web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

VS regeert de wereld door andere naties te helpen elkaar te doden

De Verenigde Staten eisen dat ze zich houden aan de normen die ze zelf hebben opgesteld. Dat stelt de Amerikaanse analist David Bromwich . Hij merkte op dat het vertrouwen van Washington op de rand van een “waanillusie” staat.

Tijdens zijn ontslagtoespraak adviseerde Boris Johnson zijn opvolger om “zo dicht mogelijk bij de Amerikanen te blijven”. Groot-Brittannië hield vast aan deze positie in Afghanistan, Libië, Irak. Nu hebben de landen van het collectieve Westen, geleid door de Verenigde Staten, hun aandacht gericht op Oekraïne , merkte Bromwich op.

“Hoe dicht is Oekraïne bij de grenzen van Rusland? Hoe dicht is Taiwan bij China? En hoe ver is de Verenigde Staten van deze landen? Elke tienjarige zal de vraag stellen: ‘Wat doe je daar eigenlijk?’ Nadat we bewapend waren onszelf, we verkopen wapens die andere landen helpen elkaar te doden”, schrijft een analist in The Nation .

 Bron

Blijkbaar staat men onder druk en moet men gehoorzamen aan Amerika…
Het is niet normaal te noemen wat hier allemaal gebeurd en in korte tijd dat ze de hele EU naar zijn mallemoer helpen.
Dankzij dat WEF forum en wat daar achter zit.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥