...

01 december 2021

 

Jan Storms over Psychopathie

Wil ZELF weten met wie jij te maken hebt! Onderken dat jij daar kinderen mee hebt gemaakt! Leer jezelf aan om gepast met jouw ex om te gaan. Dat kan alleen als jij jouw ex ‘door’ hebt. Jij kent jouw ex als geen ander. Daar MOET jij op anticiperen. Dat is in het belang van jouw kind. Bekijk deze film dus voor jezelf en ga vervolgens NIET gillen en wijzen (want daarmee haal jij jezelf ook naar beneden). Jij gaat dit ook niet delen met professionals, zo van “kijk, dit is mijn ex…” Nee, wetende wat je nu hoort te weten, ga jijzelf jouw eigen tactiek daarop aanpassen, zonder inmenging derden (jeugdbeschermingsketen), want die nemen de regie over en dan ben jij jouw kind kwijt.

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   12 Signs That Will Help You Spot A Person Who Is Secretly Jealous Of You

Gerelateerde berichten