web analytics
11:11 Dubbele getallen

Man (79) met hondje slachtoffer van ernstige mishandeling: ‘Deze dader moet zo snel mogelijk van straat’

 

Je zou als ouders zo’n duivelsgebroed hebben voortgebracht!
Dit is toch echt niet meer normaal.

Het gebeurde in het Laakkwartier in Den Haag terwijl het slachtoffer zijn hondje uitliet. ,,Het is zaak dat de dader zo snel mogelijk van straat wordt gehaald”, zo klonk het dinsdagavond in Opsporing Verzocht.

De dader sprak de oudere man aan op woensdag 15 december 2021 in de Haagse Janssoniusstraat, waarna hij vrijwel direct fysiek werd. ,,Hij eiste de telefoon van het slachtoffer, maar die had meneer niet bij zich, waarop de dader hem begon te slaan”

 

Nou ja tis nu bijna eind maart hé dus dat is best snel wel!
Snelle Jelle!

Schandalig dat ze dit niet direct uitzenden!

Hij heeft een slank postuur en een langwerpig, mager gezicht met een forse neus, een brede en platte kin en diepe groeven in zijn wangen langs zijn mond

Politie Den Haag

De politie meldt verder dat de dader een lichte huidskleur heeft en rond de 1,80 meter lang is. ,,Hij heeft een slank postuur en een langwerpig, mager gezicht met een forse neus, een brede en platte kin en diepe groeven in zijn wangen langs zijn mond.”

Wie de dader herkent of andere informatie over de zaak heeft, wordt opgeroepen contact op te nemen met de recherche. Dat kan via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Wie liever anoniem wil blijven, kan bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Echt je hart breekt bij zoiets vals.
Wat een looser ben je dan wel niet zeg! En nog gestoord ook.

Lees ook:   Daklozenkok gaat tóch weer eten uitdelen in Breda
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button