web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Mandela effect Diana Ross

AfbeeldingIneens zie je dit!
https://www.ad.nl/extra/win-als-eerste-twee-kaarten-voor-diana-ross-in-ziggo-dome~ac898ba9/

Dus ik kijk even, en denk: wat vreemd, zou dat nu een concert zijn in 3D oid…?
Dat deden ze ook met Michael Jackson en Elvis…

Ik heb toen jaren geleden vernomen via het nieuws, dat ze overleden zou zijn nml.
Dit is raar, dacht ik nog…
Nou, ik ben de enige niet…? Een mandela effect dus…

https://www.reddit.com/r/MandelaEffect/comments/eeck6v/diana_ross_died_in_may_26_2009/

Ik heb net het Mandela-effect ontdekt, waarbij mensen zich de dood van Diana Ross herinneren, en ik ben een van hen.

Nieuw is dat het consequenties had. Dezelfde dag dat ik ontdekte dat ze stierf, downloadde ik haar discografie, en de enige reden dat ik het downloadde was omdat ze stierf! Toen ik erachter kwam dat ze niet dood was, twijfelde ik zelfs aan mijn geheugen. Misschien verwarde ik haar met een andere zanger die de hoofdrol speelde in The Supremes? (Ik heb de discografie van The Supremes gedownload)

Maar nee, zij is het! En ik heb de datum waarop ik de nummers heb gedownload, de dag dat ze stierf, namelijk… (je leest het in de titel) 26 mei 2009.

Het vreemdere is dat dit in mijn herinnering recenter gebeurde, ik herinner me dat ze stierf zoals in 2013 en ik kreeg de bestanden, dus zelfs deze overblijfselen komen niet overeen met mijn geheugen, en ik vond het verrassend dat ze meer dan 10 jaar geleden stierfg.

Lees ook eens:  Uitleg Mandela Effect

Nou ja, behalve dat ze natuurlijk nooit stierf. Weet u nog dat zij stierf, en zo ja, wanneer?

EDIT – ChilaquilesRojo deed me beseffen dat ik Diana Ross heel goed had kunnen verwarren met Donna Summer, aangezien DS overeenkomt met de datum van het evenement dat ik me herinnerde. De reden dat het mysterie blijft bestaan ​​is dat toen ik de discografie van Donna Summer downloadde het 27 december 2009 was (3 jaar voordat ze stierf!), dus ik heb nog steeds niets dat verklaart dat iemand stierf en dat ik om die reden hun discografie downloadde!

———————–


Ik weet dat men dit had kunnen  verwarren met Donna Summer, maar dat herinner ik me als een losstaand iets.


——————–

Op youtube schrijft iemand dit:

Forget all this… I have a memory of Diana Ross dying and her music been played for two weeks on the radio etc. She is still alive and it appears I’m on my own with this memory.

Orange Peel I thought that too!
Yeah, weird. I just saw on TV that she’s alive and performing… I could have sworn like a year or two after Michael Jackson died, she passed away… This one got me because the memory is pretty distinct.

@eotm2801
6 jaar geleden
we thought she died in 2016?

Lees ook eens:  Hoe Jezus zijn eigen portret redde ... Het waargebeurde verhaal van Akiane's verloren meesterwerk

@matti2882
6 jaar geleden
eot m I thought it was 2015


Wow het idee, … stel je voor.
Iemand is zo rijk dat je dat kunt, via tijdreizen ervoor zorgen dat iemand niet sterft…?
Dat zou wat zijn.
Iemand zei online: breng Prince terug!
🙂

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥