web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Omvolking Kalergi plan voor de EU!

Afbeelding

Afbeelding

 

Coudenhove-Kalergi streefde naar een Europees politiek, economisch en cultureel tegenwicht tegen de Verenigde Staten, Rusland en Azië. Daarnaast moest het door Coudenhove-Kalergi gedroomde Europa vrijheid, vrede en welvaart bevorderen. Deze aspecten zijn door de latere Europese Unie overgenomen. Hij riep Frankrijk en Duitsland op hun onderlinge geschillen bij te leggen en zich te concentreren op die aspecten die beide landen gemeenschappelijk hadden. De Scandinavische landen had hij een bemiddelende rol toebedacht.

In zijn uitwerking van Pan-Europa beschouwt Coudenhove-Kalergi de Afrikaanse koloniën als een schat voor Europa, die moet worden ontgonnen en deel moet gaan uitmaken van (Pan-)Europa. Afrika kon Europa volgens Coudenhove-Kalergi voorzien van grondstoffen voor zijn industrie, voeding voor zijn bevolking, land voor zijn overbevolking, arbeid voor zijn werklozen en afzetmarkten voor zijn producten. Vanuit zijn koloniale denkwereld − met raciale ondertonen − zou deze verstrengeling van Afrika met Europa daarmee voornamelijk een bruikbaarheid zijn voor Europa: ‘Europe is the head of Eurafrica – Africa its body. The future of Africa depends on what Europe knows to make of it.’ Vanaf 1929 noemde Coudenhove-Kalergi dit toekomstbeeld Eurafrika

https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

Massa-immigratie is een fenomeen waarvan de grondoorzaken tot op de dag van vandaag op slimme wijze worden verdoezeld door multiculturalistische propaganda, die het ten onrechte als een onvermijdelijk historisch proces beschouwt.

Lees ook eens:   "Ze kweken een nieuw virus om het nog besmettelijker te maken"

https://vk.com/@judi1964-coudenhove-kalergi-plan-stealth-genocide-against-the-peoples

Waar of niet?
Geen idee maar wel opvallend toevallig dat…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥