web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Wat is het ware verhaal van het Philadelphia-experiment?

Welkom bij Infinity Explorers, jouw toegangspoort tot het mysterieuze en buitengewone! Op dit kanaal duiken we diep in de wereld van UFO’s, buitenaardse wezens, paranormale activiteiten en andere ongewone verschijnselen. Ontdek het intrigerende verhaal van het Philadelphia Experiment, een verhaal dat sciencefiction, samenzweringen van de overheid en vermeende ontmoetingen met buitenaardse technologie combineert.

Is de USS Eldridge echt in het niets verdwenen, of was het allemaal een uitgebreide hoax? Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in de oorsprong, onderzoeken en officiële reacties rond deze raadselachtige gebeurtenis uit 1943. Ontdek de man achter de controverse, Carl Meredith Allen, en ontdek waarom het Amerikaanse Office of Naval Research de hele zaak in diskrediet bracht. Van psychische aandoeningen tot familiebanden: deze video onthult de verborgen lagen van de USS Eldridge-samenzwering.

Lees ook:   "I Saw My Exact Double Sitting At My Desk!"
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien