web analytics
...

Adrenochroom: menselijk bloed als bedwelmend en verjongend middel

 

Adrenochroom: menselijk bloed als bedwelmend en verjongend middel 

Kla.TV rapporteerde over de persoonlijke video van de succesvolle zangeres Xavier Naidoo van 2 april 2020.

In tranen roept Xavier Naidoo: “Adrenochrome … ganaar adrenochrome … foto’s … als je het kunt verdragen …” Wat is adrenochroom?

Kla.TV gaat nu verder op deze vraag in. Dit onthult angstaanjagende verbindingen die diep doordringen in de Hollywood- en muziekindustrie. Het is officieel bewezen dat adrenochroom in het menselijk lichaam ontstaat als bijproduct van adrenaline.

Adrenaline komt vrij uit het lichaam wanneer een persoon onder stress of hevige pijn staat, in shock of angst.

Het is een levensbehoudend speciaal natuurprogramma voor extreme situaties.

In de jaren veertig lieten onderzoeken van A. Hoffer en H. Osmond de hallucinogene effecten van adrenochroom zien – vergelijkbaar met het medicijn LSD.

De term adrenochroom kwam in 2017 voor het eerst in beeld – gebaseerd op verklaringen van de voormalige senior inlichtingenofficier van de CIA, Robert David Steele.

Hij gebruikte deze term in verband met ritueel kindermisbruik. Men spreekt van ritueel misbruik wanneer slachtoffers – meestal kinderen – seksueel worden misbruikt, gemarteld of opgeofferd tijdens duivelsaanbiddingsceremonies.

In een interview vertelde Robert David Steele dat kinderen tijdens dergelijke ceremonies werden gemarteld om precies dit effect te hebben – een hoog adrenaline-gehalte in het bloed. Volgens Steele is het in satanische kringen gebruikelijk om dit bloed verrijkt met adrenochroom te drinken om er dronken van te worden.

Robert David Steele spreekt ook in verschillende interviews dat adrenochroom in meer welvarende kringen wordt gezien als een verjonger:

“Het is gebleken dat het drinken van kinderbloed een middel tegen veroudering is.

Het is gewoon heel ziek en walgelijk. Maar het is een feit – het is een chemisch feit.

En als je het bloed van een kind met adrenaline drinkt, dat wil zeggen, als je het kind hebt geterroriseerd, niet alleen met satanisme, maar ook met marteling en andere satanische rituelen. Als je het bloed van de kinderen adrenaline geeft voordat je ze doodt en hun bloed drinkt, is het een dubbelwerkende remedie tegen veroudering.

 ‘ De afgelopen weken heeft de Amerikaanse zwaargewicht bokser David Rodriguez, naast Xavier Naidoo, ook commentaar geleverd op dit onderwerp: “Zie je, er zijn kindslachtoffers – er zijn mensen die daadwerkelijk adrenochroom drinken. Waarbij ze het kind zo terroriseren. En dat is moeilijk  te slikken. Het is moeilijk – zo wreed. Maar het is eigenlijk een oud ritueel, vooral om kinderen bang te maken: omdat ze zuiverder zijn. Omdat hun bijnieren schoner zijn en ze zo bang zijn en zoveel adrenaline afgeven en zo bang zijn. Dan vermoord je het kind…en drink je het bloed. […] Het is een zieke, zieke, zieke rituele ceremonie.

En nu bottelen ze het en verkopen het in de flesjes. En mensen kopen deze shit. Het is een medicijn. […] Ik ken mensen in deze branche die dit voor mij bevestigen.

” Terwijl de rituele offercultus in het geheim plaatsvindt, wordt het steeds duidelijker dat filmproducenten dit uiteraard al lange tijd in hun films hebben verwerkt. In de film Fear and Loathing in Las Vegas uit 1998 met Johnny Depp in de hoofdrol, wordt adrenochrome zelfs openlijk genoemd en genomen!

Het bedwelmende en stimulerende effect komt ook in de film tot uiting.

Lees ook:   Pfizer plant driemaandelijkse Covid-hervaccinatie- zeer 'onnodig' - volgens Russische expert

Dezelfde symptomen verschijnen als bij  Hillary Clinton. In de film Fear and Loathing in Las Vegas wordt ook eerlijk gezegd gesteld dat we met adrenochroom te maken hebben met hard satanisme en rituele kindermoord en niet met een conventionele chemisch geproduceerde stof. “Waar heb je dat gehaald? Met wat voor soort monstercliënten was je het deze keer eens? Satanisme-volgelingen. In een andere filmsequentie hoor je op de achtergrond een man aan de telefoon praten: “Ze was 16 jaar oud. Haar verdomde hoofd was afgesneden op de parkeerplaats. Daarna werden er gaten in haar lichaam gesneden en werd al het bloed weggezogen … ” De film geeft echter meer informatie. Later speelt het nummer White Rabbit van Jefferson Airplane. Dit is ook geen toeval! Hier zijn een paar regels uit het liedje White Rabbit: “En als je op konijnen gaat jagen […] bel Alice toen ze klein was. […] Als de mannen opstaan ​​bij het schaakbord en je vertellen waar je heen moet. […] Vraag Alice, ik denk dat ze het zal weten. ”Het nummer ‘White Rabbit’ betekent duidelijk het verhaal van Alice in Wonderland.

Bekend in dit verhaal is de scène waarin Alice een wit konijn volgt in zijn hol en een magisch rijk binnengaat. Hoe verhoudt dat zich tot adrenochroom? De structuurformule van adrenochroom ziet er zo uit. Als je de afbeelding 90 ° draait, heeft deze de vorm van een wit konijn. Deze symboliek van het witte konijn wordt door insider-kringen als symbool gebruikt en betekent zoiets als “ik weet ervan” of “ik maak er deel van uit”.

Een symboliek die lijkt op het gehoornde handteken of de obelisk, die uiteraard in alle landen aan beslissende plaatsen en gebouwen wordt gehecht. Deze signalen worden pas echt opgemerkt door het publiek als ze de echte achtergrond ervan begrijpen.

Ook de producenten van de Hollywood-film Matrix hebben deze symboliek verwerkt. Aan het begin van de film krijgt hoofdrolspeler Neo een mysterieuze boodschap op zijn computer: ‘The matrix has you. Volg het Witte konijn ‘. Kort daarna wordt er op de deur geklopt en ontdekt Neo de tatoeage van een wit konijn op een van de aankomende mensen. De cultus rond adrenochroom en de symboliek van het witte konijn reikt tot diep in de Amerikaanse film- en muziekindustrie.

Daarnaast zijn er talloze foto’s van hoe bekende persoonlijkheden zichzelf in deze stijl uitbeelden. Hier zijn slechts enkele voorbeelden.

Let op de witte achtergrond: witte letters voor Lady Gaga, wit gordijn voor Madonna of Victoria Beckham, witte kolom voor Rihanna, de witte konijnenoren ook voor Emma Watson, Britney Spears, Ashley Olsen of Katy Perry. Andere sterren die uitbeelden hoe ze mensen doden of, in verband met deze symboliek, zich presenteren met een mes of in een positie die geweld verheerlijkt.

De bekende satanist Marilyn Manson poseert met witte konijnen.

Of het Playboy-konijnlogo – gewoon toeval?

De kunstenaar Alex Podesta wijdt veel van zijn kunst aan deze symboliek.

Hij is een familielid van John Podesta, een van de meesterbreinen rond Pizzagate, het netwerk voor fondsenwerving van kinderen voor pedofiele kringen. Nike’s vaste directeur Mark Parker – hier is een kijkje in zijn kantoor – verzamelt en promoot de werken van zijn vriend Mark Ryden. Deze omvatten dergelijke foto’s.

Lees ook:   Lady Gaga's rituelen

Adrenochrome en de verborgen moord op kinderen erachter is een enorme misdaad die onmiddellijk moet worden bestraft en opgelost! Daarom moet de inhoud van dit programma ook worden opgevat als een oproep aan het internationale gerechtelijk apparaat. De situatie wordt ook opgehelderd en voorkomen:

tegen de achtergrond van dergelijke wrede praktijken spreekt de Europese politie Europol over het feit dat alleen al in 2015 10.000 kinderen spoorloos zijn verdwenen.

Evenzo de vreselijke onthullingen rond het Pizzagate-netwerk voor kinderopvang, dat zwaar weegt op bekende politici en persoonlijkheden in de VS. Het schandaal rond de New Yorkse miljardair Jeffrey Epstein, die een kinderseksnetwerk leidde voor de Amerikaanse hogere klasse, moet ook goed worden opgehelderd.

Verder de zaak van het pedofiel-satanisch netwerk in de zaak Dutroux in België, waar kan worden bewezen dat 27 getuigen zijn omgekomen.

Ook het geval van Natascha Kampusch in Oostenrijk, waarbij de resultaten van het onderzoek door hoofdonderzoeker Franz Kröll een zware impact zouden hebben gehad op Oostenrijkse politici. Deze kwamen echter niet aan het licht omdat hij ook dood in zijn appartement werd gevonden.

Zorg in de zorg en plicht van uw kantoor voor al degenen die zijn getroffen door ritueel geweld die eraan hebben kunnen ontsnappen, maar die van alle plaatsen een gehoor en een passende procedure tegen hun kwelgeesten worden ontzegd. Werk samen om het probleem als een groep aan te pakken en het zo dicht mogelijk bij je hart te brengen als Xavier Naidoo: “Toen ik dit tegenkwam – deze vreselijke waarheid – was het voor mij duidelijk dat ik mijn leven onder andere aan deze waarheid zou wijden.”

-Waarom worden donoren niet onder narcose gebracht?
Denk eens na aub!
Ze voelen alles nog, zijn het zich misschien niet echt heel bewust, maar het lichaam maakt dan wel adrenochroom aan…goedkope manier om deze drugs te maken of niet!?!!!!!
Gruwelijk!
Met donoren wordt goud geld verdiend, zowel voor de organen als deze drugs!
Het is een zeer kleine moeite om een donor, ook al ligt deze in coma onder narcose te brengen voor men begint te snijden.

Sorry dat ik dit zo hard breng, maar dit kan gewoon niet bestaan, dat ze dit zomaar nemen als een klein risico!

Spuit donoren aub zo plat mogelijk!
Alles beter dan hen te laten lijden zonder zeker te zijn of ze het wel of niet waar kunnen nemen wat men doet met hun lichamen!!!!!!

We leven in een wereld met vreselijke wrede mensen rondom ons allemaal.
Pas altijd op je gezin, familie, en op ieder die zijn tentakels wil uitsteken naar je kinderen, je geliefden…iets dat je nooit moet accepteren!

door mw.

Bronnen / links: Statement Xavier Naidoo over adrenochroom, 2 april 2020 https://www.youtube.com/watch?v=MTT8AzaV59g
Wikipedia “adrenochroom” https://de.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome
CIA-inlichtingenofficier Robert David Steele https://gloria.tv/post/Qd2qpU1LzJNV2aNdYoZ7iHADB
https://www.youtube.com/watch?v=GJlcEBqOnpE
Amerikaanse zwaargewicht bokser David Rodriguez https://www.youtube.com/watch?v=QMz6cWt3vHc&feature=youtu.be
Film “Fear and Loathing in Las Vegas”, 1998 https://www.youtube.com/watch?v=C50BS_RWVy4
https://www.youtube.com/watch?v=LAouGjeo1tg&list=PLMvv5RXuyS4nIZdByOsPi01oAU3qG7Nk0
https://www.youtube.com/watch?v=cYzKSAmErRA
https: / /de.wikipedia.org/wiki/Fear_and_Loathing_in_Las_Vegas_(Film)
Wikipedia “Alice in Wonderland” https://de.wikipedia.org/wiki/Alice_im_Wunderland
Film “Matrix”, 1999 https://de.wikipedia.org/wiki/Matrix_(Film)
https://www.matrix-architekt.de/matrix-1/kapitel-02-kaninchen.shtml
Symboliek van Amerikaanse film- en muzieksterren https://www.youtube.com/watch?v=1Iz6aJ2H57Y
Hillary Clinton https://www.youtube.com/watch?v=LAouGjeo1tg&list=PLMvv5RXuyS4nIZdByOsPi01oAU3qG7Nk
Europol: 10.000 kinderen zijn spoorloos verdwenen https://orf.at/v2/stories/2322041/232204
Pizzagate en Jeffrey Epstein – film “Out of Shadows”, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=Wu46gi9wDZ
De zaak van de eeuw Marc Dutroux https://www.andreas-goessling.de/b/81/68/der-jahrhundertfall-marc-dutrou
Staatszaak Natascha Kampusch https://www.youtube.com/watch?v=wtOBAZgUJj
Videoverklaring Xavier Naidoo, 10 april 2020 https://t.me/Xavier_Naidoo/12
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button