web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & Psyche

Man krijgt boete voor uitrukken onkruid

https://www.ad.nl/roermond/agenten-geven-man-28-boete-voor-uittrekken-van-onkruid-absurd-aldus-de-rechter~aa872c4b/

Een verhaal zoals zovele tegenwoordig waarbij je je afvraagt, wat is er gebeurd met het verstand van veel mensen!?
Dit is toch niet met een pen te beschrijven!?

 

De man kreeg van agenten een boete van 250 euro wegens ‘baldadigheid’

De agenten schreven in hun politierapport gezien te hebben dat de verdachte op 21 augustus 2022 een plant uit een groenstrook trok in een parkje in de straat waar hij woont. schater AnGel-WinGs.nl  De rechter las de politieverklaring voor: ,,Hierdoor ontstond er nadeel voor de plant,emo AnGel-WinGs.nl aangezien deze niet meer de grondstoffen clown AnGel-WinGs.nl  tot zich kon nemen nu de wortels zich niet meer in de grond bevondenbiggrin AnGel-WinGs.nl. Ook ontstond hierdoor nadeel voor het plantsoenbonk AnGel-WinGs.nl, aangezien het er niet meer netjes en ordelijk uitzag nu er één plant tussenuit was getrokken.”devilish AnGel-WinGs.nl (Dan spoor je toch niet als politieagent of wel!?)
(Tijd voor een verplichte cursus plantkunde enzo)

Advocaat Melissa Uslu liet de rechter een foto zien, waaruit blijkt dat uitgetrokken plant verschilde van overige beplanting en volgens haar duidelijk onkruid was. ,,Het was een ander verhaal als cliënt een rozenstruik had uitgetrokken. Iemand die onkruid verwijdert, en daarvoor wordt beboet… Als dit baldadig is, dan zijn alle vuilnismannen baldadig, evenals plantsoenwerkers. Deze man verdient een lintje van de koning, en geen boete”, aldus Uslu, die om vrijspraak vroeg.

Lees ook eens:  Veel transgenders hebben autisme

Absurd dus dit verhaal!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥