web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

ANGSTFACTOR: Hoeveel mensen hebben psychologische COVID?

– “…Laat me je een waargebeurd verhaal vertellen over immunisatie oké?

Toen ik een kleine jongen was in New York City in de jaren ’40, zwommen we in de Hudson River en die was gevuld met ongezuiverd rioolwater, We zwommen in ongezuiverd rioolwater! … Om af te koelen! En in die tijd was de grote angst polio; duizenden kinderen stierven elk jaar aan polio, maar weet je iets? In mijn buurt heeft nog nooit iemand polio gekregen! Niemand! Ooit! Je weet waarom? Want we zwommen in ongezuiverd rioolwater! Het versterkte ons immuunsysteem!

Al maanden leg ik bewijsmateriaal neer dat een nieuw coronavirus nooit goed is ontdekt; de diagnostische tests zijn daarom zinloos; en de meeste mensen die ziek zijn, lijden aan traditionele ziekten die opnieuw zijn verpakt onder het lege overkoepelende label ‘COVID’.
Natuurlijk hebben de meeste mensen in de wereld een religieus geloof in het nieuwe virus. En dat zet de deur open naar: “psychologische COVID.”

Hier is hoe het eruit kan zien:

Iemand zit urenlang tv te kijken. Hij wordt getrakteerd op kamerbreed nieuws, advertenties, aankondigingen van openbare diensten – alles over het virus en de pandemie. Na dagen, weken en maanden van deze solide operante conditionering, is hij in de COVID-gemoedstoestand. (Elk uur begint men er over, elk uur nieuws over corona, op de radio en de tv, en je buren en je vrienden en je familie iedereen sprak erover…2 jaar lang elke dag, elk uur denk je dat eens in, als iemand zegt dat een olifant paars en dit continu herhaalt… wat zou jij zeggen na 2 jaar elke dag, elk uur het bericht dat een olifant paars is!!!)

Hij zit nu IN de context, de doos, het patroon, de verhaallijn.
Hij voelt af en toe een beetje van dit en dat: een kriebel in de keel, een snotter. Dus hij denkt: “Misschien is dit het begin van COVID.” Op een dag heeft hij hoofdpijn. Hij denkt: “Zeiden ze niet dat dat ook een symptoom kan zijn?”
Hij neemt zijn temperatuur op. 37.6. Hij probeert zich te herinneren: “Is mijn normale temperatuur niet altijd een beetje laag?”
Hij belt zijn zus en vraagt ​​het haar. Ze zegt: ‘Ja, je kwam meestal uit op 36,6. Waarom? Wat scheelt er?”

“Niets. Ik hoestte gisteren een beetje, dus nam ik mijn temperatuur op. Het was 37,6”
“Bel de dokter.”
“Het komt wel goed.”
‘Dat weet je niet. BEL DE DOKTER.”

Nadat hij met zijn zus heeft gesproken, voelt zijn keel rauw aan. Hij maakt wat thee. Hij dwaalt door het appartement. Hij voelt zich moe. Even schiet er een pijnscheut door zijn arm. “Ze zeiden dat het virus een hartprobleem zou kunnen veroorzaken.”
Hij loopt naar de koelkast, haalt er een halve cake uit en eet een groot stuk. Nu voelt hij zich echt moe, dus hij gaat liggen en gaat slapen. Als hij wakker wordt, zit zijn neus vol. Hij loopt de badkamer in en snuit zijn neus. Hij bekijkt zichzelf in de spiegel. Zijn ogen zijn een beetje rood. Zijn gezicht is bleek.
Hij hoest drie keer.

Hij belt zijn huisarts. Een verpleegster zegt: “Nou, misschien heb je een paar symptomen. Je moet komen en je laten testen.

De volgende dag doet hij het.
Twee dagen lang, terwijl hij op de uitslag wacht, niest hij af en aan. Zijn hoofd zit vol. Hij slaapt meer dan normaal. Zijn ledematen doen een beetje pijn. Voelt hij een koude rilling, of waait er een briesje door het huis?

Lees ook:   Blanke vrouw is nu donker...en denkt donkere kinderen te krijgen

Als je hem zou vertellen dat zijn gedachten en manier van denken fysieke symptomen zouden kunnen veroorzaken, zou hij je niet geloven. De afgelopen tien jaar heeft hij elk jaar minstens één episode van hoest-nies-lichte koorts gehad, en hij dacht er niet aan… maar als je hem daar nu aan herinnerde, zou hij niet opletten. Nee, dit is anders. Hij begint angst te voelen.

In die staat van lichte angst stelt hij zich voor dat hij naar het ziekenhuis gaat en aan de beademing wordt gelegd. Hij stelt zich voor dat hij iemand anders besmet en ontdekt wordt. Hij stelt zich het sterven voor.

De angst slaat toe. Hij zit voor de tv, in de hoop zichzelf af te leiden. Maar in de reclames zijn mensen te zien die maskers dragen. !!!

De volgende dag gaat de telefoon. Het is de verpleegster. Ze vertelt hem dat hij positief is voor COVID. Hij is besmet. Hij moet zich twee weken afzonderen, en als de symptomen erger worden, moet hij naar de spoedeisende hulp…

Nu is zijn koorts meer dan 37,7. Hij hoest meer.
Heb je het idee gekregen?
Als je denkt dat de geest en gedachten het lichaam niet kunnen beïnvloeden, denk dan nog eens goed na.
Als je denkt dat het vermogen om weerstand te bieden en een verzonnen verhaallijn af te schudden niet belangrijk is, denk dan nog eens goed na.

Als je denkt dat de weigering om officiële verklaringen te accepteren niet van vitaal belang is…
Deze persoon die ik beschrijf, die nu is getagd met het COVID-label, lijdt aan NIETS.
Als in: NIETS.

Lees ook:   Ivermectine in de ban

Hij telt op en verzint zijn eigen verhaallijn, waardoor hij in een gat terechtkomt.
Als iemand die hem in zijn gezicht slaat hem wakker kan maken, moet iemand hem in zijn gezicht slaan.
Hij is gewoon meegezogen en hij zuigt zichzelf naar binnen.

“Meneer, u heeft psychische COVID. Het gaat onder een betere naam. de ziekte van Sucker.”

– Oh maar wacht … hoe zit het met de mensen die ECHT ziek zijn?
Zoals ik bovenaan al zei, lijden de meeste van die mensen aan traditionele ziekten die niets te maken hebben met ‘een nieuw virus’.
Geef me controle over alle grote nieuwszenders ter wereld, en omkoopbare spreekbuizen zoals Fauci om dag in dag uit op televisie te zetten, en ik zal de bevolking ervan overtuigen dat roze panters zijn ontsnapt uit een dierentuin in Antarctica, en dat ze de wereld rondzwerven roze gif spuwen naar miljarden slachtoffers.
En wat de symptomen van roze vergiftiging ook mogen zijn, mensen ZULLEN ZE BEGINNEN TE ERVAREN.

‘Meneer, u voelt geen roze gifsymptomen. Ze bestaan ​​niet.”
“Ik zag vanmiddag drie panters op mijn gazon.”
‘Het waren jouw katten. U herinnert zich misschien dat uw vrouw, die van u gaat scheiden, ze in haar appartement had. Ze heeft ze vanmorgen vroeg in je tuin afgezet.

Voordat sommige mensen verkeerde conclusies trekken, wil ik dit nog een keer zeggen: ja, er zijn mensen in de wereld die echt ziek zijn en sterven, zoals altijd, en de meeste van degenen die het label “COVID” hebben gekregen, lijden aan traditionele ziekten, zoals longontsteking, tuberculose, griep, andere longproblemen, enz. De overige mensen met het label COVID – je zou naar deze groepen moeten kijken, waar ze ook wonen, om oorzaken te ontdekken, zoals: nieuwe toxische vaccincampagnes; nieuwe niveaus of nieuwe inhoud van dodelijke vervuiling; pesticiden; behandelingen met ventilatoren en giftige antivirale middelen, enz. GEEN NIEUW VIRUS VEREIST.

Mind control of psychologische COVID is zijn eigen wezen, en het is wijdverbreid.
Als iemand denkt dat mijn gebruik van de term Sucker’s Disease te sterk en onaardig is, en ik het zoiets als Verwarringssyndroom had moeten noemen, wil ik erop wijzen dat in deze situatie aardig en beleefd zijn niet door de geest snijdt  het dringt niet door. In feite zijn ze dan te aardig en beleefd, zoals ze zich als een beschimmelde deken over de samenleving hebben verspreid, de belangrijkste componenten van de reden waarom mensen het virusverhaal en de daaruit voortvloeiende lockdowns en economische vernietiging kopen. Ze willen geen golven maken. Ze willen vriendelijker en zachtaardiger zijn tegenover Autoriteit. Ze willen zich verenigen met het fascisme en meewerken aan hun eigen ondergang.

George Carlin legde het 20 jaar geleden uit: “Wat we nu hebben is een volledig neurotische bevolking… Waar kwam deze plotselinge angst voor ziektekiemen vandaan in dit land? Is dit je opgevallen?
 De media brengen constant verhalen over de nieuwste infecties – salmonella, e-coli, hantavirus, vogelgriep, mazelen, Mexicaanse griep, Amerikaanse griep, corona, griep – en Amerikanen, ze raken gemakkelijk in paniek, dus nu rent iedereen rond, schrobben dit en sproeien dat en hun eten te gaar maken en herhaaldelijk hun handen wassen , in een poging om elk contact met ziektekiemen te vermijden.
Het is belachelijk en het gaat tot belachelijke lengtes… stelletje verdomde trutjes! Trouwens, waar denk je dat je een immuunsysteem voor hebt? Het is voor het doden van ziektekiemen! Persoonlijk neem ik nooit speciale voorzorgsmaatregelen tegen ziektekiemen. Ik schuw mensen die niezen en hoesten niet, ik veeg de telefoon niet af, ik bedek de wc-bril niet en als ik eten op de grond laat vallen, raap ik het op en eet het op! Ja, ik wil dat. Zelfs als ik op een terrasje sta! In Calcutta! Het arme gedeelte! Op nieuwjaarsmorgen tijdens een voetbalrel! Ondanks al dat zogenaamde risicovolle gedrag, krijg ik nooit infecties, ik krijg ze niet, ik word niet verkouden, ik krijg geen griep, ik krijg geen hoofdpijn, Ik krijg geen maagklachten, weet je waarom? Omdat ik een goed sterk immuunsysteem heb en het veel oefening krijgt … “

Een persoon die lijdt aan een zelf veroorzaakte psychologische COVID moet een voorhamer nemen voor zijn eigen medeplichtigheid EN de propaganda van de staat. Breek het ei en klim eruit en adem.

Lees ook:   Het vertrouwen in Zelensky, stem je ook even mee

Jon Rappoport  is de auteur van drie explosieve collecties, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX en POWER OUTSIDE THE MATRIX. Jon was kandidaat voor een zetel in het Amerikaanse congres in het 29e district van Californië. Voor particuliere opdrachtgevers voert hij een adviespraktijk met als doel het vergroten van de persoonlijke creatieve kracht. Genomineerd voor een Pulitzer Prize, werkt hij al 30 jaar als onderzoeksverslaggever en schrijft hij artikelen over politiek, geneeskunde en gezondheid voor CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern en andere kranten en tijdschriften in de VS en Europa.

Bron  

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥