...
Maatschappij & PsycheSpiritueel

De 3 soorten seksualiteit

DE 3 SOORTEN SEKSUALITEIT

Heilige seksualiteit

• Weet je dat er 3 heel verschillende soorten seksualiteit zijn?

• Weet je dat elk van deze soorten seksualiteit een andere innerlijke vibratie geeft (zwaarder of lichter)?

• Weet je dat de laagste seksuele trilling die het leven zwaar belast, ‘infrasexuality’ wordt genoemd en je leidt naar een verscheidenheid aan lijdenservaringen zoals o.a :

incest, seksuele misdaden, sadisme, masochisme, afwijzing van al het  seksueel  gedrag, enz …

• Weet u dat de tussenliggende seksuele vibratie die u ertoe brengt om zoals iedereen  kortstondige seksuele genoegens te hebben, “media-seksualiteit” wordt genoemd

(dit is de vorm van seksualiteit die overal wordt onderwezen : in de familie, op school, op tv, in films, op internet) en dat de centrale focus is het orgasme van een paar seconden en vooral plezier voor zichzelf.

• Weet je dat de hoogste seksuele vibratie, dat wat leidt tot verjonging. Of om je verouderingsproces te stabiliseren of zelfs om het fysieke lichaam te vereeuwigen (om naar believen alle dimensies van de Schepping te bezoeken) , zonder door de dood van het fysieke lichaam te gaan, dus om te leven,  wordt “suprasexualiteit” genoemd (het wordt ook heilige, alchemistische, tantrische, taoïstische, extatische seksualiteit genoemd … of maithuna yoga)?

• Weet je dat supraseksualiteit ervoor zorgt dat seksuele energie heel lang door je heen stroomt, een orgasme vermijdt en helpt om de geneugten van gedeelde sensualiteit en de momenten van gemeenschap en momenten heel lang te laten duren? samen in extase?

• Weet u dat supraseksualiteit het mogelijk maakt om uw donkere kringen en rimpels te laten verdwijnen, de huid op natuurlijke wijze te hydrateren, het volume van sensuele vormen te perfectioneren, de vitaliteit, het concentratievermogen, het creëren en ook om lief te hebben?

Lees ook:   Door lock down wereldwijd valt de aardkorst stil

Door Francesca

http://devantsoi.forumgratuit.org

Gerelateerde artikelen

Back to top button