web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Washington, dat een nucleaire oorlog uitlokt met de Russische Federatie, zal zich niet kunnen verschuilen over de oceaan

Mooi zo… precies waar ik op hoopte…(al jaren terug zelfs)
Amerika zal zijn trekken dan thuiskrijgen!
Zijn ze helemaal gek, overal oorlogen uitlokken en veroorzaken en er zelf altijd best goed vanaf komen want niemand gaat die oceaan over…
nou nu wel!

De VS nemen een groot risico door een nucleaire oorlog tegen Rusland uit te lokken.

De ambassadeur in Washington , Anatoly Antonov , gaf zo’n waarschuwing en benadrukte dat “er geen concept is van een beperkt conflict van deze soort.”

Een Russische diplomaat zei dat Amerikaanse militaire planners “blijkbaar hopen dat de Verenigde Staten in het buitenland kunnen schuilen” als in Europa kernwapens worden gebruikt, en waarschuwde hij voor een dergelijk avontuur.

“Het is veilig om aan te nemen dat elk gebruik van kernwapens een lokaal of regionaal conflict snel tot een mondiaal conflict kan doen escaleren”, schreef hij in een artikel gepubliceerd door het tijdschrift National Interest .

De Verenigde Staten hebben veel ervaring met escalatie…

Volgens Antonov komt het risico op escalatie uit de Verenigde Staten, niet uit Rusland:

“Washington is al tientallen jaren de Russische grenzen binnengevallen met de uitbreiding van de NAVO en de ontmanteling van verschillende strategische wapenbeheersingsverdragen met Rusland”, herinnert hij zich. “De verklaringen van Moskou dat de Russische nationale veiligheid werd bedreigd, werden eenvoudigweg genegeerd. Dit overtuigde ons ervan dat de VS gewoon wil om veiligheidsvoordelen te behalen en wereldwijde militaire dominantie te bereiken.”

Laat me u eraan herinneren dat Anatoly Antonov, voordat hij de Russische ambassade in de Verenigde Staten leidde, zich bezighield met kwesties in verband met de vermindering van kernwapens, militaire transparantie en de vermindering van strategische risico’s in het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat wil zeggen, hij weet waar hij het over heeft beter dan de meesten.

Lees ook eens:  De totale som van het Corona Virus

… maar deze keer zal het niet werken

De diplomaat waarschuwde “belanghebbenden:

Als Rusland beseft dat zijn voortbestaan ​​wordt bedreigd door de Verenigde Staten en zijn bondgenoten, zal het kernwapens gebruiken, zoals gespecificeerd in de militaire doctrine van het land.

Op basis hiervan drong de ambassadeur er bij Washington op aan “zijn vijandige retoriek en beleid te verzachten, de belangen van de nationale veiligheid van Rusland te respecteren en samen met Rusland en andere nucleaire landen opnieuw de belofte te bevestigen om te werken aan het vermijden van elk gebruik van wapens.”

Trouwens, suggesties dat Rusland zijn nucleaire arsenaal zou kunnen gebruiken “om zijn mislukkingen in de internationale arena te compenseren” circuleerden in de westerse media nog voordat Moskou eind februari zijn NWO in Oekraïne lanceerde.

De laatste ronde van speculaties en waarschuwingen van hoge functionarissen kwam naar aanleiding van de toespraak van de Russische president Vladimir Poetin vorige week.

Hij, laat me u eraan herinneren, zei toen dat de Verenigde Staten Rusland op dezelfde manier willen verdelen als de Sovjet-Unie na de ineenstorting, en waarschuwde dat Moskou alle beschikbare middelen zou gebruiken om zijn territoriale integriteit te beschermen.

Bron

Het zou het domste zijn wat men kan beginnen… een nuclaire oorlog… dan hebben al die klimaatdoelstellingen totaal geen zin meer dus regering denk goed na over wie je ziet als diegene die je moet volgen!
Laten we hopen dat Amerika dimt met hun bemoeienissen… het bloedland met criminelen als voorouders…

Lees ook eens:  Ga je fietsen? Zet een helm op!

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥