Avondklok voor asielzoekerscentrum Dronten

Burgemeester Bort Koelewijn van Kampen wil mogelijk een avondklok instellen voor asielzoekers. Dat meldt De Stentor zaterdag. Koelewijn wil met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in gesprek naar aanleiding van een rechtszaak tegen een bewoner van het asielzoekerscentrum in Dronten. Hem wordt verkrachting en poging tot doodslag op een 17-jarig meisje uit Kampen ten laste gelegd. Koelewijn: “Ik pleit niet per se voor een avondklok, maar het moet wel bespreekbaar gemaakt worden. Er is geen juridisch kader om zulke maatregelen te nemen, maar misschien kan er wel eens naar de huisregels gekeken worden.”

Het COA is niet blij met de gedachte aan een avondklok. “Bewoners van een azc hebben dezelfde rechten en plichten als alle andere burgers. Een azc is geen gevangenis”, aldus een COA-woordvoerder tegen De Stentor.

De burgemeester van Kampen heeft vrijdag een gesprek gevoerd met de ouders van het 17-jarige verkrachtingsslachtoffer. De ouders zeiden het erg raar te vinden dat “dat een man die uit oorlogsgebied komt en mogelijk een trauma heeft, midden in de nacht dronken op straat rond kan struinen”.

http://nieuws.tpo.nl/2017/04/22/burgemeester-kampen-wil-avondklok-asielzoekers-gruwelijke-verkrachting-meisje-17/

Bedankt regering, ook namens dat meisje natuurlijk en haar ouders enzo!
Supers dit!

Dit ook!
https://fenixx.org/2017/04/22/abdul-uit-irak-verkracht-14-jarig-meisje-wordt-vrijgesproken-van-verkrachting-omdat-hij-waarschijnlijk-adhd-heeft-en-niet-een-nee-kan-interpreteren/

 
Oh en hier…
https://fenixx.org/2017/04/21/super-deluxe-nieuw-legerkamp-voor-de-islamitische-bezettingstroepen-in-ter-apel/
Tijd voor wat wapens in je zak van je jas en tas enzo…

Gerelateerde Berichten