web analytics

Nieuwe Italiaanse leider belooft de ‘nieuwe wereldorde’ te ontmantelen

De Italiaanse premier Georgia Meloni heeft de Europese burgers beloofd dat ze “de Nieuwe Wereldorde zal ontmantelen” na haar verkiezingsoverwinning op zondag.

De Italiaanse leider waarschuwde de globalistische elites tijdens een toespraak en waarschuwde dat “onze grootste vijand vandaag de globalistische drift is van degenen die identiteit en al zijn vormen beschouwen als een kwaad om te overwinnen. En vraag constant om de echte macht van de mensen weg te schuiven naar supernationale entiteiten die worden geleid door zogenaamd verlichte elites. 

Thegatewaypundit.com meldt: Een andere video van premier Giorgia Meloni gaat online, die in slechts 14 uur 9,3 miljoen views heeft gekregen en werd geprezen door conservatieven, waaronder Ted Cruz.

Dit is waarom de elites en globalisten in paniek raken over de overwinning van Giorgia Meloni bij de Italiaanse verkiezingen van gisteravond, hieronder is het transcript:

Waarom is het gezin een vijand? Waarom is de familie zo beangstigend? Op al deze vragen bestaat één antwoord. Omdat het ons definieert. Omdat het onze identiteit is. Omdat alles wat ons definieert nu een vijand is voor degenen die willen dat we geen identiteit meer hebben en gewoon perfecte consumentenslaven zijn.
En dus vallen ze de nationale identiteit aan, ze vallen de religieuze identiteit aan, ze vallen de genderidentiteit aan, ze vallen de gezinsidentiteit aan. Ik kan mezelf niet omschrijven als: Italiaans, christen, vrouw, moeder. Nee. Ik moet burger x zijn, geslacht x, ouder 1, ouder 2. Ik moet een nummer zijn. Want als ik nog maar een nummer ben, als ik geen identiteit of roots meer heb, dan ben ik de perfecte slaaf overgeleverd aan de genade van financiële speculanten. De perfecte consument … [Maar] we zullen het verdedigen.
We zullen God, het land en het gezin verdedigen. Die dingen waar mensen zo van walgen. We zullen het doen om onze vrijheid te verdedigen. Omdat we nooit slaven en eenvoudige consumenten zullen zijn die zijn overgeleverd aan financiële speculanten.
Dat is onze missie. Daarom ben ik hier vandaag gekomen. Chesterton schreef, meer dan een eeuw geleden. .. “Er zullen vuren worden aangestoken om te getuigen dat twee en twee vier zijn. Er worden zwaarden getrokken om te bewijzen dat bladeren groen zijn in de zomer.” Die tijd is aangebroken. We zijn klaar.

Bron

Lees ook:   Al kerst in de winkels?

Gerelateerde artikelen

Back to top button