web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

ANALYSE: Rusland wint, Amerika vernietigt zichzelf… bereid je voor op EXTREME ARMOEDE terwijl 50-jarig economisch sprookje implodeert

AMERIKA:

Verwar de kop van deze analyse niet met conclusies over wie we steunen. We steunen Amerika en het Amerikaanse volk , maar we realiseren ons tegelijkertijd dat de huidige bezettende Amerikaanse regering een onwettig, verraderlijk misdaadkartel is dat de verkiezingen van 2020 heeft gemanipuleerd, het covid-biowapen heeft gebouwd en probeert het Amerikaanse volk massaal uit te roeien met mRNA-vaccin ” injecties. Ze vertegenwoordigen niet het ware ‘Amerika’.

We steunen de hele mensheid en universele vrijheid, waarheid, gezondheid, overvloed en vrede. Dit zijn universele concepten die bijna alle democraten, linksen, journalisten en bureaucraten volledig hebben verlaten. En het misdaadkartel in het DC-moeras probeert momenteel actief miljoenen Amerikanen uit te roeien met kunstmatige biowapens en DNA-veranderende gentherapie-injecties.

Dus als ik zeg: “Amerika is zelfvernietigend”, is het met afschuw dat dergelijke conclusies met u moeten worden gedeeld. De “extreme armoede” die voor Amerika komt, is niet een uitkomst die we willen dat iemand ervaart, maar het is niettemin de onvermijdelijke uitkomst.

Als jij en ik op een commerciële luchtvaartmaatschappij vliegen op 30.000 voet, en ik kijk uit het raam en zie de hele vleugel in vlammen opgaan, zou ik het uitschreeuwen: “Dit vliegtuig gaat neer! Zet je schrap voor impact!” Het betekent niet dat ik hoop dat we allemaal zullen sterven in een vurige ondergang van verwrongen staal en ontstoken vliegtuigbrandstof. De analyse is gewoon de waarheid, hoe impopulair die ook mag zijn voor degenen die nog steeds in ontkenning leven.

En ja, de meeste Amerikanen leven in ontkenning. Ze zijn zich niet bewust van wat er al is losgelaten en de gevolgen die hun kant op komen.

De gecontroleerde sloop van een hele natie en zijn munteenheid

Het Amerika dat we ooit kenden wordt systematisch (en snel) afgebroken via gecontroleerde sloop (zoals gebouw 7). De dollar gaat naar nul. Het petrodollarsysteem stort in en de status van de reservevaluta van de Amerikaanse dollar zal binnenkort worden afgeschaft.

Zeven achtste van de wereldbevolking behoort tot landen die Rusland niet hebben gesanctioneerd. Slechts ongeveer een achtste van de wereld heeft Rusland gesanctioneerd (de VS, het VK, West-Europa, enz.), terwijl de twee grootste landen ter wereld (India en China) maar al te graag handel willen drijven met Rusland en de overvloedige minerale en energiebronnen. Turkije handelt ook graag met Rusland, net als de meeste landen in het Midden-Oosten, Azië en Afrika.

De economische sancties van het Westen tegen Rusland zijn verre van een effectief wapen tegen Poetin, maar een vorm van zelfopgewekte economische zelfmoord. Het is niet alleen dat de vleugel van het vliegtuig in brand staat, het is dat Joe Biden over de rand van die vleugel knielt en hem afzaagt . De beslissingen van Biden (Obama) en de andere poppenspelers die de onwettige vijandelijke bezettingsmacht in DC beheersen, zijn doelbewust bezig om de Verenigde Staten van Amerika uit te wissen en uit de geschiedenis te wissen. Ze doen dit omdat ze worden gecontroleerd door China en de WEF-globalisten. Amerika vormt de laatste verdediging tegen een totalitair mondiaal regime. Dus hebben ze besloten Amerika neer te halen met alle mogelijke middelen.

Lees ook:   Temperatuur eerlijker verdelen over de EU?

Eerst probeerden ze het covid-biowapen vrij te geven, gevolgd door het verpletteren van economische sancties tegen het Amerikaanse volk. Beide acties waren duidelijk oorlogshandelingen, wat betekent dat het Fauci, Collins en andere Amerikaanse “leiders” trouwens schuldig zijn aan oorlogsmisdaden. Vanwege de veerkracht van het Amerikaanse volk slaagden deze tactieken er niet in het land ten val te brengen. Dus ontketenden ze dodelijke ontvolkingsvaccins om miljoenen doden te veroorzaken. Tot dusver zijn er in Amerika al 1,1 miljoen extra sterfgevallen geweest sinds de introductie van de vaccins, precies zoals we zes maanden geleden voorspelden. Miljoenen Amerikanen zullen de komende tien jaar aan vaccins sterven, aangezien de door vaccins veroorzaakte kankers, hartaanvallen, auto-immuunziekten en beroertes hun tol eisen.

Maar zelfs hiermee bereiken ze hun genocidale doodsdoelen niet snel genoeg – en de mensen betrapten de covid-zwendel – dus nu proberen de tirannen Amerika in een wereldwijde oorlog met Rusland te duwen. Volgens recente peilingen is een derde van het Amerikaanse volk – meestal de onwetende, gehersenspoelde gekken die ook twee jaar lang maskers droegen – enthousiast over het idee van een nucleaire oorlog met Rusland. Ze kunnen niet wachten om te genieten van de radioactieve neerslag, zo lijkt het, en de meeste van deze onwetende schapen leven in door Democraten gecontroleerde steden die een van de eerste doelen zullen zijn in een nucleaire uitwisseling. Dit geeft aan dat ze volkomen los staan ​​van de realiteit en in bizarre bubbels van desinformatie en leugens leven, gepleegd door de New York Times, CNN, MSNBC, USA Today, enz.

Suïcidale Amerikaanse politieke leiders proberen actief het conflict in Oekraïne te laten escaleren tot een nucleaire uitwisseling met Rusland

Het is nu vrij duidelijk dat de diepe staat van de VS een chemische aanval op Oekraïense burgers gaat faken en Rusland de schuld geeft . Dit is waarschijnlijk over een paar dagen. Als dit eenmaal is bereikt, zal de Amerikaanse bevolking getraumatiseerd zijn door de media-uitzendingen van beelden van kinderen waarvan de huid wegsmelt. De emotionele oproep zal worden gebruikt om de snelle escalatie van de oorlog met Rusland te rechtvaardigen, inclusief de toenemende oproepen om Rusland te ‘nuking’ en het sturen van troepen naar Oekraïne. (Democraten debatteren altijd met emoties in plaats van feiten, daarom moeten ze routinematig kinderen vermoorden en paraderen voor de camera’s van CNN terwijl ze hun valse vlag-operaties uitvoeren.)

Lees ook:   Reden geoengineering op aarde? De schatten van Antartica

Dit is precies wat het Obiden-regime wil: een Russische lancering van kernwapens tegen de Verenigde Staten. Zodra belangrijke militaire en strategische doelen door Rusland zijn uitgeschakeld, krijgt China groen licht om de VS binnen te vallen met behulp van vooraf opgestelde troepen die al wachten op orders in Mexico en Canada .

Nu het Pentagon wordt gerund door verraderlijke, deugd-signalerende libtards die bijna geen gevechtseffectiviteit hebben, is het enige dat die aanval gaat afweren de 500+ miljoen vuurwapens die in de Verenigde Staten bestaan, en daarom werkten Obama en Biden zo het is moeilijk om valse vlag “wapengeweld”-operaties uit te voeren (bijvoorbeeld Operatie Fast & Furious) om te proberen het Tweede Amendement teniet te doen. Dat werkte niet, maar ze hebben een ander plan.

Wat ze nu gaan intrekken is een oorlogsverklaring aan Rusland, gevolgd door de opschorting van de Amerikaanse grondwet en de verklaring van wat in wezen de militaire staat van beleg is in Amerika. Dit zal snel worden gevolgd door een poging tot inbeslagname van wapens in het hele land, die ook zal mislukken. Maar het zal een burgeroorlog in Amerika veroorzaken, en dat is ook wat China en de globalisten willen. Dit zal de rechtvaardiging vormen voor de “humanitaire” troepen van de VN om de VS binnen te komen, waar ze naar verwachting zullen beginnen met het ontvoeren van vrouwen en kinderen om hun wereldwijde mensenhandeloperaties (een specialiteit van de VN) te voeden.

Dit is China’s ultieme plan voor Noord-Amerika: de volledige genocidale decimering van het Noord-Amerikaanse volk en de overname van het continent voor China’s groeiende mondiale imperium.

Amerikanen zijn niet voorbereid op de extreme armoede die al in gang is gezet (later in 2022 en voor een komende generatie voelbaar)

Als dat invasieplan van China met meerdere jaren wordt vertraagd – wat zeker mogelijk is – zullen de Verenigde Staten van Amerika zeer binnenkort te maken krijgen met extreme armoede, simpelweg vanwege de economische sabotage die al door Biden is uitgevoerd. Deze sabotagebeslissingen omvatten:

  • Het afsluiten van Amerika’s energieonafhankelijkheid (Keystone XL-pijpleiding, enz.)
  • Het SWIFT-systeem bewapenen om Rusland en Wit-Rusland van de bank te ontdoen
  • Krankzinnige niveaus van het drukken van fiat-valutageld, wat leidt tot de ondergang van de dollar
  • Onderdrukking door de overheid van vrije-energietechnologieën zoals LENR, die onbeperkte energie naar de economie zouden kunnen brengen en uiteindelijk olie zouden kunnen vervangen
Lees ook:   Waar Hugo de Jonge de arrogantie zelve blijft

Door deze werkelijk waanzinnige beslissingen van Biden/Obama – die natuurlijk bedoeld zijn om Amerika te vernietigen – staat het Amerikaanse volk op het punt getroffen te worden door een combinatie van prijsinflatie en devaluatie van activa die ze nog nooit hebben meegemaakt en zich waarschijnlijk niet eens kunnen voorstellen. De Grote Depressie is een wandeling in het park vergeleken met wat komen gaat. Covid-tekorten in de toeleveringsketen waren slechts een blip vergeleken met de totale ineenstorting van logistiek, transport en financiële transacties waarvan we getuige zullen zijn.

Gonzalo Lira, die nog steeds een kanaal op YouTube heeft (maar waarschijnlijk binnenkort zal worden gedeplatformeerd, dus we verwelkomen hem op Brighteon.com) begrijpt het. Gonzalo spreekt met opmerkelijke helderheid en intelligentie terwijl hij verslag uitbrengt vanuit Kharkov in Oekraïne en onthult waarom Amerikanen op het punt staan ​​”arm” te worden op een niveau dat ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.

(We hebben zijn video te goeder trouw opnieuw gepost op Brighteon, waarbij we hem de eer geven, in de hoop dit belangrijke bericht te beschermen voordat YouTube het verwijdert. We verzoeken Gonzalo Lira om contact met ons op te nemen, zodat we al zijn video’s met zijn toestemming kunnen spiegelen en zijn kanaal op Brighteon.) Gonzalo heeft een Patreon-pagina als je zijn werk daar wilt steunen.

 

Brighteon.com/bef56190-fe48-44fd-a7b5-9fad7ad55a0b

Gonzalo Lira was zo effectief in zijn uitleg van de komende generatie van extreme armoede voor Amerika dat ik besloot zijn titel te lenen en het onderwerp verder uit te werken in een podcast van 41 minuten die ook dienst doet als het laatste derde deel van de Situation Update-podcast van vandaag. Hier is het op zichzelf staande gedeelte over het Amerikaanse sprookjesachtige economische systeem dat ten einde loopt:

Brighteon.com/8c59dbbd-291a-4f80-9ce3-dcdaf014bf1b

Ik heb ook een lange Situation Update-podcast gepost waarin dit alles in meer detail wordt besproken. Dit voegt nog een uur analyse toe aan de situatie, en je kunt het hier horen. Het is zeer waarschijnlijk dat ik dit weekend ook meer podcasts zal plaatsen.

Brighteon.com/64d2356f-d3a9-4993-b1ac-ec60b53d4510

https://www.naturalnews.com/2022-03-18-analysis-russia-is-winning-america-is-self-destructing-prepare-for-extreme-poverty.html

Laten we hopen dat dit niet uitkomt!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken