...

01 december 2021

 

Waarom verbiedt Facebook gebruikers die de “Plandemic” -film delen?

  • De feiten:Facebook heeft gebruikers de mogelijkheid verboden om een ​​film genaamd Plandemic te delen. YouTube, Twitter en Google hebben de film ook zwaar gecensureerd.
  • Denk na over:Waarom mogen mensen geen ‘andere’ perspectieven zien om te bepalen welke informatie voor hen waar is? Waarom hebben reguliere media de macht om de perceptie van de massa te beheersen en te beslissen wat waar en onwaar is?

Wat is er gebeurd:  Facebook heeft gebruikers ervan weerhouden  de link naar de  “Plandemic-film” te delen. Nu is deel 2 genaamd Plandemic: Indoctornation uitgebracht en miljoenen voelen zich ongelooflijk ontroerd door de informatie, maar mogen deze niet delen op sociale media.

Volgens een recent artikel dat in Forbes is gepubliceerd, promoot de film wat wordt beweerd “een wijdverbreide samenzweringstheorie te zijn die beweert dat Dr.Anthony Fauci verantwoordelijk was voor het ontstaan ​​van de coronavirusstam die een wereldwijde pandemie heeft veroorzaakt, als het sociale mediaplatform. voert de inspanningen op om desinformatie op zijn site te bestrijden na jaren van een meer hands-off aanpak. ”

 

Facebook-gebruikers konden de link naar de volledige film, getiteld  Plandemic – Indoctornation , niet delen , die dinsdag werd vrijgegeven na een trailer van 26 minuten die in mei viraal ging: “Gezien de vorige Plandemic-video in strijd was met ons COVID-beleid inzake verkeerde informatie, hebben we de toegang geblokkeerd. naar dat domein van onze diensten, ”zei Facebook in een verklaring aan  Forbes.

Het artikel in Forbes beweert, net als veel andere reguliere mediakanalen, eenvoudig dat de film “op grote schaal is ontkracht” en dat de informatie een “samenzweringstheorie” is. Het artikel maakt de film belachelijk zonder zelfs maar een van de punten van de film aan te pakken en precies uit te leggen waarom het een ‘complottheorie’ is. Dit is een veelgebruikte tactiek die wordt gebruikt door reguliere media, ze bestempelen iets als een complottheorie, maken het belachelijk en gezien het grote bereik en de lezers die ze hebben, is die ene regel genoeg voor velen om gewoon te geloven dat het geen film is die het bekijken waard is, en dat het staat vol met verkeerde informatie.

Dit is de kracht die reguliere media hebben, en dat is precies waarom Robert F. Kennedy Jr. en zijn team bij Children’s Health Defense Mark Zuckerberg, Facebook Inc en drie verschillende ‘factcheckers’ aanklagen voor het censureren van informatie die ze delen. als de informatie die wordt gedeeld en die is gedeeld over een aantal onderwerpen door een aantal gerenommeerde wetenschappers en artsen.

Mensen die probeerden of probeerden de link te delen, kregen een waarschuwing over het schenden van de communityrichtlijnen van Facebook, omdat er “COVID-19-beweringen in stonden die onze factcheckpartners herhaaldelijk als onwaar hebben beoordeeld.”

In iets meer dan een week tijd werd de trailer van de eerste film meer dan  8 miljoen keer bekeken  op YouTube, Facebook, Twitter en Instagram. De volledige film werd miljoenen keren bekeken – en daarna verwijderden alle grote techreuzen de film in één keer.

Nu is de tweede film uit “Plandemic: Indoctornation”, een speelfilm waarin nog meer details worden verkend over de vraag of COVID-19 al dan niet “gepland” was. Niemand, niet de reguliere media, CE of wie dan ook, kan je zeker vertellen wat de waarheid is, maar je kunt ALLE informatie krijgen en zelf beslissen wat er aan de hand is. Dit is wat Plandemic 2 helpt, om u meer te geven over het verhaal van COVID-19.

Bekijk de volledige film hier op CETV en bepaal zelf wat je ervan vindt. Welke conclusie je ook trekt, het is oké, en je wordt aangemoedigd om ook hierover naar het reguliere perspectief te kijken om te beslissen.

In het Forbes-artikel stelt de schrijver ook dat de eerste Plandemic-film “gebaseerd is op de beweringen van de in diskrediet geraakte wetenschapper Judy Mikovits. Nogmaals, Judy is niet “in diskrediet gebracht”. Elke wetenschapper die tegenwoordig informatie presenteert die een enorme bedreiging vormt voor machtige belangen, wordt altijd als ‘in diskrediet gebracht’. Dit zijn enkele van ’s werelds belangrijkste wetenschappers die in de loop der jaren zoveel belangrijk werk hebben gedaan en zoveel onderzoek hebben gepubliceerd, maar als er iets controversieel aan de dag komt, lijkt hun hele carrière vernietigd te zijn. In het Forbes-artikel wordt niet uitgelegd waarom Judy in diskrediet is gebracht, en artikelen die proberen haar in diskrediet te brengen, laten zoveel informatie achterwege, maar nogmaals, niemand weet dit, iedereen gelooft gewoon wat ze lezen en wat ze horen.

Lees ook:   Omstreden Krimpense dominee bidt om ‘verlossing’ van de overheid: ‘Vaccins zorgen voor heel veel doden’

Waarom dit belangrijk is:  een digitale feitenchecker op internet hebben die informatie censureert en mensen vertelt wat echt is en wat niet, in plaats van mensen informatie openlijk, vrij en transparant te laten onderzoeken en hen voor zichzelf te laten nadenken, is erg verontrustend voor veel mensen. Wat nog verontrustender is, is dat factcheckers een uitstekende staat van dienst hebben door informatie als onwaar te markeren, terwijl het duidelijk niet vals is.

Vitamine C als mogelijke behandeling voor COVID-19 is een van de vele voorbeelden. Meerdere onderzoeken hebben benadrukt hoe het effectief kan zijn en effectief is voor de behandeling van patiënten. Meerdere ziekenhuizen hebben er veel succes mee gehad, zo erg zelfs dat artsen en al het ziekenhuispersoneel in sommige ziekenhuizen allemaal is aanbevolen / verplicht is om het in te nemen. U kunt toegang krijgen tot enkele van die onderzoeken en daarover meer lezen in een recent artikel dat ik hier heb gepubliceerd .

Dit toont eenvoudig het belang van informatie in de huidige tijd aan, en de implicaties die informatie kan hebben. Vraag uzelf af, waarom zit Julian Assange in de gevangenis omdat hij oorlogsmisdaden en andere onethische acties van regeringen en machtige bedrijven aan het licht heeft gebracht? Waarom worden degenen die deze dingen aan de kaak stellen gestraft, en degenen die ze begaan degenen die we volgen, waarnaar we luisteren en waarmee we ons identificeren?

… ze hebben elke instelling in onze democratie ondermijnd die kleine kinderen moet beschermen tegen machtige, hebzuchtige bedrijven. Zelfs de farmaceutische bedrijven hebben congressen kunnen kopen. Ze zijn de grootste lobby-entiteit in Washington DC. Ze hebben meer lobbyisten in Washington DC dan congresleden en senatoren samen. Ze geven tweemaal aan het congres wat de op een na grootste lobby-entiteit is, namelijk olie en gas… Stel je de macht voor die ze uitoefenen over zowel republikeinen als democraten. Ze hebben ze gevangen genomen (onze regelgevende instanties) en er sokpoppen van gemaakt. Ze hebben de pers gecompromitteerd … en ze vernietigen de publicaties die echte wetenschap publiceren. – Robert F.Kennedy Jr. ( bron )

De afhaalmaaltijd:  alleen informatie heeft de kracht om het menselijk bewustzijn te transformeren. Informatie verandert de manier waarop we onze wereld zien en waarnemen, en wanneer we de manier waarop we naar dingen kijken veranderen, veranderen de keuzes en acties die we in onze realiteit ondernemen. Dit is waarom er zo’n krachtige beweging is om informatie te censureren, hoe geloofwaardig de bron ook is, en de waarheid als onwaar en onwaar als waarheid te bestempelen.

Prachtig, deze enorme poging om informatie te censureren is niets anders dan een katalysator geweest voor meer mensen om zich af te vragen wat er in onze wereld gebeurt en de mandaten waartoe we als bevolking worden gedwongen. In plaats van simpelweg de gezondheidsautoriteiten van de overheid te gehoorzamen en te vertrouwen, beginnen we ons te realiseren dat deze entiteiten misschien niet onze beste belangen bij de hand hebben.

Bekijk hier de eerste Plandemic-film. En de nieuwe Plandemic: Indoctornation hier.

https://www.collective-evolution.com/2020/08/19/why-is-facebook-banning-users-who-share-the-plandemic-movie

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten