web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteGezondheid & Uiterlijk

Werd men opzettelijk besmet met aids in Afrika?

Artikel link : https://www.ninefornews.nl/zuid-afrikanen-doelbewust-besmet-hiv/

Zon, zee, strand en baobabs in Morondava, MadagascarDat verhaal gaat al een tijdje rond.
En natuurlijk kan dat waar zijn. Het schijnt een labvirus te zijn (net als Lyme waarbij men teken bewust besmet heeft met dat virus) dat men ooit ontwikkeld heeft en uiteindelijk getest heeft, of heeft laten ontsnappen…?
Het zou dienen als een oorlogsvirus! (net als lyme! Hopelijk dat de mensen die dat ontwikkeld hebben een heel evil karma krijgen!)
Nu test men graag op arme mensen, want die hebben minder waarde in hun ogen.
Dus komt Afrika als eerste in hen op blijkbaar,  ze hebben daar bv ook opzettelijk vrouwen gesteriliseerd en mannen steriel gemaakt ivm de overbevolking daar.
Ebola is niet voor niets een ziekte die daar erg snel verspreid kan worden, want het is daar superdruk bevolkt.
De Hygiëne maatregelen zijn daar ook minder goed dan wij hier kennen inmiddels.

Verwonderlijk is het niet, daarbij, wat als Ebola idem opzettelijk wordt verspreid?
In Afrika zijn er mensen, die de blanken dus echt beschuldigen van deze feiten.
Alsof ze het weten! Hoe kwamen ze daar achter?
De vraag zou dan moeten zijn waarom dan m.n deze mensen?
Deze bevolking…waarom zou men dat bewust wenselijk achten.
Net als bij de joden bv en de indianen, wat waarschijnlijk ging om de bloedgroep rhesus negatief, maar de Afrikanen hebben dat dus z.g.a niet. Stammen zij dan echt af van de eerste mensentypes op aarde? Zijn zij dan het echte oorspronkelijke -en dus best sterk (oer) dna- mensen?

En als je het op die manier bekijkt, lijken het wel griezelige nazi praktijken, dus hebben ze daar dan ook gelijk mee, dat deze naar Amerika zijn gevlucht na de wereldoorlog…wat zijn dat voor een gruwelijke mensenwezens die zulke dingen uithalen op mensen?
Vreemd dit alles.

Lees ook:   CNN verspreekt zich

Het zijn in ieder geval mensen zonder enige empathie.

En is het niet vreemd dat mensen al jarennnnnnnnnnnnnn zoveel geld storten naar Afrika en men(elite top etc) in feite bewust dat land klein houdt… want ze hebben zoveel grondstoffen die de elite gebruiken kan!
Walgelijk gewoon.

Mooi die bomen…
Als jong meisje had ik altijd iets met deze bomen, snap nog niet waarom…?

An acacia tree, Serengeti National Park, Tanzania

Maar het kan ook Japans lijken of Chinees.

Fotografie

Bij dat artikel zei iemand dit:

Ik heb wel eens horen zeggen dat ALLE ziektes in laboratoria zijn ontwikkeld. De natuur en het leven kennen blijkbaar geen ziektes dus kom je weer uit op de wereld van macht en controle. Ziekte maakt de mens zwak en dan is de mens gemakkelijk te controleren. Afrika is volgens sommigen domweg een testgebied wat virussen betreft. Maar er schijnen meer ziektes te zijn die doelgericht verspreid worden. De ziekte van Lyme wordt door teken verspreid maar die teken schijnen doelgericht geïnfecteerd te zijn met de ziekte. Biologische oorlogsvoering dus op de mens en als ik het goed begrepen heb zit het leger daar achter. En zo schijnen er meer ziektes op dergelijke manieren verspreid te worden. Dan gebeurt het dus niet alleen in Afrika maar Afrika lijkt wel het grootste gebied te zijn waar ze met ziektes en virussen aan het rotzooien geweest zijn.

Common mistake

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥