web analytics

TikTok Time Traveler heeft onheilspellende kerstwaarschuwingen

“Onthoud de datum 25-12-21, op eerste kerstdag zal er iets groots gebeuren dat de hele wereld schokt en de manier waarop mensen leven, voor altijd verandert.”

Als je je hebt afgevraagd welk kerstcadeau je moet krijgen voor de persoon die alles heeft… ze krijgen het al van een TikTok-tijdreiziger die belooft dat zijn cadeau het meest memorabele ooit zal zijn. @thatonetimetraveler , die beweert uit het jaar 2485 te komen (360 jaar vanaf nu en geen communicatiemedium beter dan TikTok?), plaatste zijn laatste explosie van onthullingen en in plaats van je precies te vertellen wat je van Kerstmis krijgt, besluit hij te houden je in spanning als een vriend die je cadeau nog niet heeft gekocht. We zouden wat meer respect hebben voor @thatonetimetraveler als hij het niet nodig zou vinden om dit te zeggen:

“Dit zal 100 procent bewijzen dat ik een realtime reiziger ben, vergeet de datum niet.”

@thatonetimetravelerRemember the date 12/25/2021 (Christmas Day)❄️##fyp ##foryou ##foryoupage ##timetraveler ##timetravel

♬ Time Travel – Lovett

Hij moet zeggen dat omdat de laatste keer dat we hoorden van @thatonetimetraveler, hij ons vertelde om een ​​andere datum te onthouden – 7 oktober 2021 – wanneer er iets “verbazingwekkends” zou worden gevonden in de Atlantische Oceaan dat “mensenlevens voor altijd verandert”. Wat was dat geweldige ding ook alweer, @thatonetimetraveler? Hij vertelde ons ook om 27/11/2021 te onthouden wanneer een grote ster in het zonnestelsel (dat zou de zon zijn, toch?) zou exploderen en de lucht 9-10 uur donkerblauw zou maken . Een supernova die niets anders doet dan de lucht een paar uur donkerblauw maken? Astronomen in andere sterrenstelsels die toekeken, zouden erg teleurgesteld zijn geweest … net zoals wij zijn met die niet-openbaring, @thatonetimetraveler. Misschien is dit de reden waarom hij voor iets gemakkelijkers gaat :

“In 2022 zal het NBA-team, bekend als de Los Angeles Lakers, de Brooklyn Nets verslaan in game 7. Na het winnen van dit kampioenschap besluiten The Lakers Rajon Rondo en Carmelo Anthony in hun toespraak na de wedstrijd met pensioen te gaan. Russell Westbrook besluit nog twee jaar bij de Lakers en Lebron James te blijven.”

Het lijkt erop dat sport in 2485 nog steeds belangrijk is, maar geen hoofdletters of nauwkeurige spelling. Ook Marvel-films, want hij voorspelt dat acht mensen op 20 december superkrachten zullen krijgen – praat over een leuk cadeau van je kantoor Secret Santa!

Wacht even … 8 mensen die superkrachten ontvangen? Dat klinkt bekend!

Je hebt gelijk, jij slimme TikTok tijdreiziger experts! Bezoeker uit 2714 @aesthetictimewarper voorspelde eerder dit jaar dat bezoeker uit 2714 @aesthetictimewarper onthulde dat acht mensen telepathie, telekinese, pure kracht, verbeterd uithoudingsvermogen en praten met dieren zouden ontvangen op … op 20 oktober 2021. Weet je nog hoe cool het was toen dat gebeurde en ze in al die talkshows verschenen om hun krachten te demonstreren? Heb je het ook gemist?

Waarom volgen zoveel mensen deze TikTok-tijdreizigers? Die vraag kan gesteld worden over veel bewegingen, filosofieën en leiders die tegenwoordig worden gevolgd. Wij mensen willen een voorsprong op iedereen … en wat is een betere manier om dat voordeel te krijgen dan van tevoren te weten wat er gaat gebeuren. Natuurlijk is het niet echt een voordeel om tegelijkertijd met iedereen via TikTok de inside-informatie te krijgen. En luisteren naar iemand die blijft beloven dat “dit zal bewijzen dat ik een tijdreiziger ben” is als iemand geloven die zegt: “Ik heb het niet gedaan… en ik zal het nooit meer doen.” Misschien zijn we zo gewend om teleurgesteld te zijn, dat we het niet kunnen opgeven.

Als niets je wereld schokt op eerste kerstdag, geniet dan in ieder geval van de koekjes.

Bron

Lees ook:   Nostradamus voorspelt ASTEROÏDEN, FAMINE en ZOMBIES voor een zeer grimmig 2021

Gerelateerde artikelen

Back to top button