web analytics
...

Tijdreiziger uit 2714 waarschuwt de wereld om zich voor te bereiden op drie belangrijke datums begin 2022

58d3751f4f94ce102bdedc33bddb52a9 via Angel-Wings‘Een zelfverklaarde tijdreiziger’ heeft een manier gevonden om te communiceren met de hele 2714, over duizend jaar vanaf vandaag, om ons te waarschuwen voor grote gebeurtenissen die begin 2022 plaatsvinden. Het is onduidelijk of zijn doel is om ons te helpen voorkomen dat het gebeurt, of als het toch de bedoeling is dat het gebeurt en hij wil gewoon dat we ons voorbereiden.

Het is ook niet bekend of de mensheid in zijn tijd gelukkig en veilig is. Of je nu gelooft dat dit echt is of niet, misschien wil je deze data in je agenda noteren voor het geval dat! Soortgelijke voorspellingen zijn in het verleden gedaan en zijn uitgekomen.

De waarschuwing werd gegeven aan alle niet-gelovigen

Toen deze tijdreiziger voor het eerst een video maakte vol voorspellingen en waarschuwingen, werd deze natuurlijk met veel scepsis ontvangen. Dus, in een poging om zijn authenticiteit te bewijzen, heeft hij nog een video gemaakt met specifieke data voor begin dit jaar. De gebruiker onder de naam @aesthetictimewarper zegt dat deze posts zijn gemaakt om de mensheid te ‘redden’.

Enkele van zijn meest schokkende voorspellingen waren dat er een portaal naar een alternatief universum zou worden gevonden in een dinosaurus-ei van T. Rex, en dat de mythische verzonken stad Atlantis in de Atlantische Oceaan zou worden gevonden. Nu hebben ze nog drie relevante voorspellingen waarvan hij hoopt dat mensen ze serieus gaan nemen. Hij legt uit; “Ik ben te lang gezien als een nep-tijdreiziger, dus onthoud deze drie belangrijke data begin 2022.

11 maart

De tijdreiziger zegt dat op deze dag een mens voor het eerst een kind krijgt met een chimpansee, maar dat is niet eens het ergste. Hij voorspelt dat deze nieuwe soort zal kunnen praten en gemengde eigenschappen zal hebben. Hij gaat niet in op of het vriendelijk of gevaarlijk zal zijn, of dat het over bovenmenselijke vermogens zal beschikken dankzij zijn dierlijke DNA.

Lees ook:   Medium chat

Het is momenteel ook illegaal en ethisch verkeerd om zich voort te planten met een dier, dus als dit zelfs gebeurt, zal het misschien nooit openbaar worden.

19 april

Dit is misschien wel de slechtste voorspelling van allemaal, omg via Angel-Wings hoewel het ook werd voorspeld door de blinde mysticus Baba Venga. In een wereld die nog steeds herstellende is en Covid-varianten bestrijdt, waarschuwt de tijdreiziger dat er een nieuwe Covid-soort ‘omega’ zal ontstaan. Deze soort zal echter vijf keer erger zijn dan alle andere versies.

Het tempo waarin deze pandemie is geëscaleerd en blijft verslechteren elke keer dat het lijkt alsof het beter wordt, het is niet onwaarschijnlijk dat de wereld zich zal moeten voorbereiden om deze variant het hoofd te bieden. Het zou zelfs de vorm kunnen aannemen dat het zijn eigen nieuwe dodelijke virus wordt, zoals het virus waarvan voorspeld was dat het dit jaar in Siberië zou worden ontdekt.

17 september

 

Op deze dag wordt voorspeld dat het grootste wezen in de oceaan wordt ontdekt. Naar verluidt zal het de naam “Cerine Croin” dragen en zal het meer dan vier keer zo groot zijn als de blauwe vinvis. De oceaan is groot genoeg dat het mogelijk is dat we op de een of andere manier zo’n groot wezen hebben gemist. Misschien heeft het zich verstopt en duikt het weer op vanwege de opwarming van de aarde.

Houd er rekening mee dat een Google-zoekopdracht onthult dat Ceirean, Cirein-cròin of cionarain-crò een groot zeemonster was in de Schots-Gaelische folklore. Volgens hun oude gezegde was het zo groot dat het zich voedde met zeven walvissen. Veel folkloristische verhalen zijn echter gebaseerd op waargebeurde feiten.

Lees ook:   Robbert van den Broeke 4 mei 2022 nieuwe reeks voorspellingen voor de komende weken en maanden.

11 september 2021

 

Dit is niet hun eerste poging om ons ervan te overtuigen dat ze uit de verre toekomst komen. Eerder waarschuwden ze dat op 11 september, een datum die al veelbetekenend was in de geschiedenis, “Een buitenaards wezen 4.000 geschoolde arbeiders en kinderen meeneemt naar de planeet Proxima B, als gevolg van een andere vijandige soort die hier komt.” Ze volgen dat vervolgens op met: ” 14-9: De grootste orkaan in de geschiedenis treft de oostkust van de VS, voornamelijk South Carolina, en is daarmee de eerste orkaan van categorie 6.”

Hoewel we enkele orkanen hebben meegemaakt als gevolg van traditioneel tropisch weer, zijn er geen meldingen geweest van kinderen die door buitenaardse wezens zijn ontvoerd, tenzij die informatie voor ons verborgen wordt gehouden. Doe daarmee wat je wilt.

‘Time Traveler From 2714’ vertelt de wereld om zich voor te bereiden op drie belangrijke data in 2022!

 

Dus, voel je je beter voorbereid op het komende jaar? Als u in deze voorspellingen gelooft, bent u niet de enige. De mensen zijn verdeeld en terwijl sommigen ervan overtuigd zijn, vinden anderen het tenminste vermakelijk om naar de video’s van de tijdreiziger te kijken.

De video is meer dan negen miljoen keer bekeken sinds hij op 26 december werd gedeeld.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button