...

01 december 2021

 

Mysterieuze verdwijning van griep in San Diëgo gevraagd controle van Covid Records

NYT 0 0 via Angel-Wings

Een van de meest bizarre kenmerken van de vermeende COVID-19 ‘wereldwijde pandemie’ is de mysterieuze verdwijning van de seizoensgriep in het bijhouden van medische en volksgezondheid. Het is alsof de griep zojuist in de lucht is verdwenen nadat hij het meest voorkomende meerjarige seizoensgebonden respiratoire virus was.

Het blijkt dat geregistreerde gevallen van seizoensgriep wereldwijd met 98% zijn gedaald.

Dit onwaarschijnlijke fenomeen heeft ertoe geleid dat een aantal experts zich afvroegen: “Heeft Covid de griep gedood?”

“De verdwijning begon toen Covid-19 tegen het einde van ons griepseizoen in maart binnenrolde. En hoe snel de tarieven zijn gekelderd, kan worden gezien in ‘surveillance’-gegevens die zijn verzameld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO),’ meldde de Britse Daily Mail.

Woordvoerder van de WHO,  dr. Sylvie Briand , beweerde onlangs tijdens een persconferentie dat “er letterlijk bijna geen griep was op het zuidelijk halfrond” van de planeet Aarde in 2020, maar gaf geen echte verklaring waarom. Ze vervolgde haar magische manier van denken en zei: “We hopen dat de situatie hetzelfde zal zijn op het noordelijk halfrond.”

Echt buitengewone  wetenschap  door de gezondheidsdeskundigen van de WHO.

Eerder in december sloeg nieuwscentrum KUSI  in Zuid-Californië  alarm, wat leidde tot een audit van COVID-statistieken in hun regio …

SAN DIEGO (KUSI) – COVID-19-gevallen blijven toenemen in heel Californië, en hier in San Diego County, maar het aantal griepgevallen blijft extreem laag in vergelijking met deze tijd in voorgaande jaren.

We zijn ver in het griepseizoen, maar de gegevens van San Diego County voor griepinfecties laten tot dusver dit jaar slechts 36 gemelde gevallen zien. Carl DeMaio tweette deze schokkende onthulling en vergeleek het met deze keer in andere jaren en zei: “In een normaal jaar krijgen we gemiddeld meer dan 17.073!”

DeMaio legde uit: ‘als je een reeks cijfers zoals COVID-statistieken gaat gebruiken om de economie stil te leggen, om mensen van hun levensonderhoud te ontdoen, dan moeten we heel goed kijken naar wat die cijfers echt betekenen, en of die cijfers ons de juiste foto. “

Vervolgend: “Mijn zorg was vanaf het begin dat we vertrouwen op cijfers van overheidsinstanties, die wellicht een andere agenda op het spel hebben staan. We zouden er baat bij hebben als andere ogen naar hen kijken, zoals een accountant of een commissie voor burgerbeoordeling. Omdat nogmaals, de beslissingen die over deze datasets worden genomen ingrijpend zijn, zijn de lockdowns verreikend in termen van hun impact. ”

DeMaio zei toen dat San Diego County heeft geweigerd om onze lokale COVID-19-nummers te bekijken of te onderzoeken.

Carl DeMaio, voorzitter van Reform California, voegde zich bij Jason Austell van KUSI op Good Morning San Diego om uit te leggen waarom hij pleit voor een “volledige audit van de COVID-19-gegevens die we zien, gerapporteerd door ons volksgezondheidssysteem.”

Nu verschillende pressiegroepen en journalisten antwoorden beginnen te eisen van de verschillende gezondheidsautoriteiten, wordt het nu duidelijk dat er waarschijnlijk een zekere mate van wijdverbreide, systemische administratieve fraude is geweest om de COVID-19-nummers te veel op te blazen ten koste van alle andere normale seizoensfraude. ziekte of ziekte.

Lees ook:   Een wereld vol lelijke plaatjes

Paul Craig Roberts van de IPE breidde dit alles uit in een recent stuk:

Is er dit jaar geen griep of is griep “de tweede golf van Covid?” Verwacht geen eerlijk antwoord van gezondheidsautoriteiten. Ze hebben een sterke angst, zo sterk dat mensen zich onderwerpen aan onnodige lockdowns die hun leven economisch verwoesten en mandaten maskeren die meer kwaad dan goed doen.

Waar gaat het allemaal om?

Gaat het gewoon om vaccinwinsten voor Big Pharma?

Of gaat het erom mensen te laten wennen aan willekeurige bevelen die niet door wetgeving worden ondersteund? Is wat we meemaken niet een overname van ons leven door het uitvoerende deel van de regering?

 

https://www.wakingtimes.com/mysterious-disappearance-of-flu-in-san-diego-prompted-call-for-audit-of-covid-records/

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten