web analytics
11:11 Dubbele getallen

Vaccinatieafwijzing in moderne vaccinaties en spike-eiwitten [grafeenoxide]

Ricardo Delgardo , die deel uitmaakt van La Quinta Columna en biostatisticus, heeft samen met Dr. Campra van de Universiteit van Almeria en Dr. Jose Luis Sevillano onderzoekt. Het ging over de gevolgen van grafeenoxide. Grafeenoxide wordt in de meeste vaccins aangetroffen. Delgado werd zich bewust van het magnetisme van mensen na te zijn gevaccineerd. Dit bracht hem ertoe de vaccins te onderzoeken en hun ingrediënten in het laboratorium te analyseren. Er kwam iets interessants uit: grafeen of grafeenoxide Grafeenoxide ontwikkelt een vorm van magnetisme in het lichaam wanneer het in contact komt met biologisch serum. Wanneer dit gebeurt, lijkt het in het lichaam te groeien en ontstaan ​​er vaatproblemen, zoals trombose, beroertes, dwarslaesie, pericarditis, myocarditis, maar ook griepachtige gevoelloosheid, reukverlies, enz. Op den duur veroorzaakt grafeenoxide ook cytokinestormen en dus verhoogde of vroegtijdige sterfte.

Volgens Delgado zijn de farmaceutische industrie, vaccinfabrikanten en politici niet bezig met het oplossen van ziekten of bescherming tegen een pandemie, maar eerder met het toedienen van grafeenoxide. Om deze reden is de oorzaak van de pandemie niet een virus dat in de natuur voorkomt, maar het grafeenoxide dat zich in het lichaam ophoopt, niet alleen door vaccinaties, maar ook door voedsel, chemtrails en maskers. Hoe meer grafeenoxide een lichaam in de loop van de tijd heeft verzameld, hoe magnetischer het wordt en naar de hersenen reist. Eenmaal daar veroorzaakt grafeenoxide de bovengenoemde symptomen. Grafeenoxide en 5G Van belang voor Delgardo en Campra was een patent uitgegeven door uitvinders Gal Ehrlich & Maier Fenster getiteld “Methods & Systems of Prioritizing Treatments, Vaccinations, Testing and/or Activities”, patentnummer 1110758, waar ook Bill Gates bij betrokken was.

Daarom wordt momenteel onderzocht hoe grafeenoxide interageert met 5G-straling. De theorie stelt dat hier een wisselwerking is en dat grafeenoxide geleidelijk in het lichaam groeit. In hun eigen onderzoek leggen Delgardo en Campra uit dat grafeenoxide-nanodeeltjes ook worden aangetroffen in koevaccins en compatibel zijn met neuronen en hersencellen.

Onder de microscoop ziet grafeenoxide eruit als kleine buisjes, en eenmaal in het lichaam zoekt het naar synapsen en hecht het zich eraan.

Met behulp van tests met frequenties van 41,6 GHz (magnetronbereik), ontdekten Delgardo , Campra en Sevillano dat gedragsveranderingen optraden bij de proefpersonen. Interessant is dat dit soms de frequentie is voor de nieuwe 5G-technologie.

De proefpersonen konden toen bepaalde gedachten, gevoelens en zelfs dingen voelen die buitenstaanders helemaal niet konden zien. Evenzo kwamen er herinneringen naar boven die de proefpersonen nog nooit eerder hadden meegemaakt. Het was alsof er ineens nep-herinneringen opdoken, die, als deze technologie bewust werd gebruikt, net zo bewust konden worden geproduceerd, maar in ruil daarvoor ook herinneringen konden worden gewist.

Bovenstaande wetenschappers waren geschokt door hun eigen laboratoriumresultaten en voor hen betekende dit maar één ding: Het wereldwijde vaccinatieprogramma dient niet om de mensheid te beschermen, maar is een gevaarlijk, heimelijk en wereldwijd transhumanismeprogramma dat alleen kan eindigen in een apocalyps.

Een monsterlijke beschuldiging, maar volgens hun resultaten lijkt het er erg op. Dat liet hen natuurlijk niet met rust en ze gingen verder op onderzoek, in de hoop zichzelf te kunnen weerleggen.

Maar ook andere onderzoekers bevestigden hun uitspraken, voornamelijk medewerkers van onderzoeksprojecten naar grafeenoxide zoals Graphene Flagship, Project BrainSTORMS, het Obama Brain Initiative en DARP. De symptomen van stralingsziekte van 5G zijn ademhalingsmoeilijkheden, griepsymptomen, hoogteziekte, die toevallig soms overeenkomen met de symptomen van Covid-19. Als een gebied massaal is gevaccineerd, kan de 5G-frequentie worden gewijzigd in een dodelijke frequentie om vervolgens massale uitsterving te veroorzaken.

Dienovereenkomstig zouden de gevaccineerden wandelende doelen zijn voor massale uitroeiing met 5G-wapensystemen.

Het moderne wapensysteem in een 3e wereldoorlog is daarom vaccinatie en microgolfstraling.

Interessant is dat bij het begin van de P(l)andemie in 2020 al een verband werd gelegd tussen Covid-19 en 5G. Hierbij moet worden opgemerkt dat de meeste grote sociale- mediaportalen dit onmiddellijk hebben gecensureerd en verwijderd.

Lees ook:   Social media en een schokkend filmpje

Sindsdien is er een informatieoorlog van censuur, verwijdering en verbod geweest. In hoeverre hier daadwerkelijk een verband is, ook al is het zeer waarschijnlijk op basis van de onafhankelijke onderzoeken, dan moet het grafeenoxide zo snel mogelijk worden geëlimineerd.

Dus als u iemand kent die is ingeënt en er geen goed gevoel meer bij heeft of er treden bijwerkingen van allerlei aard op, dan kunt u te werk gaan zoals hier aangegeven.

De vaccinatie volgens Ricardo Delgardo

Er zijn twee behandelingen die kunnen worden gebruikt. Ricardo Delgardo’s moet als volgt worden toegepast :

NAC (N-Acetylcysteïne) – 1 capsule in de ochtend
Glutathion – 1 capsule in de ochtend (na 1 week)
Zink 30-50 mg – in de ochtend
Asthaxanthine 5 mg
Quercentine 500 mg
Vitamine D3 50.000 E – of 30-45 minuten in de zon zitten
Mariadistel – 1 capsule tweemaal per dag
CDL (metaal niet aanraken, 1 theelepel elk uur in een glas water gedurende 1 week)
Melatonine 30-50 mg

Een tweede aanbevelingskuur is als volgt:
Dit gaat hand in hand met een driedaagse watervasten.
Het hele programma duurt minimaal 3 dagen met de volgende voedingssupplementen en middelen:

Vitamine D3 50.000 eenheden
Vitamine A Retinol 30.000 U
Zinkpicolonate 90 mg
A-Agrinine 1000 mg
Kaliumjood 130 mg
Serrapeptase 2 capsules
Vloeibare chlorofyl zuigtabletten
1 capsule Montmorilloniet (aluminiumoxidesilicaat plus Himalayazout om op de huid te wrijven) Glutathion 500 mg – 1 capsule voor de maaltijd
NAC – N-acetylcysteïne 1200 mg (eenmaal daags)

Het is moeilijk te zeggen of deze twee gidsen een modern vaccin kunnen afleiden, maar dit zijn de beste die momenteel beschikbaar zijn. Sommigen die werden gevaccineerd, verloren na een tijdje automatisch magnetisme. Waar dit mee te maken heeft is nog onduidelijk en alleen theorie. Sommige vaccins lijken ook meer op placebo’s, wat betekent dat niet iedereen dezelfde krijgt. Alleen Japan onderzocht de vaccinaties van een farmaceutisch bedrijf en ontdekte dat er tien verschillende zijn. Er kan dus van worden uitgegaan dat niet elke vaccinatie hetzelfde effect zou moeten hebben. aansprakelijkheid voor vaccinaties Als u niet zeker weet of u zich moet laten vaccineren, is het raadzaam om de persoon die het vaccin toedient een aansprakelijkheidsverklaring te laten ondertekenen, aangezien de overheid en farmaceutische bedrijven niet verantwoordelijk willen worden gehouden voor eventuele bijwerkingen en wettelijk zijn uitgesloten. De aansprakelijkheid blijft dus bij de gevaccineerde.

Aangezien de vaccinfabrikant geen aansprakelijkheid aanvaardt, mag dit niet bij de gevaccineerde persoon blijven en moet worden overwogen om een ​​disclaimer als document mee te nemen en te laten ondertekenen door de beheerder. Gevaccineerde, niet-gevaccineerde (vrije mensen) en spike-eiwitten Zoals gezegd is het nog onduidelijk in hoeverre een vaccinatie daadwerkelijk kan worden omgeleid door het ontbreken van langetermijnstudies. Het is daarom raadzaam om goed na te denken over deze stap. Ook is nog niet helemaal duidelijk in hoeverre een gevaccineerde persoon zogenaamde spike-eiwitten kan doorgeven aan andere mensen, bijvoorbeeld aan vrienden en familieleden. America’s Frontline Doctors (AFLDS) waren de eersten die waarschuwden voor Covid-19-gentherapie en verklaarden dat uit hun onderzoek is gebleken dat niet alleen moderne vaccins gemakkelijk de bloed-hersenbarrière passeren, maar dat gevaccineerde personen vervolgens ziekten overdragen op kinderen en volwassenen en onregelmatige bloeding tussen menstruaties bij vrouwen.

Onlangs gepubliceerd door ” Identificatie van complicaties na vaccinatie en hun oorzaken: een analyse van Covid-19-patiëntengegevens “, deelt het aanvullende informatie over het onderwerp met bezorgde burgers, opgesteld door gezondheidswerkers en wetgevers om de bijwerkingen van de drie bestaande Covid -19-patiënten te begrijpen. -19 vaccinaties en wordt momenteel beheerd door de EUA (Emergency USE Authorization) en de FDA (US Food and Drug Administration). De non-profitorganisatie wees op de duizenden bijwerkingen die verband houden met deze ” vaccins ” en die zijn geregistreerd door het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC ).

Lees ook:   Over Monsanto zaden

“Toch krijgen deze complicaties slechts een fractie van de aandacht die wordt gegeven aan de controverse rond J&J-bloedstolling ” , klaagden ze met ontzetting en vroegen: “Waarom?” Bij het onderzoeken van deze gegevens presenteert de AFLDS “verschillende belangrijke categorieën van zorgen die niet eerder publiekelijk zijn behandeld door de FDA of de CDC” en beweert dat het falen van deze regelgevers om “deze en andere ‘ bekende onbekenden ‘ aan te pakken, een verwaarlozing van fundamentele medisch onderzoek” . angsten van sommige onderzoekers De algemene categorieën van zorg worden hieronder opgesomd: 1. Er zijn grote zorgen over de wijdverbreide acceptatie van deze nieuwe vaccins, die nieuwe technologie gebruiken en experimenteel zijn zonder volledige goedkeuring van de FDA .

In plaats van een verzwakte antigene respons – zoals bij traditionele vaccins – introduceren deze experimentele middelen iets dat een ” spike-eiwit ” wordt genoemd in het lichaam. “Het duurt jaren om zeker te zijn dat iets nieuws veilig is”, bevestigt het AFLDS-document. “Niemand kent zeker de langetermijneffecten van dit spike-eiwit op het lichaam en de hersenen, vooral bij jonge mensen. Bovendien, als er gedocumenteerde problemen zijn met het eiwit, is er geen manier om de nadelige effecten ongedaan te maken bij degenen die al zijn gevaccineerd.” 2. Ten tweede kunnen deze spike-eiwitten, in tegenstelling tot traditionele vaccins, samen met de “lipidenanodeeltjes” de ” bloed-hersenbarrière ” passeren die speciale bescherming biedt voor deze gevoelige delen van het lichaam.

“Er is gewoon niet genoeg tijd om te weten welke hersenproblemen zich zullen ontwikkelen en hoe vaak een hersenprobleem zich zal ontwikkelen” , waarschuwt het document. Risico’s van een dergelijke inbraak zijn onder meer “chronische ontsteking en trombose (stolling) in het neurologische systeem, wat kan leiden tot tremoren, chronische lethargie, beroerte, Bell’s verlamming en ALS-achtige symptomen. De lipidenanodeeltjes kunnen mogelijk samensmelten met hersencellen, wat resulteert in een vertraagde neurodegeneratieve ziekte. En het mRNA-geïnduceerde spike-eiwit kan 10 tot 20 keer sterker aan hersenweefsel binden dan de spike-eiwitten die (natuurlijk) deel uitmaken van het oorspronkelijke virus.” 3. Omdat deze experimentele vaccins vele triljoenen spike-eiwitten in hun ontvangers produceren, kunnen deze gevaccineerde individuen ” sommige van deze (spike-eiwit) deeltjes afleveren om contacten te sluiten en ziekte bij die individuen te veroorzaken.” In een e-mailcorrespondentie met LifeSiteNews zei Dr. Simone Gold , de oprichter van AFLDS , reageerde op deze auteur in reactie op een tweet van 29 april die een document van de experimentele proeven van Pfizer plaatste waarin de farmaceutische gigant ” dit mechanisme ” van mogelijke uitscheiding erkende, schreef ze: “… een kunnen worden blootgesteld “door blootstelling aan de omgeving [aan] de onderzoeksinterventie, inclusief door inademing of huidcontact” met iemand die bij het onderzoek is betrokken of met iemand anders die op dezelfde manier is blootgesteld. En dat kan volgens de AFLDS gevaarlijk zijn. Zoals de release verder zegt: “…

De spike-eiwitten zijn net zo pathogeen (ziekteverwekkend) als het hele virus zelf. Bovendien binden deze “spike-eiwitten” zich steviger dan het volledig intacte virus, wat resulteert in gevallen van pericarditis , gordelroos, longontsteking wereldwijd , bloedstolsels in de extremiteiten en hersenen, Bell’s verlamming, vaginale bloedingen en miskramen zijn gemeld bij mensen in de buurt van gevaccineerde mensen. Een dergelijk verlies lijkt bij sommige individuen ook een verscheidenheid aan auto-immuunziekten te veroorzaken (waarbij het lichaam zijn eigen weefsels aanvalt).

Bovendien zijn er andere ernstige gevaren mogelijk, zelfs voor niet-gevaccineerde (vrije mensen), omdat deze “spike-eiwitten, in tegenstelling tot conventionele vaccins, de bloed-hersenbarrière kunnen passeren”. 4. Dergelijke uitscheiding maakt kinderen kwetsbaar in de buurt van ouders en leraren die deze experimentele vaccins hebben gekregen. Hoewel het gevaar van COVID-19 voor jongeren terecht ” onbelangrijk ” wordt genoemd, inclusief een overlevingspercentage van 99,997% voor personen onder de 20 jaar, vreest de AFLDS dat sommige kinderen symptomen krijgen als gevolg van de nabijheid van degenen die zijn gevaccineerd. . Dan bestaat het risico dat ” volksgezondheidsbureaucraten ” dergelijke gevallen zullen gebruiken om “te speculeren dat de ziekte van een kind verband houdt met een SARS-CoV-2 ‘ variant ‘ “, ook al kwam het voort uit contact met gevaccineerde volwassenen … “Onze andere zorg is dat kinderen op de lange termijn chronische auto-immuunziekten kunnen ontwikkelen, waaronder neurologische problemen, aangezien ze nog tientallen jaren te gaan hebben en biljoenen van de bovengenoemde spike-eiwitten bij zich kunnen dragen.” Ten slotte erkent de AFLDS de “onbedwingbare economische prikkel voor farmaceutische bedrijven” om onnodige en gevaarlijke COVID-pediatrische vaccins , boosters en dergelijke op de markt te brengen, en dringt erop aan dat “deskundigen op het gebied van de volksgezondheid de gegevens over mogelijke bijwerkingen van vaccins beoordelen en gerelateerde post- vaccinatieproblemen voordat het te laat is.”

Lees ook:   Mijn lieve oma Achter glas

Het interne rapport van Pfizer (op pagina 69) waarschuwt gezondheidswerkers om niet in contact te komen met gevaccineerde personen – nogal ironisch aangezien de meeste gezondheidswerkers zelf moeten worden gevaccineerd. Iedereen die een ziekenhuis of dokterspraktijk binnengaat, wordt blootgesteld aan de spike-eiwitten, die door vrijwel alle medewerkers worden uitgescheiden – maar de niveaus zullen klein zijn in vergelijking met wat er in het bloed zit van degenen die zijn gevaccineerd. Natuurlijk is de hoeveelheid spike-eiwit die je daadwerkelijk zou kunnen inademen klein vergeleken met de hoeveelheid die deze vaccins de gevaccineerde lichamen stimuleren om 24/7 te produceren. Een recente studie bevestigt dat de spike-eiwitten die door de mRNA-vaccins worden geproduceerd, inderdaad ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, omdat ze zich voortdurend ophopen in de gevaccineerde. Wanneer letterlijk biljoenen van deze spike-eiwitten zich ophopen en het lichaam overweldigen, beginnen interne organen te falen en stoppen de hersenen met functioneren – dat is de reden waarom een ​​rapport van de Britse regering voorspelt dat een groot percentage dubbel gevaccineerde mensen zal sterven in de komende ‘ derde golf ‘ ” zal de P(l)andemie sterven.

De komende massale sterfgevallen kunnen worden toegeschreven aan nieuwe, exotisch klinkende virus-“varianten” – of liever “vreesmannen” – en de “egoïstische niet-gevaccineerde”. Onnodig te zeggen dat het voor niet-gevaccineerde personen verstandig zou zijn om langdurig contact met gevaccineerde personen te vermijden, vooral binnenshuis. Wanneer een bioterrorist waarschuwt voor bioterrorisme Ook interessant en zeer verontrustend is een recente verklaring van Bill Gates . Hij waarschuwde voor opkomend bioterrorisme dat plotseling uit het niets zou kunnen verschijnen en de wereld in gevaar zou kunnen brengen. Hij waarschuwt met klem voor de mogelijkheid dat terroristen biowapens gebruiken. In dit geval zouden de gevolgen verwoestend zijn, erger dan het coronavirus zelf en een bedreiging voor de toekomst van de hele wereld. Daartoe roept hij ook op dat er miljarden moeten worden geïnvesteerd in epidemiologie, omdat dit de enige manier is om de mensheid in staat te stellen infectieziekten te voorkomen die worden verspreid door puur bioterrorisme. Bill Gates roept de WHO op om met deze zorgen rekening te houden en een speciaal team op te zetten om methoden te ontwikkelen om mogelijke bio-aanvallen in de toekomst tegen te gaan en te elimineren. Critici van Bill Gates stellen echter dat men niets anders van hem mag verwachten, zelfs als hij ervan uitgaat dat hij destijds zijn eigen Windows -virussen schreef om zijn spionage te rechtvaardigen – en hij liet die virussen altijd waarschuwen. Waarom zou dat anders zijn als het gaat om bioterrorisme? Anderen gaan ervan uit dat Bill Gates met deze uitspraak niet verwijst naar de huidige “pandemie”, maar naar de volgende klimaatcatastrofe die mensen bedreigt. In het huidige tijdperk van informatieoorlogvoering weet bijna niemand wat waar is en wat niet. Daarom moet iedereen voor zichzelf beslissen wat hij uit dit artikel haalt, geloven en niet geloven.

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button