web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Er is iets aan de hand… maar wat?

Plotseling krijgen we te horen dat de afgezette Chef Staf van het Amerikaanse leger Milley positief op Covid is getest en in quarantaine moet. Doorgaans betekent dit dat hij uit zijn functie is gezet en in afwachting van een proces wordt vastgehouden. Ook de chef van de US Marine Corps is positief getest, maar zet zijn werkzaamheden gewoon voort. Volgens de mainstream media dan….

Van de Bataafsche Diplomatieke Dienst kregen wij het volgende bericht aangereikt:

Alle grote nieuwszenders hebben op 12 januari 2022 pakketjes gekregen vanuit het Amerikaanse Militaire Opperbevel. In deze pakketten zitten documenten en bewijzen over de FAKE PLANdemic en de nog gevaarlijker Covid vaccinatie. Zij hebben een week de tijd gekregen (tot 19 januari) om de WAARHEID aan het Amerikaanse volk bekend te maken, anders valt de hamer en liggen zij er allemaal uit.

Lees verder via de link… Interessant! Is het ook waar?

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/01/19/bezet-nederland-kan-vanaf-morgen-onder-militair-gezag-worden-gesteld/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥