web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Gtst Zoon van Bing ernstig ziek

Heel verdrietig dit.
Ik kijk nog wel Gtst als een soort vaste prik op een dag ,… en er is verder niet veel soeps meer op de tv, dus ja..? Dit is dan nog te doen zeg maar 🙂

Maar goed dit is wel heel erg triest, een kind van 10 jaar oud en dan zo een diagnose en zo zijn er veel kinderen die deze ziekte ook krijgen,  en ik wens hem dan ook veel kracht toe en hoop dat alles goed komt.
Het is verschrikkelijk dat dit bestaat gewoon!
🙁

https://www.doneeractie.nl/support-4-delivio-strijd-tegen-kanker/-78271

Lieve familie, vrienden en mede/ondersteuners,

Ik wil jullie kennis laten maken met mijn neefje Delivio; een jonge held van slechts 10 jaar oud. Als zijn oom heb ik de eer gehad om hem te zien opgroeien, vol dromen en een sprankeling in zijn ogen. Hij heeft een passie voor modelleren, acteren en voetbal. Zijn sprankelende ogen en aanstekelijke glimlach hebben de harten van velen veroverd. Hij is pas 10 jaar oud, maar zijn wereld is op zijn kop gezet door een angstaanjagende ziekte.

Het begon allemaal met pijn in zijn arm en schouder. Na een doorverwijzing naar de fysiotherapeut, merkte deze meteen dat er meer aan de hand was en drukte ons op het hart om naar de kinderarts te gaan. Een gevoel van de fysio waar we tot de dag van vandaag enorm voor danken.

Na wekenlang scans en onderzoeken kregen we de definitieve diagnose: non-hodgkin T-cel: Een zeer agressief groeiende vorm van lymfeklierkanker. Alsof dat niet genoeg was, bleek dat hij een variant had die niet vaak voorkomt en waarbij de artsen niks kunnen zeggen over de genezingskans. Daarnaast heeft hij ook nog eens een verhoogd risico dat, als hij al geneest, het terug komt. Dan begint de hele behandeling opnieuw met de vraag of zijn lichaam daar nog sterk genoeg voor is.

Lees ook eens:  Lekker toch een Ikea Bink?

Vanaf dat moment zijn we als familie in een achtbaan gezet van emoties, onzekerheid, angst en machteloosheid. Een achtbaan waar je niet even uit kan stappen. Maar niet alleen wij, ook mijn kleine neefje. Waar hij altijd vrolijk en actief rond sprong, moest hij ineens gaan vechten voor zijn leven.

Ondanks de moeilijkheden waar hij voor staat, is Delivio een vechter. Hij is vastberaden om zijn dromen waar te maken en vast te houden aan de liefde en steun van zijn familie. Delivio’s grootste wens is om te genezen en alle kostbare tijd doorbrengen met zijn dierbaren, zijn familie, en koesteren wat echt belangrijk is.

Ik bewonderde zijn veerkracht en vastberadenheid, zelfs op de zwakste momenten. Hij blijft dromen, zelfs nu zijn toekomst zo onzeker is. Nu staan we hier, in deze moeilijke tijd, en ik voel een brandend verlangen in mijn hart. Ik wil alles doen wat in mijn vermogen ligt om Delivio te ondersteunen. Ik wil dat hij weet dat hij niet alleen is in deze strijd.

Met deze crowdfundingcampagne hebben we twee doelen voor ogen. Naast de emotionele impact op de ouders, is de situatie ook financieel erg lastig. Allereerst willen we de ouders van Delivio zoveel mogelijk ontlasten in de financiële zorgen en lasten voor zijn ouders. Net na de diagnose is moeder haar baan verloren, omdat haar contract afliep en zij niet de verantwoordelijk en focus die zij wilde op werk kon dragen. Meerdere keren per week rijden zij naar het ziekenhuis in Utrecht, zodat Delivio de beste behandeling kan krijgen. Ook zijn er al meerdere momenten geweest waarin ouders tussentijds met spoed naar het ziekenhuis zijn gereden vanwege koorts of een bloedtransfusie die hard nodig was. Het is een enorm emotionele achtbaan waarin ouders terecht zijn gekomen. Alle kracht en zorg is thuis nodig voor Delivio. De behandeling duurt minimaal 2 jaar en er zijn nog zeker maanden waarin ouders meerdere keren per week naar het ziekenhuis moeten voor de behandeling. Met deze actie kunnen we voor ouders mede deze zorgen verlichten, zodat zij naast de grote impact van de ziekte van hun zoon, minder zorgen aan andere zaken hebben. Hierdoor helpen wij ouders om overeind te kunnen blijven staan.

Lees ook eens:  Door nieuwe technologie ''praten met overledenen''

Ondanks de grote strijdlustigheid van mijn neefje, ondergaat hij een enorm zware chemo-behandeling van 2 tot 4 keer per week en meerdere opnames. Dit heeft veel impact op zijn energie. Hij eet heel weinig, valt snel af en het kost hem erg veel energie om te kunnen herstellen. Zijn ouders zijn dag en nacht bezig om ervoor te zorgen dat Delivio uit elke dag zijn kleine geluksmomentjes kan pakken. We willen ervoor zorgen dat zij dit ook kunnen blijven doen en op de momenten dat Delivio het nodig heeft, bij hem kunnen zijn en hem hierin kunnen ondersteunen.

Naast de zorg voor Delivio, hebben zijn ouders ook nog een dochter; zijn 6-jarige zusje. Voor haar is deze situatie moeilijk te begrijpen. Waar eerst de aandacht verdeeld was, gaat nu veel zorg, tijd en aandacht naar haar broer Delivio. Met alle kracht proberen de ouders hun best te doen en de liefde en aandacht voor hun kinderen zo goed mogelijk te verdelen. Ook dit is een extra financiële last. Er zijn zoveel nieuwe taken op een dag bijgekomen. Het is niet alleen hun zoon die ernstig ziek is, maar de hele situatie heeft impact op alle factoren in het leven.

Ten tweede willen we Delivio de kans geven om zijn dromen na te jagen, zelfs tijdens zijn behandeling en herstel. We willen Delivio de waardevolle tijd met zijn familie geven die ze verdienen. Het creëren van blijvende herinneringen en het koesteren van kostbare momenten is van onschatbare waarde. Door Delivio en zijn familie de financiële ondersteuning te bieden, kunnen ze zich concentreren op het bouwen van mooie herinneringen en elkaar steunen tijdens deze moeilijke periode. Want hoe hard het medische team en Delivio ook hun best doen om te winnen, vanwege zijn vorm van kanker, blijft de toekomst onzeker.

Lees ook eens:  In De Bijstand.

Elke donatie, groot of klein, zal een directe impact hebben op Delivio’s leven. Samen kunnen we hem hoop geven, steun bieden en hem laten voelen dat hij geliefd is. Jullie donaties en steun zijn van onschatbare waarde en zullen niet alleen een financieel verschil maken, Als oom wil ik jullie vragen om jullie harten te openen en ons te helpen in deze strijd. Laten we Delivio omringen met liefde, positieve energie en de middelen die hij zo hard nodig heeft. Laten we samen vechten voor zijn herstel en een toekomst vol hoop.

Met een toegewijd hart,

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥