web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Gevaren op sociale media blootgelegd door moeder die zich voordeed als 11-jarige

Gevaren op sociale media blootgelegd door moeder die zich voordeed als 11-jarige

 

Een 37-jarige moeder gaat als 11-jarig meisje undercover om de gevaren bloot te leggen waarmee kinderen worden geconfronteerd op sociale mediaplatforms zoals Instagram, Snapchat, TikTok en Kik. Zonder toezicht kunnen jonge kinderen binnen enkele minuten worden blootgesteld aan online roofdieren, kinderlokkerij en psychologisch misbruik. Ga voor meer informatie naar: https://info.bark.us/stonefish

Alleen al in 2018 waarschuwde Bark de FBI voor 99 kinderroofdieren. 2019? Dat aantal is meer dan 300 – en telt. Elk van deze gevallen vertegenwoordigt een echt kind dat echte schade ondervindt, en onze uitdaging is om ouders en scholen te helpen deze nieuwe realiteit te begrijpen. Maar hoe vertellen we verhalen zonder families te vragen om te veel te onthullen? We zijn dit project gestart om online grooming uit te leggen aan een generatie die niet is opgegroeid met dit gevaar. Over Bark Bark helpt gezinnen bij het beheren en beschermen van het digitale leven van hun kinderen. Onze bekroonde service controleert meer dan 30 van de meest populaire apps en sociale-mediaplatforms op tekenen van problemen zoals cyberpesten, zelfmoordgedachten, online roofdieren, bedreigingen met geweld en meer. Onze tools voor webfiltering en schermtijdbeheer stellen gezinnen in staat om gezonde grenzen te stellen aan de websites en apps waar hun kinderen toegang toe hebben en wanneer ze deze kunnen bezoeken. Ga voor meer informatie of aanmelden naar:https://info.bark.us/trybark

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥