web analytics

“BEJAARDEN ZIJN BEWUST VERMOORD IN WOONZORGCENTRA”

Buddha’s teaching; vitarka mudra.“BEJAARDEN ZIJN BEWUST VERMOORD IN WOONZORGCENTRA”

, MARC VAN RANST REAGEERT: “AMAI, IK BEN BANG NU”

Een dertigtal Belgen hebben twee procedures aangespannen tegen de Belgische Staat omdat ze van oordeel zijn dat hun vrijheden te veel worden beperkt door de coronamaatregelen. Eén van hen is Jeff Hoeyberghs. Volgens hem is er sprake van een “georganiseerde uitroeiing van bejaarden in woonzorgcentra.”

“Ik geef het u op een briefje: de helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, klinkt het ferm bij Hoeyberghs tegen Het Laatste Nieuws.

De dertig die een zaak aanspannen, willen dat opgeheven zien voor zichzelf. “Ik ben enorm onder de indruk van die klacht. Ik ben bang ook”, klinkt het bijzonder cynisch bij viroloog Marc Van Ranst in VTM NIEUWS. “Dit is gewoon idioot. De enige die daar beter zal van worden is zonder enige twijfel de advocaat. Voor de rest is dat gewoon complete onzin.”

https://www.nieuws365.be/news/bejaarden-zijn-bewust-vermoord-in-woonzorgcentra-marc-van-ranst-reageert-amai-ik-ben-bang-nu

Ja ik denk inmiddels dat alles mogelijk is!

Het is er gek genoeg voor nml…zeker nadat bv een D666 zei dat de pil van Drion een prima plan was…
Dat komt ergens uit dat brein uit Brussel, wat daar ook moge zitten aan vreselijk gespuis.

Ooit komt de waarheid boven.

Lees ook:   Arme Afrikaanse schoolkinderen krijgen termieten en wormen in controversieel experiment gesteund door Britse regering

Gerelateerde artikelen

Back to top button