11 april 2021

 

Coronavirus bracht een wereldwijde leugen onder de aandacht

Coronavirus bracht een wereldwijde leugen onder de aandacht

 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De wereld
De wereld zal na het coronavirus niet terugkeren naar zijn vroegere staat. Een klein virus toonde een groot virus: al het gepraat over een mondiale wereld bleek een wereldwijde leugen te zijn.

Waarom zo’n paniek rond het coronovirus
Wat gaat er nu gebeuren? Wat zijn de gevolgen? Waarom begon Montenegro Rusland als gijzelaars te chanteren? Wat en hoe moet Rusland doen om de situatie met wereldwijde hysterie met voordeel te gebruiken en er sterk, onafhankelijk en succesvol uit te komen? Directeur van het Centrum voor Geopolitieke Expertise Valery Korovin sprak over dit alles en nog veel meer over de Pravda.ru live videostudio Inna Novikova.

* Interview van 20 maart 2020.

Lees het begin van het interview:

Coronavirus heeft de hele wereld al veranderd

Zonder het virus zou China de Verenigde Staten onder druk hebben gezet

COVID-19 – Amerikaanse biologische en ideologische wapens

Waarom zo’n paniek rond het coronavirus

– Valery Mikhailovich, waarom zal de wereld na het coronavirus niet terugkeren naar zijn vroegere staat?

Eén wereld verdeeld over media-mythe over eng virus
“En hoe zal het terugkeren, hoe kan Europa weer verenigd worden als ze zich zo snel en doof afsluiten.”

Ook al blokkeerden de twee belangrijkste pijlers van de Europese Unie – Duitsland en Frankrijk – de grens onderling, ze tekenden en verminderden alle communicatie en communicatie zoveel mogelijk.

‘Maar ze hebben elkaar niet gebombardeerd.’ Dit is een noodzakelijke maatregel van medische aard, niet van politieke aard.

‘ En waar is die prachtige broederlijke wereld die zich zou scharen voor een gemeenschappelijke dreiging?’ Kijk, de globalistische wereld, de enige wereld die globalisten van alle geledingen al twee decennia lang hadden geklonken, moest zich verenigen, als één stand blijven staan. Het maatschappelijk middenveld van het hele wereldwijde Westen zou opstaan, en samen zouden ze schouder aan schouder deze epidemie moeten bestrijden.

Wat zien we? Ieder op zichzelf, alleen voor zichzelf. – Bespaar jezelf wie kan! En op basis waarvan gebeurt dit? Alleen gebaseerd op de media-mythe dat coronavirus een verschrikkelijk virus is.

En waar zijn honderdduizenden, miljoenen doden? Ze zijn er niet. Ongeveer 10.000 doden * in twee tot drie maanden wereldwijd. Ja, kijk in ieder geval naar de griepepidemie, vergelijk!

Maar mensen communiceren niet meer met familieleden, landen bouwen onderling grenzen op. Er is geen enkele wereld. En dus is het nodig om door te gaan, want dit virus muteert, er komt binnenkort een nieuwe versie – COVID-20.

Oekraïne perfect geïntegreerd in het Europese koor van hysterische eekhoorns. Hun autoriteiten, samen met de Amerikaanse democraten, laten hun burgers niet binnen, de prachtige verenigde natie Oekraïne laat hun burgers niet toe op hun grondgebied. En vanuit Rusland lieten ze hun burgers niet binnen voor het coronavirus. Voor hen zijn dit over het algemeen verraders die aan Moskovieten worden verkocht.

Rusland heeft interne mobilisatie nodig
– En wat moeten we doen in zo’n situatie?

– Rusland moet zich voorbereiden op het feit dat de wereld multipolair en compleet anders zal zijn.

Rusland zou dit moeten gebruiken als een gelegenheid voor interne mobilisatie, de invoering van echte mobilisatiemaatregelen, voor de afschaffing van de bevrijding van de liberalen die (in ieder geval de Amerikaanse) zich schuldig maken aan de verspreiding van het coronavirus, voor de introductie van een commissarendictatuur en andere harde maatregelen, voor de terugkeer van een sterke staat, een sterke positionering op het wereldtoneel.

Lees ook:   Restauranteigenaar verliest geduld met 2-jarige peuter

Het zal nodig zijn om een ​​reeks vrijheden die ons alleen maar schaden, in te perken – te annuleren of te beperken. Omdat we zonder mobilisatie niet de sterkste staat op aarde kunnen worden en het coronavirus kunnen verlaten. We hebben deze pandemie niet bedacht, maar we worden gedwongen deel te nemen aan dit grote spel en we moeten uit deze situatie komen door de leider van de Euraziatische beschaving – een van de belangrijkste polen van de aankomende multipolaire wereld.

Dit zal echt een positieve, correcte, constructieve uitweg zijn uit de hysterie die we niet hebben gecreëerd, maar de gevolgen waarvoor ze ons willen vasthouden. Laat ze maar hangen, maar we zullen de nummer één staat worden, tenminste door het Euraziatische beschavingsblok van de komende multipolaire wereld te creëren. Daarna wilden we op al deze kosten spugen.

Coronavirus – het moment van de waarheid
– In verband met deze hysterie, toen we een vliegtuig naar Montenegro stuurden om onze burgers uit te schakelen, gaven de autoriteiten van dit land geen toestemming om ze voor lange tijd uit te schakelen, in feite hielden ze ze gegijzeld, ze eisten dat we de burgers van Montenegro op eigen kosten uit Rusland zouden halen.

– Geef me een vergrootglas, ik wil Montenegro op de kaart vinden. Dit is een goede reden om, op zijn zachtst gezegd, niet naar Montenegro te reizen.

– Maar een aanzienlijk deel van de Russen heeft onroerend goed in Montenegro, het is over het algemeen goed om daar te ontspannen.

– Het was allemaal voor het coronavirus. En het coronavirus liet alles zien en zette het op zijn plaats. Het werd een moment van waarheid. Feit is dat mensen, met onroerend goed in Montenegro, altijd gegijzeld zullen blijven.

Als er in Montenegro plotseling opnieuw een probleem ontstaat, zal alles opnieuw gebeuren en kan het nog erger zijn.

Als iemand graag gijzelaars en voorraden wil zijn, laat ze daar dan wonen en onroerend goed kopen, niet alleen daar, maar ook in meer westerse landen. Maar u kunt uw eigendom trouwens ook verkopen. Niemand stoort iets. En dan kun je op een andere plek onroerend goed kopen, bijvoorbeeld in je eigen land, in het Verre Oosten.

– En Europese landen zullen altijd kijken waar het voor hen winstgevender is, dus zullen ze “vrienden” zijn.

‘Het zijn net voltooide mensen – zo gedraagt ​​het laatste uitschot zich.

– Zo werkt onze wereld.

– Dit is hoe de wereld van schurken, mensen met een lage morele verantwoordelijkheid, een laag moreel niveau, die bereid zijn onder een sterke meester te gaan liggen en hun bondgenoot te verraden die hem herhaaldelijk heeft gered, geregeld is. Daarom moeten we ons dienovereenkomstig met hen in verband brengen. Maar we zijn een sterke staat en een geweldige natie, en we moeten alles wat er gebeurt waardig behandelen en dit alles naar behoren evalueren.

Geïnterviewd Inna Novikova

Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1490776-coronavirus/

Gerelateerde berichten