web analytics
11:11 Dubbele getallen

Dus het was ALLEMAAL een leugen en ze WISTEN het

Een [nieuwe studie]( https://www.cell.com/heliyon/pdf/S240… ) toont aan dat het niet bewezen is dat gezichtsmaskers virale infecties voorkomen en mogelijk schadelijk zijn voor degenen die ze dragen. De collegiaal getoetste studie van Duitse onderzoekers toont aan dat er een mogelijke toxiciteit is bij het dragen van maskers vanwege de constante blootstelling aan koolstofdioxide. En toch werden maskers verplicht gesteld voor zoveel kinderen. In één onderzoek “leidden maskers vaak tot ademhalingsproblemen bij 100 schoolkinderen tussen 8 en 11 jaar, vooral tijdens lichamelijke inspanning.” De studie toont aan dat de medische wereld al lang bekend is met de gevaren van langdurige blootstelling aan CO2.

Slapen met je hoofd onder de dekens is ook niet zo gezond toch!?

Lees ook:   Diegene die verlaat is ook slachtoffer?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button