web analytics
...

Bam! Amerikaanse CDC (RIVM) geeft toe: ‘Geen bewijs dat genezen ONgevaccineerde na ziekte Covid nog kan doorgeven’

Er is heel goed nieuws voor mensen die Covid hebben gehad en die géén vaccinatie willen. Het Amerikaanse CDC – hun versie van ons RIVM, zeg maar – geeft in antwoord op een juridische eis om openheid namelijk toe dat het geen enkel voorbeeld heeft van een genezen ongevaccineerd persoon, die daarna alsnog Covid doorgaf aan anderen. Dit terwijl het bekend is dat er wél veel gevaccineerden zijn die a) alsnog Covid kregen daarna en b) de ziekte doorgaven aan anderen. 

Hé, hé dat duurde lang!

Lees het hele artikel via de link
https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/bam-amerikaanse-cdc-rivm-geeft-toe-geen-bewijs-dat-genezen-ongevaccineerde-na-ziekte-covid-nog-kan-doorgeven/

Lees ook:   Persoonlijkheid en karakter per bloedgroep

Gerelateerde artikelen

Back to top button