...

02 december 2021

 

Donatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwd

Onze historie - de geschiedenis van het Nederlandse Rode KruisHet Rode Kruis heeft beloofd Haïti te helpen bij het verschaffen van huizen na de aardbeving van 2010 die de regio heeft verwoest. Ze beloofden honderdduizenden huizen te bouwen voor mensen die door de verwoestende aardbeving dakloos zijn geworden, maar hebben massaal gefaald. Tot op heden hebben ze slechts zes huizen gebouwd, ondanks donaties van ongeveer een half miljard dollar.

Het Rode Kruis beloofde dat het 130.000 huizen zou bouwen voor de overlevenden van de aardbeving, maar tot nu toe zijn er slechts 6 huizen gebouwd en de slachtoffers geloven er niet meer in dat er nog iets zal veranderen. Veel regio’s zijn door de aardbeving verwoest en zijn in allerijl met willekeurig afval hersteld, veel mensen hebben nog steeds geen toegang tot schoon water. Een grote schande als je bedenkt dat er alleen al in de Verenigde Staten 500.000.000 dollar is gedoneerd.

Lees verder via de link:

https://finding-voices.blogspot.com/2019/05/donatie-schandaal-het-rode-kruis-heeft.html

 

 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   De wereld 2021 een Gemaskerd bal voor Kinderen?

Gerelateerde berichten