...

29 november 2021

 

Wat info over corona

Portugees Hof van Beroep vindt de PCR-tests onbetrouwbaar en heft de quarantaine op.
PCR Tst positief betekent NIET dat er sprake is van een infectie!!!
Dit zal niet het enige oordeel blijven

De class action rechtszaak is al aan de gang in de VS en er zullen hier zeker binnenkort consequenties aan verbonden zijn.
QOTD: “” Based on the scientific evidence currently available, this test [the RT-PCR test] is in itself unable to determine, without a doubt, whether the positivity is actually infected with the SARS-CoV-2 virus equals, for several reasons, two of which are paramount: reliability of the test depends on the number of cycles used; reliability of the test depends on the existing viral load.
Relying on Jaafar et al. (2020; https://doi.org/10.1093/cid/ciaa1491) the court concludes that ′′ if a person tests positive by PCR when a threshold of 35 cycles or higher is used (as in most laboratories in Europe and the US is the rule), the likelihood of this person being infected is 📷 % and the likelihood of the result being false positive is 97 “. The court also finds that the threshold unknown for the cycles used for PCR tests currently being conducted in Portugal.”

Portugiesisches Berufungsgericht hält PCR-Tests für unzuverlässig und hebt Quarantäne auf

De corona pandemie en de vaccins zijn al bedacht in 2010.
Het hele plan is tot in detail uitgewerkt. Het doel is een volledige communistische wereld waarbij de 4e industriële revolutie een machine cq robot acchtige mens is die volledig controleerbaar en programeerbaar is.
Claus Swab van de WEF is hier heel duidelijk over.

Lees ook:   Doe de stemwijzer!

https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/Annual-Report-2010-1.pdf

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten