web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Een “mysterieuze” vliegende spiraal boven Maunakea

Een “mysterieuze” vliegende spiraal werd gezien boven Maunakea. 18-01-2023 UT. Echt ongebruikelijk beeld!

Een nieuwe satelliet werd eerder op de dag gelanceerd door Space X. De video was afkomstig van onze “Subaru-Asahi STAR Camera” die gezamenlijk wordt beheerd door NAOJ (Subaru Telescope) en Asahi Shimbun (Japans krantenbedrijf). Er verscheen een draaikolk. Na half april vorig jaar legde de Subaru-Asahi Starry Sky Live Camera een zeldzaam fenomeen vast. Wat! ? Blijkbaar lijkt het een fenomeen te zijn dat verband houdt met het in een baan brengen van de kunstmatige satelliet die op dezelfde dag door SpaceX werd gelanceerd.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥