web analytics
11:11 Dubbele getallen

‘Blue Leaks’ File Dump onthult ‘wat de politie doet’ om protesten te onderdrukken 

‘Blue Leaks’ File Dump onthult ‘wat de politie doet’ om protesten te onderdrukken

Amerika- De recente “Blue Leaks” -dump heeft netizens meer dan 250 gigabyte aan video-, audio- en andere gegevens opgeleverd van meer dan 200 wetshandhavingsinstanties in de Verenigde Staten. De vernietigende records blijken de belangrijkste verklaringen te zijn voor de huidige sociale onrust in het land, volgens technologie- en veiligheidsanalist Patricia Gorky.

‘Dit laat zien wat de politie doet. Dit laat zien wat deze agenten doen met de gezamenlijke $ 116 miljard die de politie in dit land heeft, ‘vertelde Gorky maandag aan Loud and Clear-hosts Brian Becker en John Kiriakou.

Ze vertelde dat een van de onbedekte gevallen betrof het toezicht van de politie op de betrokkenheid van de sociale media met een protest dat gepland was ter nagedachtenis aan wijlen George Floyd. Gorky beweerde dat deze informatie elke 30 minuten werd bijgewerkt.

Segment begint om 8:40 tijdstempel.

‘Andere informatie die naar buiten is gekomen, is dat de politie en de FBI medici hebben geclassificeerd als’ aan Antifa gelieerde extremisten ‘,’ merkte ze op.

‘Ze hebben ook onthuld dat blanke supremacisten zich voordoen als demonstranten en infiltrerende bewegingen met als doel het aanzetten tot geweld.’
Gorky legde uit dat een aantal rapporten die aan de autoriteiten werden verstrekt te maken hadden met “neonazi’s” die “van plan waren zich te verkleden als demonstranten” en “rechtse, ex-militaire extremisten die van plan waren geweld aan te wakkeren en van plan waren mensen te kwetsen om te verergeren de situatie.”

Hoewel de bovengenoemde gevallen in het lek zeker alarmerend zijn, wees ze erop dat dit gewoon de meest recente politie-acties zijn.

Lees ook:   Baudet: 'Hennis moet zich niet zo uitdossen, dit is onderwerping'

Gorky merkte op dat er in 2006 een analyse is uitgevoerd van zogenaamde “zwart-separatistische extremisten” die protesteerden tegen politiegeweld.
“Protesten tegen politiegeweld zijn sinds de vorming van de politie”, merkte ze op.

‘Al in 2006 zien we al dat de politie en de strijdkrachten van de staat mensen identificeren die voor gerechtigheid vechten als extremisten’, beweerde Gorky. ‘Dus houd ons in de gaten voor nog veel meer, er komen nog veel meer openbaringen uit deze trope.’

Webontwikkelaar en technoloog Chris Garaffa vertelde de hosts van Loud and Clear dat het nog maar de vraag is of politici, zelfs op lokaal niveau, hun lekgerelateerde discussies in wetgeving zullen omzetten, maar de dossiers bieden de gelegenheid voor demonstranten om zichzelf te informeren over de eerdere verborgen tactieken van wetshandhaving en hoe deze betrekking hebben op demonstranten die hun grondwettelijke recht op vergadering uitoefenen.

Garaffa merkte op dat de lekken benadrukken hoe belangrijk het is dat demonstranten hun eigen veiligheid serieus nemen – zowel offline als online.

‘Al deze dingen worden bijgehouden. Het wordt opgeslagen in deze databases en mensen die protesteren en zich bezighouden met welk soort activisme dan ook, moeten zich zeer bewust zijn van wat u plaatst op Twitter of Facebook of TikTok of een van deze sociale mediasites – zelfs als u denkt uw account is vergrendeld ‘, zeiden ze.
‘Zelfs als het een grap is voor jou en je vrienden, zal de staat het niet zo zien, en ze zullen het op elke mogelijke manier tegen je gebruiken.’

https://sputniknews.com/analysis/202006231079693386-blue-leaks-file-dump-reveals-what-police-are-doing-to-suppress-protests—-technologist/

Dus wat daar gebeurd, gebeurd ook hier, vergis je niet.
Televisie is echt een afspiegeling van wat men wil dat jij mag zien en weten en dat is weinig.
Zeker gezien ze steeds simpelere mensen beroemd en bekend maken…die moeten dan als voorbeeld gaan dienen?
Sorry!

Lees ook:   Fred Teeven als bus chauffeur

Baudet is bv iemand zoals we die kenden in vroegere jaren in een regering zo hoort dat nml.

Wilders idem, Pim, Trump idem beschimpt in de media waar zelfs in ons land mensen hem onderuit halen met een glimlach op hun gezichten van kijk mij hem eens onderuit mogen halen want de media zegt dat het goed is

AUB mensen, ik stel het liefst retorische vragen zodat men zelf ook gaat nadenken.
Leer weer zelfstandig na te denken, vroeger was het de kerk die je voorkauwde hoe je moest denken en leven tegenwoordig is dat de televisie met dodelijk saaie programma’s en de media met sukkeltjes die artikelen pennen om eraan te verdienen.
Het gaat niet om echt nieuws, het gaat erom dat de krant verdiend aan jou!

Boycot die hele rommel eens aub!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button