web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Zwitserse medici en vaccinerende artsen strafrechtelijk aangeklaagd in Zwitserland voor het autoriseren en toedienen van Covid-19 Jabs

Do not underestimate the Swiss diligence.Onderschat de Zwitserse ijver niet.

 

De op details gerichte Zwitsers nemen hun medische instelling op grote schaal ter verantwoording voor het autoriseren en toedienen van de Covid-prikken, in een formele strafrechtelijke aanklacht. “ Daar gaat de strafrechtelijke aanklacht tegen Swissmedic over ” (SRF, 2022.11.14):

Daar gaat het allemaal om:  op 14 juli 2022 diende een advocaat een 300 pagina’s tellende strafrechtelijke klacht in bij het verantwoordelijke kantonale parket namens zes mensen die naar verluidt beschadigd zouden zijn geraakt door mRNA-vaccinaties.

Het is gericht tegen drie vertegenwoordigers van de Zwitserse vergunningverlenende en toezichthoudende autoriteit voor geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (Swissmedic) en vijf vaccinerende artsen van het Inselspital in Bern. Tegen hen zal een strafrechtelijk onderzoek worden ingesteld. De advocaat is nu naar buiten gekomen met een mediaconferentie.

Dit zijn de eisers:  De advocaat van de getroffenen, Philipp Kruse, is een uitgesproken tegenstander van vaccinatie en Covid-maatregelen. Hij vertegenwoordigde mensen die weigerden maskers te dragen of ouders die niet wilden dat hun kinderen deelnamen aan pooltests. Ook doktoren die werden opgemerkt als corona-sceptici verschenen op de mediaconferentie.

Dit is wat de aanklacht zegt: De beklaagden worden beschuldigd van het overtreden van de fundamentele due diligence van de drugswetgeving door de Covid 19-vaccinatie toe te staan ​​en toe te dienen . Er zijn een aantal andere aanklachten vermeld, waaronder opzettelijk of mogelijk nalatig lichamelijk letsel, het in gevaar brengen van leven, moord en abortus .

Dit zijn de vermeende schades: Volgens advocaat Kruse varieert de schade van cirkelvormig haarverlies, ontsporing van de menstruatiecyclus tot polyartritis, spierzwakte en chronische uitputting tot de dood van een 20-jarige. Een deel van de zes genoemde slachtoffers kan nog steeds niet werken. Het verband met de Covid 19-vaccinatie werd in vijf gevallen door experts bevestigd. In het geval van de overledene moet het oorzakelijk verband worden aangetoond op basis van pathologisch onderzoek. Deze onderzoeken zijn echter nog niet afgerond .

Wat in andere landen kan vliegen, in termen van het gebrek aan aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor Covid-19 prikkende verwondingen, zal waarschijnlijk niet slagen in Zwitserland.

Lees ook eens:  Deze ontdekking zal alles veranderen!

Ook vermeldenswaard is dat Swissmedic het belangrijkste kanaal is van de wereldwijde vaccinatieprogramma’s in samenwerking met de Bill&Melinda Gates Foundation en de WHO, en ook de FDA .

Veel succes in de rechtbank!

Bron

🙂 En dat is 1!!!!!!!
De rest zal volgen!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥