web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

De Grote Ontwaking

Deze spraakmakende film legt verboden puzzelstukjes bij elkaar om het grote plaatje te onthullen van wat er werkelijk gebeurt in de wereld. The Great Awakening is bedoeld als vuurtoren om ons uit de storm te leiden naar een betere toekomst. Bekijk dit document nu!

De door Mikki Willis geschreven en geschreven docu The Great Awakening is het derde deel van de Plandemic-serie. De eerste twee delen richten zich vooral op de ‘coronapandemie’. Dit derde deel heeft een meer overkoepelende benadering en weergaven naar de communistische infiltratie van naties gedurende de 20ste en 21e eeuw, waarbij de ‘pandemie’ en de wakkere agenda gebruikt werden als de laatste grote stap om hun totalitaire wereldregime te verwezenlijken.

De documentaire verschillende behandelde onderwerpen, zoals The Great Reset, Black Lives Matter, de ‘coronapandemie’, de marxistische en totalitaire wake ideologie, het World Economic Forum en ESG-scores (Environmental, Social en Governance), die velen zien als een sociaal kredietsysteem voor bedrijven.

Aan het woord komen onder meer dr. Robert Malone en dr. Vladimir Zelenko. Deze professioneel geproduceerde en goed bewegende documentaire houdt de aandacht van begin tot eind vast. De film is zeer geschikt om aan te bevelen aan uw gezagsgetrouwe familie en vrienden! De docu is Nederlands ondertiteld.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥