web analytics
...

Mysterieus ‘zeemonster’-skelet gevonden op de bodem van de Middellandse Zee

Het is relatief gemakkelijk om het publiek voor de gek te houden – net als elke politicus, autoverkoper of CGI-programmeur. Het is moeilijker om mensen voor de gek te houden die autoriteiten zijn in het onderwerp waarmee iemand hen voor de gek probeert te houden. Dat is de reden waarom, wanneer een autoriteit op het gebied van cryptiden een video krijgt van een skelet op de bodem van de Middellandse Zee en deze autoriteit zegt dat het geen nep is, maar het niet kan identificeren – het tijd is om ernaar te kijken.

“In de loop der jaren ben ik vereerd geweest om een ​​aantal fantastische waarnemingsrapporten, blogs, afbeeldingen en video’s met jullie te delen. Vandaag heb ik een video die een dier / zeedier laat zien dat niet gemakkelijk herkenbaar is. De verhoudingen zijn niet die van een walvis, reuzeninktvis of gigantische roeispaan.

Ik kan niet identificeren wat dit wezen is, of zelfs maar naar welk genoom ik moet gaan kijken. “

In een bericht op haar blog en haar Facebook-pagina gaf Deborah Hatswell – oprichter van de Being Believed Research and Investigations- groep en de Britse Bigfoot Research-groep en merkte de Britse onderzoeker van alle vreemde dingen – nederig toe dat ze verbijsterd was door een video die haar was gestuurd door een Operator van apparatuur voor op afstand bediende voertuigen voor de gas- en olie-industrie.

De video is gemaakt in 2017, maar werk en COVID hebben tot nu toe verhinderd dat Hatswell de man interviewde (hij verzocht om naamloos te worden vanwege werkgelegenheidsredenen). Hatswell is ervan overtuigd dat de ervaring van de getuige met duiken en ROV-operaties zijn beschrijving van de lange ruggengraat in de video ondersteunt en zijn oordeel dat het absoluut geen walvis is of iets anders dat hij heeft gezien. Hatswell legt uit dat een walvisskelet drie bladen op zijn ruggengraat heeft, elk 120 graden uit elkaar en dit wezen lijkt er maar twee te hebben. Vervolgens laat ze de getuige zijn mening geven.

“De botten zouden heel oud kunnen zijn, want ik heb veel klei-amforen uit de modder zien steken en ze zijn er al mogelijk duizenden jaren. De botten waren ongeveer 30 meter lang en erg groot en lijken meer op een of andere slang. “

Een zeeslang van 30 meter lang? Bedenk dat dit de Middellandse Zee is, waar verhalen over zeeslangen en zeemonsters teruggaan tot de Odyssee van Homerus, Aristoteles en de Hebreeuwse Bijbel (Leviathan). Drakenmythen zijn er ook in overvloed en een vliegende draak kan zeker over de zee worden neergehaald en op de bodem eindigen. Hoewel waarnemingen van zeeslangen en draken in het Middellandse-Zeegebied tegenwoordig zeldzaam zijn, benadrukt de ROV-operator dat de botten er oud uitzien. De enige walvis uit de Middellandse Zee die groot genoeg is om een ​​mogelijkheid te zijn, is de potvis, maar hun lengte is niet langer dan 60 voet en Hatswell geeft het bewijs waarom dit geen walvisbeenderen zijn.

Lees ook:   10 Mysterious Videos That Will Make You Believe In the Afterlife!

Dan … waar komen ze vandaan? Een dinosaurus die massa-uitsterven heeft overleefd? Een verloren familielid van het monster van Loch Ness? Een blauwe vinvis of een voorouder van een die erin slaagde door de Straat van Gibraltar te passen? Een Jörmungandr of andere Noorse zeeslang ver van de Noord-Atlantische Oceaan? Zijn ze het bewijs dat de Leviathan echt heeft bestaan? We kunnen doorgaan, maar Hatswell hoopt dat een autoriteit op het gebied van lange skeletten van de Middellandse Zee zal wegen met minder speculatie en meer duidelijkheid. Ze heeft geen verdere informatie over waar de botten werden gespot, dus een terugkeer om ze te vinden – als ze er nog zijn … de ROV-arm kan er gemakkelijk een paar verpletteren – is uit.

Of … zijn we allemaal – inclusief deze schrijver – voor de gek gehouden?

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button