wordt aanbevolen voor een optimale gezondheid. Volgens Medical News Today ondersteunt het verschillende lichaamsfuncties, waaronder celgroei en metabolisme. Het lichaam maakt wat choline aan, maar het grootste deel komt uit voedingsbronnen. Onderzoekers ontdekten echter dat het consumeren van de voedingsstof in hoge concentraties kan leiden tot stolling.

Ze suggereerden dat bacteriën in de darmen zouden kunnen interageren met choline om een ​​verbinding te produceren die bloedplaatjes aanmoedigt om samen te klonteren, waardoor een bloedstolsel ontstaat. Het team observeerde door interactie met darmbacteriën, choline produceerde een stof genaamd TMAO. De stof, die staat voor trimethylamine N-oxide, wordt geproduceerd wanneer de darmbacteriën een aantal voedingsvoedingsstoffen afbreken. Voor hun interventionele studie verstrekten de onderzoekers orale cholinesupplementen aan gezonde vegetariërs en alleseters.

Beide groepen vertoonden een 10-voudige toename van de plasmaspiegels van TMAO na choline-suppletie. Ze zagen ook een toename van de reactie op bloedplaatjes, een risicofactor voor trombotische gebeurtenissen. Volgens de hoofdauteur van de studie is de stof in eerdere studies in verband gebracht met een verhoogd risico op bloedstolsels, hartaanvallen en beroertes. Hoge niveaus van de stof in het bloed zijn in verband gebracht met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Hoewel het risico op bloedstolling bij mensen toenam, zou dit kunnen worden geminimaliseerd door een lage dosis aspirine te consumeren, aldus de onderzoekers.

Lees ook eens:  HAARP oorzaak aardbevingTurkije? Nieuwe beelden

Hoewel het medicijn succesvol was in het verlagen van het risico op klonteren, elimineerde het het risico echter niet volledig. Het is vermeldenswaard dat cholineconcentraties in voedsel over het algemeen veilig zijn, maar het consumeren van supplementen met choline kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. supplementen met choline.” Andere voedingsgewoonten die het risico op bloedstolling kunnen verhogen, zijn onder meer uitdroging, omdat dit verdikking van het bloed veroorzaakt. Wanneer het lichaam geen vocht meer krijgt, kunnen de bloedvaten ook smaller worden, een andere bekende risicofactor voor stolling.

Ze zijn wel erg anti ei ineens…

Bron

Bron

Dus waar allemaal mensen sterven dankzij de vaccinatie tegen covid met hun mrna …
krijgt nu het ei de schuld!?????

Choline + Inositol is een voedingssupplement dat de dagelijkse werking van het lichaam enorm vergemakkelijkt. Choline en inositol, d.w.z. componenten die deel uitmaken van het B-complex van vitamines, ondersteunen het werk van het zenuwstelsel en zijn betrokken bij de stofwisseling van vet en cholesterol.

——————————–

Bronnen rijk aan choline zijn eieren, melk en rood vlees. Een ei bevat ongeveer 200 milligram choline.
———————————–
”Choline is een belangrijke essentiële voedingsstof. Het levert methylgroepen voor de synthese van SAM (S-adenosylmethionine), de primaire methyldonor, en is precursor van membraanfosfolipiden (fosfatidylcholine en sfingomyeline), PAF (platelet-activating factor), plasmalogen, acetylcholine, betaïne en dimethylglycine.

Choline draagt bij aan het onder controle houden van de homocysteïnespiegel; een verhoogde homocysteïnespiegel vergroot de kans op hart- en vaatziekten, kanker, cognitieve achteruitgang en botbreuken. De cholinederivaat fosfatidylcholine is bestanddeel van VLDL-cholesterol en betrokken bij de vetstofwisseling en afvoer van vetten uit de lever; het uit choline gevormde betaïne is onder meer belangrijk voor de nierfunctie (reabsorptie van water) en genexpressie.”

https://www.orthokennis.nl/nutrienten/choline

Lees ook eens:  Waarom vertel je mij dat?
Weet je wat het is…?!
Je mag alles niet meer dat goed voor je is!
Alles… wordt verboden!
Leuke dingen, voedsel, niets is goed genoeg, behalve hun gestoorde gedachtengoed.
Choline is dus gezond en nodig voor het lichaam.
Zie hierboven het rood gekleurde stukje tekst, zo belangrijk is choline dus en heb je laag gehalte aan Choline dan heb je een grotere kans op…
Precies dat wat de Covid vaccins veroorzaken…
Nml kanker en hart en vaatziekten.Hoe bizar…en toevallig!

Toen ook het verhaal

Cholesterol, nu blijkt dat we dat nodig hebben.
Wat zit er in eieren, vitamine D, wat mogen we niet… vit d, want die zorgt voor heel wat minder hart en vaatziekten en kanker etc etc…eigenlijk alle ziekten tegenwoordig komen door een ernstig vit d tekort!

Vroeger kregen wij levertraan.

Levertraan zit vol met vitamine D & A

Cholesterol wordt veroorzaakt door ontstekingen ergens in het lichaam net zoals suikerziekte bv.
Er is iets niet in de haak in het lichaam zelf.

Nou goed, om te voorkomen dat de mensheid te gezond werd, mocht men geen levertraan meer want niet nodig immers, die domme grootouders ook.

Lees ook eens:  Wat de ''elite'' doet

Toen mocht men ook geen zonnestralen meer tot zich nemen want kijk eens huidkanker!
Insmeren dus met rommel zodat je huid zo verbrand raakte, want lekker braden in de zon met ”blue band” op je huid, dus dat bakte er flink in met als gevolg dat mensen huidkanker gingen ontwikkelen.

Zoek maar op deze website op vit d!

Sinds men zonnebrandcremes ontwikkelde kreeg de mensheid na 10 jaar massaal huidkankers!

(Ik heb dit uitgebreid onderzocht)

Toen mochten de mensen ook geen zonnebank meer, want ook die leverde vitamine d!

Men werd te gezond allemaal!

Nu wil men ons van het vlees afhebben, nu vlees levert kracht en energie, ijzer mn…
Men wil ons gewoonweg verzwakken daar komt het mijnziens op neer…
Waarom?

Er zijn teveel mensen op deze wereld vinden sommigen, nu als je dat vindt zorg er dan voor dat mensen wat minder kinderen op deze wereld zetten als het waar is!
2 Kinderen en niet meer per gezin, bv…?
Maar je gaat geen mensen verzieken en daar geld aan verdienen.
Dat is echt walgelijk sick, en wat ik zoal lees overal is dat inderdaad gaande, onvoorstelbaar!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥