...

04 december 2021

 

Russische schoolkinderen kunnen worden overgezet naar afstandsonderwijs

Russische schoolkinderen kunnen worden overgezet naar afstandsonderwijs

Kijk zij kunnen dat, dus dat kan hier ook!

Whatsapp groepen aanmaken en die leerkrachten kunnen gewoon lesgeven via whatsapp bv?

Waarom niet.

Het Russische Ministerie van Onderwijs heeft een aanbeveling gedaan aan de regionale autoriteiten om scholieren over te zetten naar afstandsonderwijs. Dit meldde de persdienst van de afdeling. Ook werden de aanbevelingen van Rospotrebnadzor over het versterken van sanitaire en epidemiologische controlemaatregelen in kleuterscholen, scholen, instellingen voor middelbaar beroepsonderwijs en aanvullend onderwijs aan kinderen naar de regio’s gestuurd.

“Ook wordt op basis van het protocol van de bijeenkomst van het operationele hoofdkantoor ter voorkoming van de invoer en verspreiding van coronavirusinfectie aanbevolen om het onderwijsproces indien nodig tijdelijk over te hevelen naar een vorm van afstandsonderwijs”, aldus het ministerie van Onderwijs in een aanbeveling.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/society/1480995-shkola/

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Lastige kinderen

Gerelateerde berichten